Sivut

maanantai 17. kesäkuuta 2013

Päättämättömyyden tuskaa...

Tuskalla jatketaan. Hirveetä (joutavaa) tilitystä taas tulossa.

Ahdistus, voi hanuri soikoon, mikä ahdistus tulee testaamattomista lakoista. Niitä on aina vähintään pari odottamassa. Ahdistus on se, ettei niillä tietenkään huvita lakata, koska ois vähän niin kuin pakko. 

Säilytän testaamattomia lakkoja pienessä korissa lakkauspöydälläni, koska en pysty laittamaan niitä (pöytä)laatikkoon, vaan ne pitää ehdottomasti olla näkyvillä. Muistuttamassa olemassaolostaan ja kääntämässä veistä haavassa. Kokeilin kerran Sissin konstia laittaa pelkät tikut purkkiin odottamaan, mutta pakkoneuroosini tavaroiden järjestelemisestä pakotti palauttamaan tikut renkaisiin. Lakkapullot saa kyllä olla hetkellisesti pöydällä, mutta tikut ei (häh?). 

Tuijotin taas taannoin koria, jossa kymmenkunta lakkaa odottaa, ja pakkomielteistäni tavoistani poiketen totesin, että valitaanpas nyt kerrankin lakka sen mukaan, minkä ihan oikeasti haluan kynsilleni, vaikkei sitä korissa olisikaan. Vitsit mie oon villi! ;)

Tartuin Barry M Greenberry-lakkaan, tuohon maailman helpoimpaan levitettävään ja nopeimmin kuivuvaan (nuuh... haistatko ironian?!) herkkuminttuun ja päädyin tekemään ombre-manikyyrin, jota ihastelin illalla tyytyväinen hymy kasvoilla. 


Aamulla herättyäni katsoin kynsiäni: ICK! Eilinen Sannu halusi ihanaa vihreää eri sävyissä, kun taas tämänpäiväinen olisi halunnut jotain neutraalia ja hienostunutta, ehkä vähän nudea ja pitsiä tai kukkasiirtokuvia. WTF?!

Ole nyt siinä sitten taas.

Onneksi Papun ikioma franken-lakka pelasti ja muutti manikyyrini vielä saman vuorokauden puolella taas tuijottelun kohteeksi. Ja tää ei sit oo Papu mitään arsen lipomista, vaan tykkään sun tekosestasi ihan tosissani :P. Confettiskin pääsi jo uuteen kotiin piristämään ystäväni Maijan päiviä, kun itse en kahta samantyyppistä glitterlakkaa ehdi käyttää :).

Kuvassa Papun Piano, joka on siis tuunattu Nubarin Black Polka Dot.


Käytin näitä:

Peukalo: ColorClub French Tip x3. Turkoosit, hologrammiset, salmiakinmuotoiset glitterit.
Etusormi: GinaTricot Shimmer Mint x3, Papun Piano x1.
Keskisormi: Barry M Greenberry x3, Papun Piano x1.
Nimetön: Essie Naughty Nautical x3, Papun Piano x1.
Pikkurilli: Essie Licorice x2. Turkoosit, hologrammiset, salmiakinmuotoiset glitterit.

Päällyslakkana Seche Vite Dry Fast Top Coat x1. Värilakkoja olisi kutakin riittänyt kaksi kerrosta, mutta halusin saada geelin kasvurajaa häipymään enemmän ja siksi lakkasin kolmannet kerrokset.











Millä perusteella sinä teet valinnan, mitä lakkaa laitat kynsille? Polttaako testaamattomat vai otatko juuri sen, mitä mieli tekee? Ja vaihtuuko mieli yhdessä yössä??



18 kommenttia:

  1. Ooh mitkä kynnet ♥ Ja lakatkin on ihania:)

    Mä en välitä mistään testaamattomista, vaan laitan kynsilleni juuri sitä mitä haluan sillä hetkellä.. Ja monesti seuraavana päivänä on jo ihan plääh, haluun erilaiset.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistava asenne, mistä noita saa? Siis ettei tartteis välittää :).

      Poista
  2. Voi rakkaus, miten ihanat! Turkoosin ystävään kolahtaa LUJAA.

    Yleensä mulla ei sentään yhdessä yössä muutu mieli. Oon vähän tuskastunut testaamattomien lakkojen purkkkiini kun niillä on nyt sitte pakko lakata, huvitti tai ei. Sentään armahdan syksy/talvivärien kohdalla itseäni, ne saa suosiolla odottaa. Melkein tekisi mieli unohtaa koko purkki ja lakata millä huvittaa mutta eihän sekään taas käy. Vaikeeta on!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet! Niin yksinkertaiset mutta silti niin näyttävät. :)

    Mullahan oli ennen käyttämättömien lakkojen lista, jotka sitten tunnollisesti testailin läpi mutta olihan se tuskaa! Sen jälkeen en oo hirveesti repinyt stressiä aiheesta. :D Nyt on varmaan jotain 15 - 20 testaamatonta, joista kyllä suurin osa on saatuja glitterilakkoja. Lakkaan sillä miltä tuntuu. Paljon hauskempi harrastus näin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää vaan lopettaa ressaamasta ja nauttia lakkaamisesta. Niinhän sen pitäisi mennä :).

      Poista
  4. Noi koristelut kyllä tekee tämän manikyyrin, ihan ehdottomasti :) tuli ihan mieleen nämä: http://the-polished-perfectionist.blogspot.fi/2013/06/blue-green-ombre-nails-with-shimmer.html?m=1

    VastaaPoista
  5. Papu hyrisee täällä tyytyväisenä kuin kissa silittelymaratonin jälkeen :D Kiva että tykkäät ja kynnet on iiihanat, tosi onnistunut ombre :) Mulla on ihan sama tuska testaamattomien lakkojen kanssa sillä erotuksella, että mulla niitä on 25 eikä vain muutamaa, ja tuntuu, että käyn JATKUVAA kilpajuoksua sen purkin kanssa. Mun on varmaan pakko ottaa käyttöön joku sellainen systeemi, että esim. joka kolmas tai neljäs lakkaus tehdään jollain vanhemmalla suosikilla eikä tartte olla käyttämätön lakka - muuten en ikinä pääse lakkaamaan kaikilla ihanuuksillani uudestaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, lisää sääntöjä vaan, vettä kiukaalle ja lunta tupaan, kyllä harrastus pitää olla kurinalaista ja säntillistä :D! heh Mitähän tuosta tulisi, koska omalla kohdallani luulisin, että just sillä kerralla, kun saisi valita jonkun vanhan lakan, huvittaisikin tietysti kokeilla sitä uutta :P.

      Poista
  6. Ihanat värit :) itseä houkuttaa tuo bRry m värin takia :)

    VastaaPoista
  7. vau, tosi hieno lakkaus! Mä olen ikuisessa loukussa testaamattomien lakkojen kanssa. Valitsen lakan lähes aina niiden joukosta, koska niitä on ihan hitosti. Tosin tummat värit saa kesällä odottaa ja päinvastoin, mutta vaikka mitä teen, käyttämättömien lakkojen määrä ei tunnu kauheasti vähenevän...jännä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan kuvitella sun tuskaa ja monen muunkin kynsihoopoilijan. Itsehän olen lakkahankinnoissa kuitenkin aika maltillinen tyyppi, ihanpa oikeesti :).

      Poista
  8. Sinulle löytyy tunnustus:
    http://blogofnails.blogspot.fi/2013/06/tunnustuksia-ja-haasteita.html

    VastaaPoista
  9. Mistä tilaat noita tikkuja mihin lakkaat ja mistä tilaat niitä kynskiekkoja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. eBaysta :). Jos tarviit tarkempaa tietoa, laita vaikka meiliä :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...