Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Geelituskaa.

Mulla on luonnoksissa jo kolme tuskapostausta, tulossa siis paljon valitusta ja narinaa, sekä  tarvetta myötäeläjille :P.

Pikainen briiffaus, jos joukossa on uusia lukijoita, jotka eivät oo vanhoja postauksia lukeneet: harrastelen siis geelikynsien opettelua. Oon käynyt geelikynsikurssin kaksi vuotta sitten, vuonna 2011. Harjoittelu on ollut verkkaista, ehkä noi 2-4 kynnet / kk ja viimeisen 9 kk aikana olen huoltanut vain omia kynsiäni. Nyt oon aktivoitunut taas treenaamaan ja voi pyhä jysäys, että voikin olla vaikeeta! Näin kaikkimullehetinyt-tyyppinä voin kertoa, että ei muuten jaksaisi katsoa enää yksiäkään omatekemiä sinnepäin-kynsiä. Kaikissa on jotain vikaa! Tai ei ihan kaikissa, omiini oon ihan tyytyväinen, hah.

Tässä parit viimekertaiset...



Näissä ystäväni kynsissä on kärjessä vielä tippiä jäljellä. Muotoa en saanut vieläkään tarpeeksi kapeaksi, että se miellyttäisi omaa silmääni. Viilatessa näytti hyvälle, mutta valokuva kertoo toista. Käytän Cesarsin geelejä, joista huoltogeeli on vähän turhan juoksevaa ja Millennium rumanväristä siniseen taittavaa. Oiskohan teillä kokemuksia niistä muista?

Kärkiin laitettiin vedenvihreää glitteriä ja vaaleanpunaista helmimurskaa, kumpikin sekoitettuna pieneen määrään geeliä.



 Ja sitten nämä toiset, äitini kynnet. Jouduin viilaamaan toisen merkin geelejä pois, mikä olikin oma jännitysmomenttinsa, huh. Valitsin harjoitella ranskalaista manikyyriä vuoden tauon jälkeen, huh huh. Lisäksi äiti kertoili teon lomassa tarinoita aiemmista kynsistään ja lisäsi jännitysvettä myllyyn, huh huh huh.

Nämä näyttää kuvassa ehkä ihan ok:lta? Keskisormen kärki ei näytä olevan ihan symmetrinen, mutta näissä onkin luonnonkynsi alla (seliseli). Ranskiksesta  tuli vähän kakkoslaatuinen, mutta suotakoon se mulle, koska harjoittelen vielä (pliis?). Koristelut sen sijaan on minusta kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi ihanat, sellaiset raikkaat ja merelliset ^_^. Pitänee napsia itselle kuvia kynsistä myös sivusta päin, niin voi jälkikäteen päivitellä muotoja vähän paremmin. Onneks äidin kädet on saatavilla tarkkailuun helposti muutenkin :).


Tuskaahan tämä homma siis tuottaa, kun ei voi noin vain tehdä kynsiä hyvällä rutiinilla ja taidolla. Koristeleminen olisi se juttu, mistä minä nautin, mutta koska olen niin hidas tekemään peruskynsiä, en voi pyytää koekaniinejani istumaan enää yhtään minuuttia pidempään, kuin peruskynnet vaatii. Ja toisaalta en kyllä jaksaisi itsekään, eilinen sessiokin päättyi vasta klo 22.45...


Hyviä vinkkejä ja rakentavia arvosteluja otetaan erittäin mieluusti vastaan :).
Samoin kuin ehdotuksia hyvistä ja kohtuuhintaisista geeleistä.


10 kommenttia:

  1. Moi! Kävin kurkkimassa mitä ihanaa sinä olet tällä kertaa tehnyt. Teet mielestäni todella siistiä ja nättiä jälkeä. :) olen kyllä ite ihan aloittelija; en ees kymmentä käsiparia geelannu, joten en oo iha ekspertti. ;)kävin tuossa toukokuussa sellaisen yhden päivän kurssin ja noin 8 kynnet oon tehny täsä välissä, kun hinku oppia on kova. Aika tahti kyllä pienten lasten työssäkäyvänä äitinä ja unohdin hötäkässä, että täytyyhän niitä kynsiä huoltaakin. Facebookissa oon tykänny rakennekynnet nimisen foorumin harrastelijoiden vinkeistä. Mutta oikeasti olet mielestäni tosi taitava. Mulla on itselläni Universalin yhdenvaiheen geeli. Se on hieman juoksevaa ja olen saanut vinkkiä mm. virolaisen mereneidin geeleistä eritoten mereneidin camouflage geeliä on kehuttu. Mosaicin geelejä myös kehutaan kovasti. Nuo Universalit on kotimaisia ja hinta ei ehkä se huokein niissä. Mereneidillä on nettipuoti www.mereneid.ee, siellä voi valita myös suomenkieliset sivut. Oon menossa Tallinnaan heinäkuussa ja ajattelin käydä ihan paikanpäällä katsomassa. Sen verran sitä mereneidiä on tuolla naamakirjassa kehuttu. Noihin 8 settiin sisältyy muuten geelausten lisäksi myös parit akryylikynnet. Oon postannut tekeleitäni blogissani www.caramianblogi.blogspot.fi, sori hirveän pitkä kommentti....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos CaraMia kommentistasi :).
      Mereneidia aion kokeilla seuraavaksi, kun mulla on testipurkit saatuna. Cesarsin geeleistä tykkään kyllä ja ne pysyy ihan hyvin, mutta vähän huokeamman hintaiset geelit toivoisin löytäväni, vaikka laadusta en sitten taas mielellään tinkisi... Katsellaan, mitä tuleman pitää :). Tsemppiä harjoituksiin! Itsekin kolmea nappulaa hoidan ja yritän samalla harrastella :).

      Poista
  2. Suosittelen universal nails geelejä tai mereneidin. Halvempia kuin vesarsin, joilla ite alotin. Näihin oon nyt supertyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, Mereneid menee seuraavaksi testiin :).

      Poista
  3. Toi merellinen ranskis on niin upea, että oon käynyt pällistelemässä sitä jo vaikka kuinka monta kertaa :D muotokin on ihan älyttömän hyvä (tosin sivukuva kertois siitä enemmän, niinkuin jo sanoitkin). Molemmissa kuvissa näkyy siistit ja pieteetillä tehdyt rakennekynnet, jotka näyttää paljon paremmilta kuin monilla "ammattilaisilla". Mä käytän TrendNailsin geelejä ja niitä parempia saa hakea, mutta saatavuus onkin sitten hanurista. Paitsi jos sattuu käymään Virossa tai Saksassa tai on suorittanut merkin koulutuksen tai omaa y-tunnuksen.... Mereneidiä ja Mosaiciahan vähän kaikki harrastajat tuntuu käyttävän, itsellä niistä ei oo kokemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Pitää kokeilla ja kokeilla. Periaatteessa Cesarsissakaan ei tosiaan vikaa ole, mutta ainahan sitä voi löytää vielä parempaa, aye? :)

      Poista
  4. Mä oon testaillut varmaan kaikki Cesarsin geelit ja Millenium on valitettavasti jäykintä. :/ Muotoilugeeli on todella juoksevaa. Ite oon tykästynyt käyttämään Mereneid Sarin All in One -buildergeeliä. Polttaa ihan p*rkeleesti, mutta kestää todella hyvin, ei valu ja tasoittuu itekseen. Geelissä on myös hento luonnollisen vaaleanpunanen sävy, joka näyttää kynnellä hyvältä. :) Tätä geeliä tosin en laittais koristeluiden päälle, muuttaa jonniverran värigeelien/glittereiden värisävyä ja näyttävät sameilta. Niin ja sopii käytettäväksi Cesarsin geelejen kanssa sekasin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ois viskositeetti huoltogeelin ja millenniumin väliltä, niin ois ihan paras :). Mereneidiä mulla on pienet testipurkit, kokeilen huvikseni niitä seuraavaksi itelleni. Mosaic kiinnostaa myös kovasti. Tuo polte ei oo kyllä hyvä juttu :/.

      Poista
  5. Poltteluun auttaa seuraava: heti kun polte tuntuu, käsi pois uunista (vaikka uunin päälle) ja kun kipu lakkaa, takaisin uuniin. Sitten ei pitäisi enää poltella. On toiminut täällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä vinkki tuokin, mutta vielä parempi:
      jätä käsi uunin suulle, ulkopuolelle noin 20-30 sekunnin ajaksi ja työnnä vasta sitten sisään uuniin. Alkukovettuminen tehdään siis pienemmällä valolla, niin ei polta ollenkaan ^_^ (jos siis pitää latoa isot kasat geeliä kerralla tai on muuten vaan poltteleva yksilö :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...