Sivut

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Epämääräiset kesäranut

No joo, nää on taas näitä. Periaatteessa nää lakkaukset oli idealtaan ihan kivat, mutten yhtään tykännyt pitää näitä. Värivalinnat ei miellyttäneet silmää, ehkäpä tuon vihreän takia, joka ei kertakaikkiaan oo kynsilakan väri. Ainakaan minun kynsilakkani (eli kohta on ;) ).


Lakkoina kotiin Amerikanmaalta saapuneesta Essien Naughty Nauticals -kokoelmasta The Girls Are Out, Sunday Funday ja The More The Merrier. Vihreä lakka on just sen Shrekin värinen, ick. 

Lakkasin ensin sivut vihreällä cremellä, sitten raita shimmeristä Sunday Fundayta ja kärkeen vielä The Girls Are Out. Yhteen rajaan dotting toolilla vihreät pilkut ja toiseen hexglitteriä jatkumaan vähän kynsipedin puolelle. Lisämausteena liian pitkä huoltoväli. ICK!


Vaan on ne söpöjä nuo shimmeriset lakat! Tää oli muuten ihan ensimmäinen kerta, kun tilasin ihan kokonaisen kokoelman itselleni. Yhden tai kaksi aion laittaa kuitenkin eteenpäin, kun eivät niin miellytä omaa silmää.


Haha, huomasin vasta kuvista, että etusormen kynteen on hypännyt ylimääräinen glitterhippunen :D.

Tässä vielä fiilistelyä Naughty Nauticals -kokoelmasta :).





 Ps. Tänään on juoksuharjoitteluni viimeinen päivä ja se suuri koitos: 10 km juoksu. Kynnet on kunnossa, lieköhän niiden voimalla jaksaisi koko matkan? ;). Raportoin huomenissa, kuinka kävi. Jännittäääääää!


13 kommenttia:

  1. Omnom<3 Mulle tuli näistä vain lila kun ajattelin, että suoritan kriittisesti ja maltillisesti hankintoja. Ihania nuo olis kaikki...

    Omaan silmään tuossa ranussa ei riitele mikään vaan hyvin sopii vihreäkin joukkoon:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen kokoelma tosiaan, joka säväytti kokonaisuudessaan :). Lieköhän creme-yliannostus tässä kohtaa, vai miksi nuo hopeiset shimmerhippuset niin kiinnosti. Sunday Funday oli se lakka, josta ekana innostuin ja jännä juttu sinänsä, ettei se lopulta ole edes suosikkini näistä :P.

      Poista
  2. Mikä mua vaivaa, mä just tykkäsin näistä väreistä :D Ja tsemppiä juoksuun, mulla tulee hiki jo pelkkää 10 km juoksua ajatellessa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sua mikään vaivaa, kiva vaan, kun tykätään erilaisista jutuista <3.
      Ps. Juoksu juostu, arvaa, pääsinkö perille ;).

      Poista
  3. Oijoi, nämä ovat aivan ihanat! Tuo vihreä sopii tuohon mainiosti, vaikka itsekin olen sitä mieltä, että tuommoinen ei ole väri eikä mikään kynsilakkapullossa :P Ja hauskaa: mulla on ollut täällä jo pari päivää suunnitteilla Sunday Funday & The Girls Are Out & Naughty Nautical -manikyyri :D Noi värit on niin iloisia ja kauniita, että niitä tekee mieli yhdistellä sen sijaan, että käyttäisi yhtä kerrallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, on meillä samaa luontoa kummiskin, vaikka OPIt onkin eri sorttia ;). Samaa mieltä, teki mieli sutia monta kerralla kynsille. Harmi vaan, ettei näin pienellä osalla kynttä shimmerihanuudet pääse loistamaan. Vaikka lieköhän ne näkyy muutenkaan kummemmin, kun on vielä kokeilematta (paitsi tikulle). :P

      Poista
  4. Munkin tekis mieli kotiuttaa koko kokoelma, paitsi ehkä tuo nimenomainen vihreä, joka ei oo munkaan väri.. Mutta vielä en oo (ihme kyllä) tilannu yhtään, kun odottelen, että ne vaikka ihmeellisesti tippuis taivaalta mun syliin tms., mut ei oo vielä näkyny. :D Varsinkin nuo siniset ja lila houkuttelis kovasti!

    Minustakin tuo ranu on nätti ja kesäinen, eikä värit riitele yhtään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omituinen vihreä muiden ihanien värien joukossa, mitä ne on oikein ajatellet?!? ;)

      Poista
  5. Meillä on nyt pari viikkoa menty kanssa juoksuohjelmaa. En vaan niehen perässä meinaa ihan pysyä ja sekös ärsyttää! Kävin tänään ostamassa uudet kengät lenkkipolulle, kun penikat on aika pahasti alkaneet häiritä menoa :/ mielenkiinnolla kyllä täällä kuulemassa, miten kymppi sujui :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on (onneksi) toisin päin, mies laiskistu heti alkuunsa, haha :P. Hyvät kengät on kyllä iso tekijä ja samoin tekniset vaatteet. Juoksin ekat pakkaset vanhassa tuulipuvussa, ennen kuin ihana kälyni (urheiluvaatemyyjä) "pakotti" minut ostamaan juoksupuvun ja kyllä ero on kuin yöllä ja päivällä!

      Muista venytellä ja huilaa penikoita, jos kovasti vaivaavat. Mulla ei oo juostessa onneksi kipeytyneet ollenkaan, vaan kovavauhtinen kävely on mieluummin se, joka kipeyttää.. :). Kympistä lisää huomenna ;).

      Poista
    2. Syytän noita penikoita, eihän miulla tietenkään muuten mitään ongelmia olis perässä pysyä :D Vähän pelkään, että joudun jättämään tuon lenkkeilyn ainakin hetkeksi kokonaan tauolle, jos ei tuo vaiva tuosta ala hellittää. Vaan millään ei malttaisi, kun kerrankin on kivasti vauhtiin päässyt!

      Hyvillä varusteilla on kyllä aika iso merkitys lajissa kuin lajissa. Tekee juoksemisestakin aika paljon mielekkäämpää. Noiden kenkien lisäksi varmaan tärkeimpänä itsellä on ollut hyvien urheiluliivien löytäminen.

      Piti muuten jo aiemmin sano, että nuo kynnetkin on kyllä tosi kauniit, eksyin vaan ihan harhapoluille tuohon juoksemisaiheeseen ;D. Kivasti olet onnistunut yhdistämään tuon vihreän muihin väreihin niin, että se näyttää ihan kivalta.

      Poista
  6. Toivottavasti juoksu sujui hyvin!! =)

    Kivat Sirkus-kynnet; cirque du soleil ihan ekana tuli mieleen =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidetään hullut jännityksessä, lieköhän jaksoin koko matkan ;).
      Kiitos, hyvä kuvaus kynsistä ^_^.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...