Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Sokerimattaraidat

Hiekkapaperipinnan jättävät lakat (tekstuurilakat) on tämän kesän must, ainakin mulle. Ne on ihan uskomattoman hienoja ja kerrankin innostun jostain erikoisuudesta ihan just sillä hetkellä, kun lakkamerkit suoltavat uusia sävyjä. Luulen kuitenkin, että tällä hetkellä laatikostani löytyvät kuusi hiekkalakkaa riittävät, ainakin toistaiseksi :D. 

Kuten on varmasti jo tullut selväksi, pääsin ensi kertaa elämässäni kokeilemaan espanjalaisen Kiko Cosmeticsin kynsilakkoja ja täytyypi todeta, että oon erittäin otettu. Lakat on todellakin huokean hintaisia ja näissä kokeilemissani on ollut oikein hyvä laatu. 

Uusimmat Kiko-ihanuuteni ovat Sugar Mat -lakat 641 Strawberry Pink ja 640 Poppy Red. Näistä ensimmäinen käytössä näissä mielestäni erittäin onnistuneissa kynsissä :).


Lakkasin nämä näin:


  1. Pohjalla on OPI Samoan Sand, nudenvärinen lakka. Halusin pohjasta huomaamattoman ja ihonväriin sulautuvan. 
  2. Pikakuivattajana Seche Vite Dry Fast Top Coat.
  3. Teippasin raitojen reunat ohuella koristeluteipillä, jotta raidoista tulisi mahdollisimman särmät ja siistit. Ajatuksissa pyöri nämä Suryan kynnet.
  4. Lakkasin Kiko 641 Strawberry Pinkillä keskustan ja poistin teipit aina yhden kynnen lakattuani, eli kun lakka oli vielä märkää. 
  5. Lisäsin nimettömiin ihka ekat niitit ja muistelisin, etten ole koskaan aiemmin kiinnittänyt koristeita kynsiliimalla, mutta nyt sen tein ^_^ (koska näihin ei tullut päälyslakkaa). 




Ihan liikaa kuvia yhdestä lakkauksesta, mutta olen näihin niin lovena, etten raaski poistaa moneen päivään <3. Tosin parempi ollakin, kun lakkasin nämä vähän niinku kahdesti...



Näytänpäs teille nyt vielä tuon alkuperäisen lakkauksenkin, joka oli sellainen "done and gone in sixty seconds". Se menee tähän tapaan: äkkiä nopeasti jotain kivaa joo, ei tässä mitään teippejä tarvita, kun vakaa käsi riittää ja vähän huono lähinäkö, niin ne on ihan hyvät. Valitaan varmuuden vuoksi huonosti kuivuva lakka pohjalle ja sitä sitten se kolme kerrosta ja hiekkalakat päälle. Äkkiä pari kuvaa ja tietokoneen ruudulta voi todeta, että voi herranen aika. Kynsilakanpoistoaine ja varttivanulaput kehiin ja lakkaus on pelastettu aka poistettu.

Misa Sugar Daddy, se kaunein ja kamalin valkoinen lakka.


Nojoojoo, kaukaa ihan hyvät ja kimalsi hienosti, mutta ette voi väittää, etteikö näiden seuraajat (eli nuo ensiksi nähdyt) olisi hienommat! Kyllä huolella tekemällä saa niin kivaa aikaan :).



30 kommenttia:

  1. Tosi nätit! Pitääpä testata tollasta hiekkaraitaa itekkin toteuttaa, eka tekstuurilakka kohtatulossa mulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teipeillä ja tekstuurilakoilla saa tosi kivoja juttuja aikaan :).

      Poista
  2. Kauniit :) Nuo Kikot on kyllä ihania.. vieläkun itsekin saisi joitakin hankittua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Niinpä, reissaajilta pitää pyytää, kun omaa matkustusta nää ruuhkavuodet vähän rajoittaa (juujuu, voi lasten kanssa reissata, mut kun ei kiinnosta :D). Toivottavasti alkaisi saamaan pian Suomeenkin tilattua.

      Poista
  3. Tosi nätit, kauniimmat kuin inspiraatiokynnet ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höpönhöö, eipäs ole. Erilaisetsamanlaiset vaan ;D.

      Poista
  4. Aivan ihana toi punainen kiko! Tosi kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  5. Aivan ihanat! Tuo Kikon lakka on ihanan värinen, harmi kun niitä ei saa edes tilattua mistään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä. Toivottavasti asia muuttuisi jossain kohtaa.

      Poista
  6. Todella kauniit kynnet! <3 itsekkin tykkään kovasti tekstuurilakan ja cremen yhdistelmästä :) Oon kyllä ihan hurahtanut tekstuureihin ja mun mielestä niitä ei voi olla tarpeeksi koskaan :D Niin ja ei ole yhtään liikaa kuvia samasta lakkauksesta, se on hyvä vaan että kuvia on paljon! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sigi :). Tekstuurilakoilla saa aika kivaa aikaan, kun näitä voi käyttää monipuolisemmin, kuin esim kräklejä tai magneettilakkoja, niintä taannoisten vuosien hittejä.

      Poista
  7. Ihan hitsin upeat! Olen myös täysin seonnut tekstuureihin mutta toistaiseksi liukuvärjäys on eksoottisinta, mitä olen niillä tehnyt:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne olikin hienot kynnet! Water spottedia vois kokeilla kans. Tosin voi olla, ettei onnistu, kun tekstuurilakat vaatii reippaamman kerroksen (tai useamman ohuen) että tekstuuripinta erottuu kunnolla.

      Poista
  8. Oi, aika kivat! Mä en ole näistä tekstuureista suuremmin innostunut, joten yksi hiekkalakka taitaa riittää mun kokoelmissa. Muilla niitä on silti tosi kiva katsella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuuluu asiaan innostua joskus vähän jälkijunassa :D. nimim. kokemusta on.

      Poista
  9. Apua! Nuo ovat aivan älyttömän ihanat! <3 ..Mä mietinki heti, että millä olet kiinnittänyt nuo nastat :D Mulla oli kanssa suunnitteilla tehdä lakkaus teipeillä ja tekstuureilla, vaikkakin kyllä Zoyan PixieDust -lakalla. Ei ihan tälläistä kuitenkaan. Tuossa PixieDustissa ei kyllä erotu tuo efekti noin hyvin kuin Kikoissa näyttäisi näkyvän.

    Arvaa vaan haluanko nyt ihan älyttömästi noita Kikon tekstuureja?!?! Apua, ei ookaan pitkään aikaan tullut tälläistä himotusta. Saakoha niitä mitenkään muuten kuin diilamalla Euroopasta? :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, tee ihmeessä joku teippimani! Näistä saa niin kivoja, mullahan tää oli jo toinen viritelmä :).
      Minäkin haluaisin koko sarjan noita Kikoja, on ne niin upeita (että kiitti vaan Emma >;)). Ebaysta vois tuurilla jotain Kikoja löytää, mut en oo itse näitä Sugar Mat -lakkoja nähnyt :(. Voi meitä takapajuisia, sniiiifff!!

      Poista
  10. Ystävälleni oon jo kirjoittanut KIKO-listan, mitä toivon Espanjan-reissulta tuliaisiksi, mutta täytynee lisätä sinne pari...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä Kaisa :D. Anna ystävälle oma matkalaukku mukaan, niin voi tuoda mullekin ;), hih.

      Poista
  11. Onpa hauskat, tosi erikoiset, mutta sis hienot!! Hei tahdotko kertoa sun sormuksesta/sormuksista, näyttää niin kauniilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Joo toki voin kertoa sormuksista. Mulla on kolme sormusta rinnakkain ja ne on valkokultaisia. Eka on kihlasormus, joka on siis vain yksi sileä rengas. Toka on vihkisormus, joka näyttää et siinä olisi kaksi sormusta rinnakkain: timanttirivi ja sileä. Kolmatta kutsun "kärsivällisyyssormukseksi" :D. Siinä on timanttileikkaus (ei siis kiviä) ja sileä osa. Kaikissa on omat, meille tärkeät tekstinsä sisällä :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...