Sivut

tiistai 21. toukokuuta 2013

Siirtokuvasovitus

Essien kevätkokoelman Madison Ave-hue työntyi silmiini joka tuutista: kynsiblogit, facebook, lehtien sivut ja kaupanhyllyt ulvoivat nimeäni ja pakottivat kurkkaamaan, miten ihanasti tuo pinkki pullo sädehti pienten shimmerhippustensa kanssa. Kahdesti pulloon jo aiemmin tarttuneena (hei, olen Sannu, olen hoitovapaalla oleva lakkaholisti?) päätin lopulta tuhlata viiden euron plussasetelini ja pullonpalautusrahat. Lakkahan oli siis ilmainen, eikö niin? Ja koska Citymarket tarjoaa tämän kuun ajan Essiet hintaan 10,90 € (norm. 14,90€?), eli säästin 4€, oli sekin raha käytettävä johonkin järkevään. Päädyin nappaamaan kaveriksi Avenue Maintain -lakan, jolle jäi siis tällä laskutoimituksella hintaa 6,90€. Hirmuisen halpaa suorastaan! ;) Ajatuksena oli lakata näillä molemmilla yhtä aikaa, mutta Suryalta (kiitos! <3) lahjaksi saamani water decalit kiinnostivat niin kovasti, että päätin pysytellä pelkässä Madison Ave-huessa. Lakka peitti kivasti kahdella kerroksella ja kuivui suht nopsaan. Ei valittamista :). Itsehän en muuten ole Essie-sudin suurin fani, vaan tykkään enemmän inasen ohuemmasta sudista ja erityisesti tasapäisestä. Taitaapi olla myös tottumuskysymys: Essien leveät, pyöristetyt suomisudithan on mulle melko uusi tuttavuus.


Siirtokuvien sovitteleminen kiinnosti kovasti, koska Surya valitteli blogissaan, etteivät samanlaiset kuvat asettuneet kokonsa puoleen hänen kynsilleen hyvin. Kuvat olivat mun mielestä tosi laadukkaita ja helppokäyttöisiä, ja ne irtosivat hyvin taustapaperista. Sovittelemiseenkin oli hyvin aikaa, kun kastoin kynnen veteen ennen kuvan laittamista kynnelle.

Ihan täydellisesti nää ei minunkaan kynsilleni istuneet, mutta aika kivasti kuitenkin! Pienet rakoset ei häirinneet ollenkaan, eikä niitä toki kauempaa edes erottanut.Käytetyt tarvikkeet:

 • Värilakka: Essie Madison Ave-hue x2
 • Siirtokuvat: lahja Suryalta (Chez Delaney)
 • Päällyslakka: Seche Vite Dry Fast Top Coat

Mitäs pidät? 
Häiritseekö siirtokuvien raot? Entäs käytätkö moista shoppailumatematiikkaa? ;)


10 kommenttia:

 1. Mä en edes huomannut rakoja :D Huomio kiinnittyi siirtokuviin, jotka tuo mun mielestä itämaisen ripauksen näihin kynsiin (tai ainakin mun mieleen).

  Itse laskeskelen ja perustelen ostokseni juuri tuohon tyyliin ;)

  Madison Ave-hue ei sytytä mua, mutta se onkin mulle taas sellainen nätti toisten kynsillä-lakka. Näistä kahdesta pidän enemmän tuosta Avenue Maintainista - jännä nähdä mitä keksit sille!

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Mua ei raot häiritse toisten kynsillä, mutta omilla kyllä. Kamalaa tämä perfektionismi. Tuo Madison Ave-Hue on kyllä aivan huikean kaunis lakka, joten vähän omituisempikin shoppailumatematiikka on hyväksyttävissä sen hankinnassa :D

  VastaaPoista
 3. Tuo taitaa olla sitä kuuluisaa naisten matematiikkaa, jota kyllä itsekin käytän aina tarvittaessa :D

  Kiva että kuvat sopi, tosi kauniin lakkauksen sait aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hyvää matikkaa ja tarpeellista toisinaan :D.
   Kuvat on kyllä tosi ihanat, kiitos vielä :).

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet! Mun silmään ei mitkään raot pistä, mutta itsellä kyllä häiritsisi jos niitä olisi :D Mikshän mulle tulee aina tunne, kun useampi väittää että joku asia on vaikea, niin on ihan pakko kokeilla itse. Nyt pitää alkaa jäljittämään noita samaisia siirtokuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo sovittelu niin vaikeaa ollut, mut ei vaan oon vielä löytynyt kynsiä, johon ne sopipi täydellisesti. Emma taisi päästä lähelle? :) Mut kokeilemaan vaan, noita taitaa olla Adeninassakin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...