Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Erilaiset kynnet, kuin omani

Jälleen kerran sanon, että pääsen ihan liian harvoin lakkaamaan toisten kynsiä. Kovin moni ei kai ilkeä pyytää tai en osaa tuputtaa itseäni vierailleni tarpeeksi :D, kun todella haluaisin treenata lakkaamista toisten kynsiin. Omani osaan kyllä lakata jo aika hyvin ^_^.

Tällä viikolla ystäväni tuli lasten kanssa meille kylään ja rohkeasti ehdotti, että lakkaisin hänen kyntensä. Tuumasta toimeen ja nyt voin todeta, että lakkaaminen onnistuu, vaikka seurana on lakattavan lisäksi 8kk, 2v, 3v, 4v ja 5v lapset :D.

Ystäväni kynnet ovat todella sievät. Tasaiset ja suorat. Kynsipeti on melko lyhyt, mutta hoikkiin sormiin nähden hyvin sopusuhtainen. Geelattavaksi nuo olisi todella helpot. Aika-ajoin hän käy hoidattamassa kädet ja kynnet kosmetologilla ja samalla pitkälle kynnen päälle kasvavat kynsinauhat työnnetään taakse ja leikataan. Tarpeellinen toimenpide hänelle ja tekee kynsipedit pidemmiksi :).Näihin lakkauksiin ystäväni valitsi kätevistä swatch-tikkurenkaistani Essie Cute As a Button -lakan (x2). Seuraksi huiskin nimettömiin viivoja Kiss Nail Art -koristelulakalla, China Glaze White on Whitella ja dotting toolilla. Alla OPI Nail Envy ja päällä Seche Vite Dry Fast Top Coat. Oli kyllä kivaa lakata kynsiä, jotka ovat niin  kovin erilaiset kuin omani. 


Samaan syssyyn voisin näyttää geelikynnet, jotka väsäsimme toiselle ystävälleni eilen. Hänen erilaiset kyntensä ovat taipuisinta sorttia, mitä olen koskaan tavannut. Kynnen kärjen voi taittaa melkein kaksinkerroin, eikä kynsi katkea, niin hyvin se joustaa. Silti hän kärsii liuskottumista! Asia, jota minun pääkoppani ei käsitä. Kuivat kynnet liuskottuu, eikä niiden pitäisi joustaa, vaan mennä poikki! Jotain on nyt menny ohi.Geelikynsistä tuli edellisten siskot erivärisillä strasseilla. Jospa uskaltaisin joskus kokeilla kunnolla muottien käyttämistä, että pääsisin enimmäkseen tippien käytöstä eroon...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...