Sivut

tiistai 28. toukokuuta 2013

Ohi aiheen: Choco Fashion - putiikki Lappeenrannassa

***Tämä postaus on ihan ilmainen mainos ^_^. 
Tervetuloa virtuaalikierrokselle yhteen lempparikaupoistani!***

Huom! Postauksen lopussa alekoodi Chocoon!

*          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *

Jos piipahdatte joskus kauniissa Lappeenrannassa ja pidätte pikkuputiikeista ja muodista (tai oikeastaan pelkkä Lappeenrannassa piipahtaminen riittää ^_^!), pistäytykää upeassa, vanhassa jugend-talossa sijaitsevaan Choco Fashioniin. Se on yksi lemppariliikkeistäni Lappeenrannassa ja kävin siellä taannoisella viikolla taas vierailulla.

 


Ihana, ystävällinen Mari ottaa asiakkaansa hymyillen vastaan ja kehaisipa naapurini teini-ikäinen tyttökin, että tuohon kauppaan uskaltaa mennä nuoretkin :). Minua ja ystäviäni (yksityistilaisuus) varten Mari oli varannut kuohujuomaa sekä suloisia, korkokengänmuotoisia suklaita.
Choco Fashion on tyylikäs, kauniisti sisustettu putiikki, joka myy huippumerkkien laukkuja, kenkiä ja asusteita sekä nimensä mukaisesti myös suklaata. Valikoimasta löytyy minun suosikkejani mm. Minna Parikan korkkareita ja Stylesnob-ballerinoja. 

Muita tuotemerkkejä tällä hetkellä ovat mm. Furla, LiuJo, Calvin Klein, Edblad, Oxxo, Andiata, Moschino ja Kultasuklaa.


Minna Parikan ja Kultasuklaan ihanuuksia.
LiuJo-merkin laukkuja, lompakoita ja muita asusteita.
Edblad ja Oxxo: mm. kaulakoruja ja sormuksia.

Mieleeni jäi kaihertamaan yksi Edblad-sormus, jonka ehkä voisin käydä noukkimassa matkaani joku päivä. Mikäköhän olisi sopiva tekosyy ;)?Calvin Klein Jeans -vöitä miehille.
Putiikin valikoimasta löytyy erihintaisia tuotteita ja kivoja lahjaideoita! Miehille valikoimassa on laukkuja, vöitä ja koruja. Naisille lisäksi kenkiä, vaatteita, lompakoita ja toki liikkeen yhteydessä toimivan kauneushoitolan palveluita ja tuotteita. Ja kielen mennessään vievä, kotimainen suklaahan sopii lähes kaikille ^_^.Liikkeen takaosassa on Last Chance Off Sale -alue, jossa voi käydä tekemässä löytöjä. Tällä kertaa siellä odotti noutajaansa mm. nämä:Nuo vihreät Parikat olisivat lähteneet matkaani, jos vain olisivat olleet muutamaa kokoa pienemmät...

Lisää Choco Fashionista ja sen myymistä tuotteista voit käydä kurkkimassa heidän sivuiltaan www.chocofashion.fi. Choco löytyy myös Facebookista

Ja hiphei, ihanaa! Mari lupasi SanNailsin lukijoille -10% alennusta 30.6.2013 saakka kaikista ostoksista! Mainitse kassalla SanNails ja alennus on sinun. Hyviä lahjaideoita valmistujaisiin, myös lahjakortteja ;).

Chocon kivijalkakauppa palvelee Lappeenrannassa, osoitteessa Valtakatu 27. Verkkokauppakin on työn alla ja avautuu ensi kertaa näillä näkymin loppukesästä.Ps. Kirjoitin postauksen omasta kiinnostuksestani yritykseen ja halusta kannattaa sitä.   En ole saanut palkkiota, enkä hyödy klikkauksistanne, enkä mahdollisista ostoksistanne.1 kommentti:

  1. täällä myös yksi chocofashionista tykkäävä! <3

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...