Sivut

perjantai 17. toukokuuta 2013

Geelikynnet liian pitkästä aikaa

Miten ankeaa onkaan tajuta, että sen 9kk aikana, kun olen tehnyt geelikynsiä vain itselleni ja hehkuttanut oppineeni niin paljon, joudunkin toteamaan, että oppi koskee vain omia kynsiäni. ***kele sanon minä.

Kaikella kunnioituksella koekaniiniystäväni, sinun kynsistäsi ei tullut edes täydelliset ;). Jälleen kompastuin samaan lankaan, enkä osannut viilata tippejä tarpeiksi kapeiksi kärjistä, vaan kynnet jäivät leveänmallisiksi. Ja uskokaa tai älkää, sanoin useaan kertaan, jopa ihan ääneenkin, että nyt pitää olla tarkkana kynsien leveyden kanssa, ja olinkin! Muka. 

Vasta valokuvasta huomaan virheeni ja livenä nuo näytti oikein hyvältä. Aikaa ei kylläkään mennyt kuin 2h 50 min, eli parannusta niistä ensimmäisistä 8h sessioista on havaittavissa :D. Nuo strassit on muutes kirkkaita. Näyttää kuvassa tyhmältä...


Käytetyt geelit:
 • Cesars Huoltogeeli
 • Baerh glittergeeli sävyssä Lavender Glitter
 • Cesars päällysgeeli

Omia kynsiä koristi geelatessa liukuvärjätyt kynnet. Meinasin jo jättää nämä kynnet julkaisematta, kun en ehtinyt kuvata aikanaan tuoreita lakkauksia, mutta sitten mietin, et jospa joku ei oo nähnyt, miltä näyttää lakan kärkikuluma geelikynsissä, heh. Tässäpä nyt siis näkee ^_^.

Geelikynsissähän lakka pysyy hyvänä monia päiviä, riippuen vähän toki siitä, minkä kukakin hyvänä pitää. Tässä lakkaukset on olleet 4 vrk ja suurimmat vauriot on keskisormen kynnenkärjessä. Lakka ei lähde koskaan kuoriutumaat geelikynneltä palasina, niin kuin luonnonkynneltä, vaan kuluu kerros kerrokselta hankauksen takia.


Liukuvärjäsin ekaa kertaa meikkisienellä ja miksei kukaan oo sanonut mulle, et heitä niillä hemmetin keittiösienillä vesilintua?!!? Johan alkoi liukuvärikin onnistumaan kivemmin, vaikka ensikokeilu olikin. Pidin näistä kovasti.


 • Värilakka: Essie Cute as a Button x2
 • Liukuväri: China Glaze White on White
 • Leimauslaatta: MagnoNails XL-laatta E
 • Leimauslakka: Konad valkoinen
 • Päällyslakka: Seche Vite Dry Fast Top Coat


6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit noista violeteista kynsistä mun mielestä tuli. Ei mitenkään liian leveät, en ois varmaan asiaan kiinnittänyt edes huomiota ellet olisi erikseen siitä puhunut.
  Itse oon aina tehnyt liukuvärin meikkisienellä, mutta kerran ne oli loppu ja piti hakea pala jotain keittiösientä. Ja ei liukuväri sillä onnistunut sitten yhtään. Mietinkin sillon, että en ymmärrä, miten joku osaa tehdä keittiösienellä yhtään mitään muuta kuin siivota. :D Ne reijjät oli aivan liian isoja mun makuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on ollu meikkisienet ostoslistalla jo aika pitkään ja oon joutunut tyytymään keittiösieniin. Onneks tajusin nyt edes kokeilla, ero on ihan huima! :D

   Poista
 2. Mä en ole tainnu meikkisientä kokeillakaan... Oliko se sulla kuiva vai kostutettu sieni? Tosi hyvälle näyttää tuo liuku :)

  Mä ostin joku aika sitte niin järkyttävän määrän halppiskeittiösieniä, että joudun kyllä käyttää ne ensin. En kuitenkaan siivoa niin paljoa, kuin mitä laitan kynsiä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kostutin sen, kun luin jostain, et se imis vähemmän lakkaa sisäänsä sitten... Paras liuku tuli, vaikka tuo onkin jo vähän räjähtäneen näköinen :P.

   Poista
 3. Ihana siniviolettikimalleihanuusglitter!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätin värinen, tykkää itsekin :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...