Sivut

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Sannut?

Tämän postauksen kuvien julkaisemiseen on lupa kuvien omistajilta.
Postauksen on tarkoitus olla hyväntuulinen, minun tämänhetkinen näkemykseni, joten luethan sen myös pilke silmäkulmassa :)...

Lukulistallani on pitkä liuta kynsiblogeja, joita yritän parhaani mukaan seurailla enemmän tai vähemmän. Monesta bloggarista on tullut hauskasti "tuntematon tuttu" ja olen oppinut näistä tuntemattomista ihmisistä vinkeitä knoppeja. Parasta on kuitenkin samaistua johonkin toiseen ihmiseen, jonka tietää arvostavan ja ihailevan samoja asioita: kynsilakkoja.

Monelle lempibloggarilleni on minun silmissäni tullut se oma leima, lempparilakkaukset tai -koristelut, joihin on helppo turvautua, jos pää lyö tyhjää ideoista. Mulla itselläni ei taida sellaista olla, vai onko? Minä voin tehdä omille kynsilleni esim. "Sissit", "Belegwenit", "Polishaholicit", "Emmat" tai "Paput", mutta voiko kukaan tehdä "Sannut"? 


Fiilistelytäytekuva viime kesältä (by Petri Marttila).

Better Nail Day -blogin Sissi on kotimaisista seuraamistani bloggareista ehdottomasti näppärin water decalien kanssa. Kauniita ja harmonisia yhdistelmiä, sointuvia värejä ja ennen kaikkea mieletön valikoima siirtokuvia. Tällaiset on minun mielestäni "Sissit":


http://betternailday.blogspot.fi

Nail Art by Belegwen on lukulistani leimauspainotteisin blogi ja mikäpä siinä, kun Belegwen todella osaa homman. Huikeita väriyhdistelmiä ja erittäin tasalaatuista jälkeä jokaikinen kerta. Oi ollappa vertaisensa leimaaja. Tässä "Belegwenit" -esimerkki:


http://belegwen.blogspot.fi


"Paput" tarkoittaa mulle huolella lakattuja glittersandwicheja. Katsokaa nyt näitäkin! Kukaan ei oikeasti tee siistimpiä ja pieteetillä valittuja sämpylöitä, eihän?


http://edeskynnet.wordpress.com/

Kynsiblogikonkari RiaG, joka kirjoittaa Polishaholic-blogia, on monitaituri sekä geelien, että huolellisten lakkausten kanssa. Viime aikoina blogissa on nähty valtaisa määrä ihania Indie-glitterlakkoja ja siksi "Polishaholicit" voisi olla vaikkapa nämä glitterpommit:

http://www.polishaholic.com/

Wasting Lifestyle -blogin Emman kohdalla mietin pisimpään, mitkä mahtaa olla "Emmat". Blogin tunnisteissa osumien lukumäärät on hyvin tasaisia, joten sieltäkään en saanut apuja, mikä voisi olla tunnusomaista. "Emmat" onkin minun mielestäni nämä upeat liukuvärjätyt  kynnet höystettynä kaikista kynsiblogeista nauruhermoja kutkuttavimmilla teksteillä liittyen vaikkapa pummilla matkustamiseen, auton ostoon tai Anssi Kelaan ;). Itseltäni ei siis sittenkään sujuisi "Emmojen" tekeminen :D.


http://wastinglifestyle.fi

Yhden ranskalaisten manikyyrien ja niiden variaatioiden taitajan olisin tähän halunnut vielä lisätä, mutta valitettavasti en saanut häntä kiinni sähköpostitse. Toivottavasti Tilhi voi hyvin, vaikka blogi onkin pitänyt hiljaiseloa :).


*          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *          *        


Mietin edellä nähtyjä kynsiä katsellessani, että mikä ihme voisi olla "Sannut", kun lakkauksista puhutaan. Taidan olla tässä(kin) kohtaa niin tasainen tapaus ja joka kohdassa ihan hyvä, ettei mikään menetelmä tai tyyli nouse ylitse muiden. Ranskistytöksi oon tunnustautunut jo pitkään, mutta jostain syystä päätin kuitenkin lakata nämä: vaaleanpunaista ja pitsiä.




Käytetyt tarvikkeet:
  • OPI Pedal Faster Suzi!, kaksi kerrosta
  • Leimat Konad-laatasta m57,  Essie Licorice
  • Water Decalit (joiden luulin olevan mustia ja ne olikin tumman vihreitä :O...)


Ärrrrsyttävä, liian pieni pitsikuvio. Voi kunpa löytäisin isomman.


Kynsien valmistuttua olin jokseenkin hämilläni lopputuloksesta. Eihän nää oo juuri ollenkaan "Sannut"! Nude pohja olisi saattanut tuoda tulosta lähemmäs, ehkä? Nyt oon ihan pihalla. Tää tahtois olla erinomainen jossain!


Sanoppas mulle, mitkä on "Sannut"?



...ja jos joku nyt kuitenkin pahastui postauksen leikkimielisestä kollegoiden ja itseni lokeroinnista, niin mielipiteen voi kertoa jättämällä kommentin tai laittamalla sähköpostia mysannails(a)gmail.com. <3

Ps. Lukulistallani on kasapäin taitavia bloggareita mahtavine blogeineen, joista tässä siis viitattiin vain murto-osaan :).


28 kommenttia:

  1. Hauska ja mielenkiintoinen postaus :)

    VastaaPoista
  2. Tämäpä oli oikein hauska postaus! Olen täysin samaa mieltä noista kahdesta ensimmäisestä kuvasta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :). Ole vaan lopuistakin samaa mieltä :)).

      Poista
  3. Sissin ja Belegwenin tyylit tulee kyllä hyvin mieleen noista kuvista, molempien lakkauksista pidän todella paljon. :) Noihin muihin blogeihin en ole niin perehtynyt, mutta täytyypä käydä nyt kurkkimassa! :)

    Mitä olen nyt tätä sinun blogia seurannut, niin ensimmäisenä mieleen "Sannuista" tulee kauniit ranskalaiset manikyyrit - rakastan ranskalaisia maneja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä kurkkimassa, loistavia blogeja ovat :).

      Ranutyttö - that's me. Niin se taitaa olla :P.

      Poista
  4. Hihi, kiitos ihanasta postauksesta! Noi muut on kyllä niin totta! Tietty omalla kohdallakin tuo pitää paikkansa, että se on leimailupainotteinen blogi. :D Itseä välillä ärsyttääkin kun vaan leimailen koko ajan, mutta toisaalta tykkään itse niistä paljon ja se vie niin vähän aikaa. :)

    Sannuista tulee mullekin mieleen ranskikset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta joka sana, ainakin minun mielestä! Ei se leimaaminenkaan pikkujuttu ole ja sinä sen osaat. Upeita kynsiä kuva toisensa jälkeen <3.

      Poista
  5. Awww, olen tosi otettu, kun pääsin tällaiseen seuraan! ♥

    Olen samaa mieltä EliZaaan kanssa: Sannut on aivan ehdottomasti jokin upea ranskisvariaatio!

    VastaaPoista
    Vastaukset


    1. Ei sullakaan glittersandwicheja älyttömän monia ole julkaistuna, mutta ne on jääneet mulle mieleen sellaisena uranuurtajana. Ennen sinun voileipiä en välittänyt koko jutusta yhtään, mut sinä veit ne ihan uudelle (tyylikkäälle) tasolle :).

      Poista
  6. Voi että, just samoin ajattelen näistä blogeista mitä nostit ilmi ! :) Lisää tälläisiä postauksia !^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)

      No hitsi, jos tekisinkin tästä postaussarjan :D!

      Poista
  7. Mulle tulee susta kanssa mieleen joku ihana herkkä ranskis tai sitten joku tosi onnistunut vesimarmorointi! :-)

    VastaaPoista
  8. Tääpäs olikin hauska! Samoja suosikkeja itsellä ja monesta samaa mieltä.

    Ja mulle tulee susta mieleen kauniisti muotoillut kynnet ja todella siistit ranskikset! =)

    Plussaksi vielä pakko sanoa, että sulla on kiva tyyli kirjoittaa =)

    VastaaPoista
  9. Minulle "Sannut" on ehdottomasti ne "töihinpaluukynnet" joissa oli nude color club alla ja musta sulkaleimaus päällä. Niiden kynsien (ja googlen kuvahaun) takia olen sinun blogiin alun perin eksynyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä on taidettu aiemminkin jo keskustella, mut sanon vielä, et ne on yhdet minunkin suosikkikynsistä, kun omia aikaansaannoksiani katselen :).

      Poista
  10. Tosi nätit! Mulla tulee Sannuista mieleen ne kynnet missä oli sitä väriä vaihtavaa lakkaa, ja kynsistä tuli "ätäkän aamupissan väriset" :D Nauran vieläkin sille postaukselle.. XD Mutta en siis tarkoita, että kyntesi aina olisivat pissan värisiä, mutta olen seurannut blogiasi vasta vähän aikaa joten en muuten keksi mitkä olisivat Sannut. :D Mutta ei jumatsyykeli sait minut ja pikkuveljeni nauramaan sillä postauksella. :D

    VastaaPoista
  11. Mielenkiintonen postaus. Oon itsekin huomannut, että monilla bloggaajilla on selvä oma tyyli tai juttu joka on ylitse muiden. Oon välillä kans miettinyt, että mikä se mun tyyli sitten on. En kyllä vieläkään itsestäni osaa sanoa, ehkä mulla ei oikeen oo mitään erityistä juttua. Tai ehkä sitä ei itse vaan huomaa niin herkästi kuin muut.
    Mun mielestä "Sannut" olisi jotkin siistit, tyylikkäät, huolitellut ja suht hillityt kynnet. Sen tarkemmin en osaa sanoa, koska teet tosi monipuolisia kynsiä, mikä on tietenkin hyvä juttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Yue :). Pitää mennä tutkailemaan sun tyyliä ;).

      Poista
  12. Oijoi, olen ihan hämmentynyt ja mielissäni myös, olipa hienoa tulla mainituksi näin nimekkäässä joukossa <3

    Sannut on ranskikset, ehdottomasti. Esim. nämä http://sannails.blogspot.fi/2012/06/apuja-kynsien-kuvaamiseen-pilkkuranskis.html
    Värinä Sannut on jotain näyttävää ja erottuvia yhdistelmiä. Tossa mun lemppariranskiksessa on molemmat elementit, tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo oli mulle tuijottelukynnet! Niin simppelit ja silti sitä jotain. :)

      Poista
  13. Apua, hyvä ku en pillitä liikutuksesta täällä, oon niin otettu :D Hienossa seurassa olen ja kiitos kehuista :) Totta on, ettei mulla sinänsä mitään vakkarikoristelutyyliä ole, kirjotustyyli ehkä ennemminkin :) Minä oon kyllä parit hyvänmalliset geelikynnet nähdessäni miettinyt, että oih, tolla on tuollaiset sannukynnet! :D oikeasti! Jos koristelutyyleistä puhutaan, niin kirkkaat värit + ranskis ja vesimarmorointi tulee ekana mieleen sinusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pillitä, Emma, pillitä ;P... Sanoituksen helmiä, aye? :)

      Poista
  14. Kiitos ja kumarrus :) on ihanaa olla mukana postauksessasi ♥ Tosi kiva kirjoitus ja ihan oikeasti lokeroit hienosti meitä muita ja mielestäni ihan oikein.

    Sannut on mulle kauniin malliset kynnet, naiselliset lakkaukset ja kauniisti yhteensopivat värit sekä ehdottomasti nuo jo monesti edellämainitut ranskikset :)

    VastaaPoista
  15. Vitsit miten hauska postaus, ihana. :') Sannut vois olla mun mielestä jotkut pinkki-musta-valkoiset lakkaukset, etenkin ranskikset! Ainakin mulle tulee aina mieleen nämä sun kynnet: http://sannails.blogspot.fi/2012/04/polishblues-ja-siivousvimma.html :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...