Sivut

tiistai 30. huhtikuuta 2013

En koskaan ikinä: osa 101, sitä sinistä

En koskaan tuu tykkäämään sinisestä kynsilakasta. Samaa kauraa, jokohan kohta oppisin olemaan sanomatta en koskaan. Paitsi toisaalta, tuotahan voisi käyttää hyväkseen >:). 
EN KOSKAAN OPI ONE STROKE -TEKNIIKKAA!

Belegwen postasi taannoin iiiihanat siniset kynnet, joissa oli lakkana Essence The Boy Next Door. En siis oo välittänyt sinisistä lakoista, niin kuin (muiden värien ohessa) oon toitottanut ja nyt on sitten taas vaihteeksi aika syödä sanoja. Rakastuin tuohon sävyyn täysin.

Koska Essence on mulle hankalammin saatavilla, googlailin dupeja ko. lakalle ja löysinkin Essien Mezmerized-lakan, joka oli ainakn riittävän lähellä. Visiitti Anttilaan (jossa Essiet muuten tarjouksessa 10,90€) ja sininen kultamussukka oli minun.


Pyörittelin käsissäni leimauslaattoja, koristelulakkoja ja siirtokuvia, mutta en uskaltanut laittaa mitään koristeita, koska pelkäsin, että ne pilaavat tuon ihanan sinisen cremen :D.Upea, uusi kaunokki tikkurenkaaseeni. Sannu tykkää sinisestä.


Rauhallista vappuyötä murut!


6 kommenttia:

 1. Hyvä että sä jätit koristelematta etkä tehny niin kuin itse tein. :) Nuo on ehdottomasti kauniit just noin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..vaikka geelien kasvuraja ois kyllä kaivannut jo vähän peittelyä ;). Onneksi se ei näy livenä noin selvästi, kuin kuvissa. Kokeilin näihin koristelua parin päivän jälkeen, mutta vain hetkeksi, kun olivat joka tapauksessa lähdössä vaihtoon :).

   Poista
 2. Onpa nätti siniseksi, mulle ne on vähän vaikeita kuten vihreätkin:)

  VastaaPoista
 3. Ihastelin tätä sinistä Belegweninkin blogissa - on se vaan nätti lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Belegwenillä oli vaan toisen merkkinen, mut aika lähelle dupe :).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...