Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Epämääräinen pikaviritys

Pikaisesti äkkiä jotakin. Ranskista, viivoja, strasseja ja hyvä tulee. Tai sitten ei.

Väri - nou, halpisstrassit - nou, jankkiintuneet koristelulakat - nounou.


Joojoo, kaukaa ihan ok, mut läheltä epäsiistit ja vääränväriset. Lakkasin OPI A Roll in the Hague -lakalla vähän huolettomasti nuo kärjet ja ajattelin, että putsailen sitten siveltimellä lakkaamisen jälkeen. Lakka vaan päätti levitä ja takertua rutikuiviin kynsinauhoihini puhdistusvaiheessa. Noita oranssitautisia oon siis hangannut ja hinkannut, enkä saanut enempää pois. Lähes yhtä lohduton tilanne oli näiden lakkausten poiston jälkeenkin. ArtClub-koristelulakka oli niin jankkia, että luovutin sen kanssa jo kahden kynnen jälkeen ja lorautin sinne aimoannoksen ohenninta. Vaihdoin mustaan Kiss-lakkaan, joka toimikin ihan hyvin. Ärräpäät lentelivät sitten vasta poiston jälkeen, kun kappas kummaa lakka jättikin mustat rannut geelin pintaan. 
Ai missä strömsössä? >:(

Lakat OPI A Roll in the Hague ja Essie Action. Vaikka molemmat mätsäsivät tukkaani aika kivasti, niin kynsillä oranssi ei oo minun juttuni, ei. Vielä ;). Kumpikin joutui sulle - mulle -sivulle.

Pahoittelen kämäistä kännykkäkuvaa...
Että sillälailla. Yritäpä väkisin taistella kynsimasennusta vastaan... Hosumalla ei tule kuin kusipäisiä kynsilakkauksia :P. 


Ps. Tukkavärikin on lähtenyt kuvasta päätellen lapasesta ;).
5 kommenttia:

 1. Mahtavan väriset hiukset sulla! Mä tykkäsin kun itsellä oli punainen hius, mutta sinni ei riittänyt värin ylläpitoon. Musta on helpompi, joskaan ei yhtä upea ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onhan tuossa oma hommansa, kun pakko on aika ajoin raidoittaa (siis vaalentaa), et väri pysyy kirkkaana. Onneks nuo Elumen-värit haalistuu nätisti, et mulle riittää 8 viikon värjäysväli.

   Poista
 2. Ai miksi mä sitten tykkään sun tukasta..? Ihanan punainen:)

  VastaaPoista
 3. Nyt on pakko todeta, että tukka kiva, kynnet ei! :D <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...