Sivut

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

PolishBlues ja siivousvimma, osa 2

Jos sama kuvio toistuu vuodesta toiseen, niin eikös sitä kutsuta perinteeksi? Avauduin muuan blogikollegalle kynsimasennuksestani ja mieleeni putkahti tämä viimevuotinen postaus, joka on päivätty 1.4.2012. Jokakeväinen, perinteinen kynsimasis jyllää, tosin sillä erolla edellisvuoteen, että lakat kiinnostaa, mutta lakkaaminen ei. Ja jos ei lakkaa, ei voi blogata. Hmph.

Jälleen on siis vaatehuone ja kodinhoitohuone siivottu ja järjestetty (kuka niitä sotkee??) ja kasseittain kamaa kirppispöydässä. Ahkera oon siis ollut, mutta harmittaa vietävästi, kun intohimoinen harrastus tympii. Mikä minua vaivaa?!?

Yksivärisillä lakkauksilla mennään. Sentään oon saanut aikaiseksi huoltaa geelit ;).Maahantuojan lahjoittama Essie Camera, melkoinen epeli, sanoisin. Pullossa suloinen, reippaasti pinkkiin taittava korallinsävy, mutta kynsillä vääntyy oranssinpunaiseen. Lakkasin kaksi kerrosta ja kuvittelin lopputuloksen olevan tarpeeksi peittävä, mutta seuraavan päivän tarkastelu näytti toisin. Kynnen kärjet kuulsi jännästi tummana läpi! Mitä ihmettä?!? Niin kuin ne olisi läpinäkyvät.

Googlettelin viisaampien mielipiteitä lakan koostumuksesta, mutten oikein löytänyt tähän hätään kommenttia, että onko tämä ihan rehellinen creme. Lakka levittyi ihan hyvin ja kuivui puolimattaiseksi, sellaiseksi nahkean oloiseksi. Päällyslakan jälkeen kynnet näytti minun silmään jellyllä lakatulta! Näissä kuvissa kynsillä on päällyslakka (Seche Vite).


Ensin ajattelin, ettei tää oo mun lakka alkuunkaan, mutta huomasin tuijottelevani kynsiäni vähän väliä. Joku tuossa siis veti kuitenkin kovasti puoleensa. Pirteä sävy joka tapauksessa.


Ja hei, arvonta on muuten päättynyt ja ilmoittelen voittajat lähipäivinä :).

6 kommenttia:

 1. Tämä on todella merkillinen lakka. Vuoroin siirrän sen oleskelemaan oranssien, vuoroin pinkkien kanssa. Valaistuksesta riippuen väri tuntuu vaihtelevan kameleontin lailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on helpompi järjestely: lakka majailee toisten Essie-lakkojen kanssa :D.
   Järkkäsin lakat joku aika sitten väreittäin (ja yllätyin, miten paljon mulla on vaaleanpunaisia lakkoja!) ja vajaan kuukauden päästä oli pakko vaihtaa ne takaisin merkeittäin. Mikä lie, kun noin ne tuntuu olevan oikeissa paikoissa?!?

   Poista
 2. Ihanan värinen lakka se onkin :) Mulla on kans kynsimasennus menossa, ei oikein mikään kiinnosta. Ideoita ei ole, ja lakkauskin on pakkopullaa. Sillon ei tule myöskään hyvää jälkeä. Toivotaan, että tästä suosta noustaan pian :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noustaan, noustaan, taatusti :). Tsemppiä sullekin, käytetään aika nyt johonkin muuhun ja kohta taas lakkaillaan innolla <3.

   Poista
 3. Kuulostais aikalailla neonlakan koostumukselta...valkoisen lakan päälle lakattuna tää väri vois olla aika päräyttävä :) Tsemppiä kynsimasikseen, kelläpä niitä ei välillä olis, kröhöm...nimimerkillä "milläs hololla tänään lakkaisin ettei tarttis koristella"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa nokkela olo. Jepjep. X/
   Ei todellakaan äly sanonut, että tämähän yrittää olla NEON! Kiitosta vaan Emma, sinä sen sanoit :D.

   Tuohon masikseen liittyy mulla sellainenkin, että haluisin saada kynnet valmiiksi heti ja nopeasti, eli esim koristelu seuraavana päivänä ei tule kuuloonkaan. Silloin olen jo kyllästynyt värilakkaan tai saanut kulumat kynsien kulmiin. Holot on siis todellaki erinomainen ratkaisu. Onneks on monta DS-lakkaa ;).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...