Sivut

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Onnekkaat

Ensiksi, lämpimät kiitokset kaikille osallistuneille. Palautteitanne ja lempparipostauksia ym. oli niin ihana lukea, ettette usko! Oi kun ma teistä tykkään <3. Haluankin kommentoida muutamalla rivillä useammassa kommentissa esiinnousseita asioita.

RUUSUJA

Kiitoksia ja kehuja sain mm. selkeistä kuvista, kivasta kirjoitustavasta, riittävästä postausten määrästä, kauniinmallisista geelikynsistä, siisteistä lakkauksista ja blogin yksinkertaisesta ulkoasusta. Mieleen painui myös kiva kommentti, jossa mainittiin itse jättämistäni kommenteista kollegan blogissa. Kommentit ovat yksi bloggaamisen parhaista jutuista ja niitä odottaa ja toivoo varmasti jokainen bloggari. Itsekin oon yrittänyt ehtiä kommentoida mahdollisimman paljon, kun tiedän sen ilahduttavan muitakin :).


RISUJA (=kehitysehdotuksia)

Geelikynsipostauksia toivottiin lisää. 
Niitä tulee ihan varmasti, kunhan saan näitä ruuhkavuosiani vähän aisoihin ja ehdin tekemään kynsiä muillekin, kun itselleni. Palan halusta treenata, eli toivottavasti pääsen pian hommiin (ja saan treenikäsiä, vink vink ystävät).

Blogin taustaan toivottiin väriä.
Itse tykkään valkoisesta ja yksinkertaisesta yleisilmeestä ja sellaisena se hetken nyt pysyykin. Katsellaan väriuudistuksia myöhemmin uudelleen :). 

Valokuvien kokoa toivottiin suuremmiksi.
Kuvia suurentamisesta olen kahta mieltä ja aika ajoin olen kysellyt teiltäkin mielipiteitä. Taidan paneutua kokoihin taas kerran ja ehkä suurentaa niitä ainakin vähän.


Ja sitten vielä ne arvonnan onnekkaat.
... Kaisa ja Mia

Laitan teille tänään vielä sähköpostia :). Yllätykseksi jää, kumpi saa kumman setin ;).


4 kommenttia:

  1. Kiiiiiitooooooos =) Olen mahdottoman iloinen arpaonnen osuessa minuun =)

    VastaaPoista
  2. Palkinto tuli tänään perille ehjänä - kiitos!! =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...