Sivut

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Nyörejä

Tässäpä teille näytille elämäni ensimmäinen hologrammilakka, joka on muuten neljän vuoden iästään ja puolilleen vajumisesta huolimatta täysin tikissä: Dermosil Disco.



Oon saanut lakan synttärilahjaksi ystävältäni vuonna 2009 :). Se on väriltään jotain vaalean violetin ja vaaleanpunaisen välimaastoa, ehkä hitusen enemmän vaaleanpunainen, kuin MakeUpStoren Britta. Hologrammiefekti on myös erikoinen, enkä oikein osaa tulkita sitä. Ehkä se on lineaarinen holo, jossa on vähän vaisu efekti?  Lakka on kuitenkin tosi nätti ja niitä harvoja pulloja, joilla on mulle tunnearvoa :).


Muut näihin kynsiin käytetyt lakat on NfuOh 61 ja OPI DS Extravagance. Lisäksi mustaa ja valkoista akryylimaalia.


Tein reilu vuosi sitten 31 päivän haasteeseen korsettikynnet, joista tuli värivalinnan takia vähän kököt (puhumattakaan surkeista kuvista :D) ja siksi halusin tehdä uudelleen nyörejä. Päädyin tekemään vain muutamaan kynteen, kun pelkäsin, että narut hyppii liikaa silmille, jos niitä on jokaisessa kynnessä. Valinta oli hyvä, koska mielestäni näistä tuli hirmu kivat kaikkine väreineen :). 


Voi tuota Extravagancea <3. Kauniimpaa saa hakea. *lääh*




Ja hei, muistakaas osallistua arvontaan!
Ihan mielettömiä palautteita on tullut: kehuja sekä kehitettävää. Kiitos kaikille, jotka olette jo osallistuneet. <3

15 kommenttia:

  1. NYÖRIT! Mä en ole edelleenkään koko kynsienlakkausurani aikana muistanut kokeilla tällaisten kynsien tekemistä :o ihanat on :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä taas niin nätit kynnet! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan mielettömät, niin värit kuin kuviot ja kaikki <3 Etsiskelin muuten joskus Discoa, tuloksetta, ja on se kyllä nätti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Onhan tuo ihan jees, mutta minä lämpenen kyllä enemmän just esim MUS Britalle. Tällä on vaan sitä tunnearvoa :).

      Poista
  4. Extravagance on kyllä niin nätti, olenkin jo melkein unohtanut kun en vähään aikaan ole käyttänyt! Ja mistä tuollaisia Dermosil-lakkoja tulee, en mä vain ole ikinä siellä nähnyt mitään noin hienoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Synttärilahjapaketeista niit tulee :D! Muistaakseni ystäväni kertoi saaneensa tämän tilauksen extrana ja laittoi sitten mun synttäripakettiin lisukkeeksi. En yhtään tiedä, onko tätä ollut myynnissä vai vaan tilaajalahjana tms.

      Poista
  5. Todella nätit ja musta on kans kiva,ettei nyörit oo joka kynnessä, niin pääsevät paremmin oikeuksiinsa, samoin kuin nuo ihanat lakatkin! Mä aina sanon, että oon kaikkiruokainen lakkojen sävyjen suhteen, mutta pinkit on olleet vähän kauhistus. Tohtiskohan itsellekin joku päivä oikeasti pinkkiä meininkiä laittaa....!?

    VastaaPoista
  6. Uh iihanat kynnet;) ja ihana tuo holo lakka;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...