Sivut

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hiekkapaperivirittelyä

Hirrrweee meno ja elämä päällä, ei ehtis millään harrastella. Kunhan en joka päästä polttelisi itteeni, kun tuntuu, että haalin puuhaa sieltä täältä. Asiaa ei helpota yhtään tänään saapuneet swatch-tikut...

Oon onneksi sentään ehtinyt kynnet lakata aina jossain välissä :).

Tässä siis oodi Orlylle. Not.
Jos haluat lakata kynnet jollain helposti levittyvällä, valitse Orly. Not.
Jos haluat, että lakka kuivuu nopeasti, valitse Orly. Not.

Onko meillä joku orlyfreezone vai mikä hemmetti siinä on, että kaikki ne vähät Orlyt, mitä tähän taloon on tuotu, on ihan täyttä kuraa?!? *Papulle terveisiä, Sannu alkaa oppia ;)*


Pisteet kauniista, mulle mieluisasta väristä. Siitä syystä lakka saa hetken vielä huilata meillä. Kunhan googlaan dupen, niin joku saa tästä kivan taistelulakan itselleen :P. Siis kolme kerrosta, kamoon.

Kaveriksi Orly Cotton Candylle pääsi teipin avulla koristeltu OPI The Impossible, joka on hiekkapaperimaiseksi kuivuva Liquid Sand -lakka. Oikein ihana, uusi tuttavuus, näitä pitää saada lisää! The Impossible sisältää myös pieniä tähtiä, joskaan näille kynsille en saanut niitä kalastettua. Seuraavalla lakkauskerralla pitää kääntää pullo ylösalaisin hetkeksi ennen lakkausta. Josko se auttaisi sekoittamaan painavampia hippusia lähemmän pullonsuuta.


 

Tätä teippi-hiekka-yhdistelmää oon halunnut kokeilla siitä saakka, kun näin Sonnen nämä kynnet. Minun teippini taitaa vaan olla aika paljon laihempaa kuin Sonnella, pöh. Jostain ois kaivettava leveämpää.



Nyt on hyvä tilaisuus suositella jotain superhyvälaatuista Orlya. Onko sellaista edes? ...



Ps. Juoksupäivitys! 5. viikko menossa ja kirmailen jo puoli tuntia kerrallaan helposti :). Uskomatonta, miten kunto nousee kohisten. 

20 kommenttia:

  1. Mulla itellä on neljä Orlyn lakkaa (Lemonade, Rock-It, Too Fab ja R.I.P), joista kolmea olen kokeillut. Kovin olen niihin tykästynyt ja aikeissa ois hankkia lisääkin lakkoja tältä merkiltä. Lemonade, joka taitaa olla samasta kokoelmasta kuin tämä sun lakka, on tosin aika liru ja tarvitsee myös sen kolme kerrosta tasaiseen ja peittävään lopputulokseen. Väri on kuitenkin nätti, eikä kolme kerrosta mua niin haittaa.
    Orlyn Too Fab on yksi mun kaikkien aikojen lempilakoista. Aivan ihana kultaglitteri ja levittyykin hyvin. Orlylla on musta paljon kauniita hilelakkoja. :)

    Kauniin värinen tuo Cotton Candy, ja itsekin haluaisin kokeilla noita Liquid Sandeja, vaikka aluksi niille nenääni nyrpistelinkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, luot minuun Orly-uskoa :)! hih
      Tää Cotton Candy oli aika paksua ja siksikin kummastutti, että se kaipasi kolme kerrosta. Ehkä pari tippaa ohenninta voisi helpottaa niiden kolmen lakkaamista...

      Poista
  2. Preamp! Se on Täydellinen. Niin värinsä kuin muidenkin ominaisuuksiensa puolesta. Lisäksi sain tässä hiljan hyppysiini kasan minipulloja joissa on lupaavia punaisia, en ole niitä ehtinyt vielä testaamaan.

    Nuo samaiset Sonnen kynnet muuten innoittivat minut hankkimaan sen samaisen liquid sandin:) Yritin myös etsi leveämpää teippiä, tuloksetta, kunnes jossakin valistettiin, että sitä kapeaa voisi laittaa kaksi rinnakkain. En oikein pärjännyt yhdenkään kanssa.
    Vaan kyllä näyttää teippimani kivoilta tällaisissa kynsissä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on sitten hommattava. Pakko antaa Orlylle vielä mahdollisuus, kun muut niin kehuu :P.

      Kauhee homma ois laittaa kaksi teippiä rinnakkain :/. Ristikon tekemiseen 6 teippiä/kynsi ja tuplana, eli 120 teippipalaa per käsipari! :O Saispa silputa...

      Poista
  3. Tosi hienot kynnet! Näyttää oikein hienolta, kun alta pilkottaa tavallinen lakka =) Mä en oikein pelkästään tykkää noista Liquid sandeista.
    Mulla on pari orlyn lakkaa ja mun mielestä ne on ihan hyviä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollu jotai maanantailakkoja sit kai :(. Pöh.
      On muuten tuon hiekkalakan pinta aika jännä. Ei ollenkaan niin epätasainen, kun oletin :).

      Poista
  4. Mulla on 9 Orlya ja jokainen niistä on hyvälaatuinen :O Myös kaksi miniä löytyy ja nekin on hyvänlaatuisia. Näiden perusteella olin pitänyt orlya tasahyvälaatuisena :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatella, voikin olla erilaiset näkemykset. Mun kokeilemissa on kaikissa ollut jotain vialla. Korkki vaan on ihan paras kaikista lakoista, sattuu käteen mainiosti :).

      Poista
  5. Kauniit kynnet! Tosi kiva tuo teippikoristelu ♥

    Tästä oli jo muistaakseni aiemminkin puhetta, mutta mulla on aika samansuuntaiset kokemukset Orlysta. Ne on usein tosi liruja ja peittävyys on aivan surkea. Rock It oli varsin mainio ja Fowl Playsta tykkään, nyt ostin kokeeksi Preampin ja Miss Conductin, mutta ne eivät ole vielä päätyneet kynsille asti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :).

      Joo, oli puhetta. Kokeile Preamp ja raportoi. Sissi just kehaisi täydelliseksi ;). Voin hommata sit jos menee sun tiukasta seulasta läpi ♥.

      Poista
  6. Isot tsempit juoksuharrastukseen, hienoa!
    Ja mun mielestä näihin kynsiin sopii nimenomaan nuo kapeammat teippailut, jotenkin sirot ja tykkään :) (vaikka edelleen ne vaaleanpunaiset ei oo mun juttu omilla kynsillä, niin muilla jees!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa :).
      Ja mie kun oon ihan pinkkityttö :P. Tukasta vaan oranssi :D.

      Poista
  7. Nätit! Oon tuota teippijuttua miettinyt kans hiekkapapereiden kanssa :) Ja mulla on kans ollut Orlyt hyvälaatuisia, oon tykkäillyt kovasti :)

    VastaaPoista
  8. Minunkin on pitänyt kokeilla tätä koristelutyyliä hiekkapaperilakoilla, nää sun on tosi kauniit! Orly on laadultaan tosi epätasainen merkki (kuten mun mielestä myös Color Club). Miss Conduct on mahdottoman hyvä, samoin You're Blushing, Basket Case ja Lollipop. Ancient Jade on yhden kerroksen ihme, ihan loistava. Kokeilua odottaa Fowl Play ja Preamp. Sitten on niitä sysipaskoja joilla ei tee mitään, kuten tämä Cotton Candy (tosin tää ei edes ole pahimmasta päästä) ja Charged Up, joka ei tummasta väristä huolimatta peittänyt kunnolla edes kolmella kerroksella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Innolla odotan, että joskus saan tilattua jonkun kunnon Orlyn. Voin sitten sanoa olleeni väärässä, kun manaan, että Orlyt on syvältä :P. Kunhan tää pääsee taas töihin ja eurot alkaa suorastaan tulvia ikkunoista, niin sit viimeistään ;). hah

      Fowl Playn annoin itse pois, ei ollu kiva juttu ei. Space Cadet lähti just Vanquishille, hirrrwee liru. Glitteri kuoli pulloonsa, eikä edes Restore sitä pelastanut. Ancient Jade on huudellut mulle jo pitkään, joskohan saisin sen Preampin kamuksi. Sit ois kaksi turvalakka-Orlya :).

      Poista
  9. Tosi kaunis lakkaus :) Mä ajattelin ensin ettei nuo Liquid Sandit ole mun juttu, mutta sitten erehdyin tilaamaan sen Oz kokoelman ruskean ja siinä sitä sitten taas oltiin. Nyt on OPI Bond tyttöjä jo tulossa ja Zoyankin vastaavia tekisi mieli :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin ajattelin Ria minäkin. Nyt tahtois lisää :).

      Poista
  10. Mulla taitaa olla sitten jotenkin viallisia Orlyja, kun ne kaikki, siis ihan kaikki kuivuu nopeasti, peittää,levittyy ja kestää hyvin :D :o Yksi lempimerkeistä! Varsinkin aluslakka Nailtrition, joka on saanut mun repaleiset paperinohuet ja heikot kynnet vahvoiksi ja ekaa kertaa elämässä kasvamaan pitkiksi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...