Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Vesilaikutusta

Miekii, ko muutkii. Tässä siis lauantain aikaansaannos, jota arvuuttelin edellisessä postauksessa. Kokeilussa minulle uusi koristelutyyli, water spotted nails, mulle tuttavallisemmin vesilaikutus. Lopputulos olisi tässä:



Netistä löytyy paljon ohjeita, miten nämä tehdään. Googleta vaikka "water spotted nails tutorial" tai kurkkaa tänne. Itse ihastuin näihin kynsiin ja käytin niitä ulkomuistista mallina. Kultaiset osiot ei oikein onnistuneet, koska en älynnyt jättää mustaa reunaa näkyviin, mutta oli ne livenä ihan hauska lisä pariin kynteen :). Tähän olisi saattanut olla oikea kultahippulakkakin aika hauska lisä!

Pikkurilli.
Käytetyt tuotteet:
  • Värilakka: OPI Dim Sum Plum
  • Vesilaikutuslakka: Essie Liqourice
  • Kultahippuset: China Glaze Passion
  • Päällyslakka: Seche Vite
Lisäksi tarvitsin:
  • pahvinen kahvimuki ja huoneenlämpöistä vettä
  • grillaustikku
  • Septidin puhdistussuihke
  • Scotch-teippiä
  • kynsilakanpoistoaine
  • pieni sivellin kynsinauhojen siivoamiseen
  • talouspaperia

Peukalo.
Näistä tuli kaikkinensa ihan hauskat ja mielestäni ihan onnistuneetkin, mitä tulee tuohon laikkukuvioon. Septidinin suihke on aika hienojakoista (siis paljon pieniä pisaroita) ja tekee tällaista verkkomaista kuviota lakkaan. Kokeilemalla erilaisia suihkeita, esim hiuslakkaa tai muuta muotoilusuihketta saa sitten erilaisia laikkuja ja reikiä. Itse en ole muuta kokeillut, kun sain Septidinillä aikaan sen kuvion, mitä toivoin. Aion kyllä kokeilla toistekin :).


Tässä vielä ihana Dim Sum Plum nakuna. 



17 kommenttia:

  1. Ihanat! Miä en saanu millään tuota samaista Septidiniä toimimaan, kuvio aina vaan repes keskeltä tms. Hiuslakalla sitte onnistuin saamaan jotain laikkuju, mutta kuvio oli kyllä sitte ihan erilainen. Pitää ehkä hankkia toi Essie Liqourice, kun hakusessa ois muutenkin hyvä musta lakka ja kokeilla sitten sillä uusiks. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Essien kanssa toimi ku häkä! Suihkautin aika kaukaa korkealta suoraan alaspäin, eli pullo vaakasuorassa. Hetken kun ootteli, niin laikut laajeni sopivaksi.

      Poista
  2. Wau, hauskat noi kultaiset ja mallikuvassa myös erittäin onnistuneet. Hyvin onnistui laikutukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mallikuvassa 100x hienommat :P. Mut oli nääkin aika jees :).

      Poista
  3. Kivasti onnistuivat! Ja tuo kultainen tuo kivan lisän :) Mulla oli septidinin kans aikalailla ongelmia, mut johtu varmaan siitä että oli niin lopussa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja se lakkakin varmasti vaikuttaa, et miten laikuttuu. Mulla oli just korkattu Essie ja se kyllä pelasi hyvin.

      Poista
  4. Mielettömän hienosti sait onnistumaan! Tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  5. Ekalla yrittämällä tällainen tulos?! Vau! Respect.

    VastaaPoista
  6. Nää on tosi hienot. :) Itellä on myös kokeilulistalla tuo water spotting, kun vaan joskus muistaisi siinä vaiheessa kun rupeaa kynsiä lakkaamaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitäisi tosiaan olla lista lakkauksista, mitä on halunnut kokeilla, niin ei tulisi niitä tuskia, kun ei muka keksi mitään :P.

      Poista
  7. Upeasti onnistuneet! Ja ihanan värinen toi lakka :P

    VastaaPoista
  8. Eih, mä olen kuolannut samaa kuvaa, en kyllä uskalla kokeilla kun ei lopputulos ole yhtä hyvä kuitenkaan :D tosi hyvin onnistuneet kynnet.

    VastaaPoista
  9. Kauniita kynsiä sulla täällä. Pidän sun kynsien mallista, vaikka itselläni onkin aivan erimalliset ja itelläni tykkään pidemmistä, mutta kyllä noi on nätit, luonnolliset :) Jos kiinnostaa niin kurkkaappa blogini "kynnet" tunnisteen alta omat taidonnäytteeni ;) www.sussu-bow.blogspot.fi

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...