Sivut

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ostoksia ja jälleen yksi THE pinkki

Tällaista kannoin mukanani Cesarsilla käväistessäni:


Testiin water decalit, pullo samettijauhetta ja kolme pulloa kynsilakkaa...


Purkki geeliä omiin tarpeisiini, muutama Kanu Blue -viila, kynsiliima sekä kokeiltavaksi perhosen mallisia muotteja (geelikynsien tekoon).


Lakat on Electro Candy, Jackie Oh! sekä Almost Famous. 

Electro Candyä en tiennyt Cesarsin valikoimasta enää löytyvän ja olin aika onnellinen, kun huomasin tuon siellä hyllyssä. Oon kaivannut äksypinkkiä lakkaa ja tätä lakkaa oon ihastellut blogeissa jo liian pitkään. Nyt mulla on se. Me so happy! Sävy on niin täydellinen neonkasaripurkkapoppipinkki, että hirvittää. Mukavinta tässä lakassa oli se, että lähikaupan iäkäs myyjärouva kiinnitti ensimmäistä kertaa huomiota mun kynsiin ja tuumasi, että onpa nätit. Vähän kiemurtelin siinä, että onhan nää aika äksyn väriset... Hän toisti: "Eikun nätit." Olihan se uskottava <3.


Lakassa on turkoosia shimmeriä, mikä tekee siitä erikoisemman verrattuna peruscremeneoneihin (aappua, mikä sanahirvitys :D). Todella kaunis ja ihana väri.

Mutta kappas. Kotoa löytyikin jotain samantyyppistä. Nimittäin Space Case.


Toki Space Casessa on glitteriä joukossa, mutta meikäläisen silmällä toteaisin, että näissä lakoissa on täsmälleen samanlainen pohjaväri: pinkkiä ja turkoosia shimmeriä. Jännästi iski sellainen olo, että perskule huijaavat meitä lorauttamalla glitteriä vanhan lakan joukkoon ja ta-dah tässä onkin kesän uusi sävy. Vaan katsos, niinhän se taitaa aina mennä :D.


Lakoissa oli muuten sama ominaisuus myös se, että ne kuivuvat aavistuksen mattaiseksi.


Onko Electro Candy sulle tuttu pinkki?


1 kommentti:

  1. Electro Candy on iiiiiiiihana! Tekis mieli aina vaan lakata sillä, jos pinkkiä himoitsee. :3 Tuo muuten näyttää ihanalta mattapäällyslakan kanssa. Se näyttää ihanalta mitenkä vaan. AA. Siinä on myös ihan huippu koostumus, levittyvyys ja kuivumisaika! Rakkautta. :D Hyvä valinta!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...