Sivut

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Lakkalaatikon pinkki aarre #2

Lakkalaatikon pinkki aarre #2 on tuore tulokas, joka pääsi ekaa kertaa kynsille viime viikolla. Kyseessä on OPIn Minni Hiiri -kokoelman I'm All Ears. 


Lakka on väriltään pinkki, jossa on jellymäinen pohja ja pinkkiä shimmeriä ja sinisiä glass flecked -hippuja. Siis minun mielestäni (tässä opetellaan termejä hei!). Lakkasin kolme kerrosta, mutta neljäs olisi ollut tarpeen, jos olisin halunnut saada geeliranskikset kokonaan peittoon. Luonnonkynnet peittyy varmasti kolmella.


Läpikuultavuudesta huolimatta tämä oli helppo levitellä ja kuivui suht nopsaan. Kynsillä se oli vielä upeampi kuin pullossa. Sanoisin, että tää on jokaisen pinkkifanin pakko saada -lakka.
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3031325/?claim=jtmsaxae9pd">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

2 kommenttia:

  1. ...taisin just sanoa, että eihän tätä tarvi omistaa jos on jo Disco Biscuit tai toisin päin mutta jotenkin se nyt näyttää kuitenkin erilaiselta :D Mun mielestä siinä on enemmän noita sinisiä hippusia. Kaunis lakka, kerrassaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Polishaholicin vertailussa ne näyttää lähes samalta, paitsi DB on vähän vaaleampi. Sun kuvia kun katsoin ja vertasin omiini, niin kovin erilaisilta kyllä vaikuttaa. Kumpikohan on kivempi, hmm. Ois sittenkn pitänyt tilata testin ;D.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...