Sivut

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pönde kartturoi CesarsShopin avoimille oville!

Eli reittiohjeet maalaiselle tai muuten vain surkealle suunnistajalle, kun päämääränä on CesarsShopin avoimet ovet. Jos joku teistä ei vielä tunne ko. yritystä, kurkkaa tästä linkistä.

Ja mainittakoon tässä, että minä olen hyvä suunnistaja (eli kahdesta edellä mainitusta sitten se maalainen :D). Suuntavaisto löytyy, kartta pysyy kädessä ja osaan lukea merikorttiakin. Pääsinpäs kehaisemaan :).


Matkasin viime keskiviikkona kansainvälisestä kaakkois-Suomesta junalla Helsinkiin ystävääni tapaamaan. VR veloitti junalipuistani 15 €/suunta, joten tosiaankin kannatti jättää auto kotiin. Matkaan nappasin Helsingin turistikartan, koska tottahan turistina saa näyttää turistilta. Puhelimestakin toki olisi kartta löytynyt, mutta näissä paperilakanoissa on sitä reissufiilistä :).
Piirsin karttaan teille kaksi reittiä: rautatieasemalta sekä Kolmen Sepän aukiolta (siitä Stockmannin kulmalta) Cesarsille. Nopeampiakin kävelyreittejä varmasti olisi, mutta itse ulkopaikkakuntalaisena pidän tuota pinkkiä reittiä yksinkertaisimpana, jos saavut junalla Helsinkiin ja lähdet suoraan kynsitarvikeostoksille. Itse kuljin sinistä pitkin, kun siltä suunnalta tulin.


Seuraavassa kuvatulva matkanteosta. Kuvat ovat taattua iPhone-laatua, kun tämä turisti ei jaksanut raahata järkkäriä matkassa. Piti säästää voimia ostosten kanteluun ;).

Lähtöpiste Kolmen sepän aukio, suunta kohti Aleksanterinkatua ja itää. Mikonkatu, toinen risteys vasemmalle. Valitsimme tämä reitin, koska seuraavassa kadunkulmassa on pankkiautomaatti. Cesarsillahan täytyy maksaa ostokset käteisellä rahalla.


Yliopiston katu, eka risteys oikealle.


'

Vuorikatu, ensimmäinen risteys vasemmalle.


Vuorikatua kuljetaan mäki ylös ja mäen päältä sitten portaat alas. 


Vuorikatu risteää Kaisaniemenkadun kanssa ja tavallaan jatkuu vähän kauempana uudelleen. Kuvassa näkyvässä talonkulmassa on Tarjoustalon kyltit, ne ovat hyvä maamerkki. Tästä risteyksestä jatketaan matkaa etuoikealle.


Ja taas mäkeä ylös :). CesarsShopin osoite on Vuorikatu 22 A. Talo näkyy kuvassa oikealla puolella katua, toiseksi viimeisenä (keltainen talo). EDIT. Talohan on siis tietenkin vasemmalla puolella :).Summeritaulun alapuolella on ovikello, jota painamalla joku Cesarsin tyttösistä tulee avaamaan oven.


Sitten alkaakin käytävämatka talon kellariin...
Siellä se häämöttää. Runsauden pula. Kynsilakkahullun tavarataivas. Sadoittain ihania lakkoja, koristeita, geelikynsitarvikkeita, leimauslaattoja, glittereitä, siveltimiä, tarroja, geelilakkoja ja meikkitarvikkeita,...


Nappasin muutaman kuvan ihan fiilistelyn vuoksi :).


Kävin siis Cesarsilla Vuorikadulla nyt ensimmäistä kertaa, koska geelikynsikurssini aikaan pari vuotta sitten se oli vielä Liisankadulla. Harmillisesti Satu ei itse ollut tällä kertaa paikalla, joskin erittäin hyvästä syystä :). Sonja ja Viivi olivat kuitenkin avuliaina paikalla. Cesarsin tilat on hyvät siihen nähden, että kyseessä on verkkokaupan varasto ja pakkaamo. Tällä tarkoitan, että tila on varastomyymälän kaltainen, eli ei kannata odottaa viimeisen päälle stailattua kynsistudiota :).

Olin ihan liian innoissani koko visiitistä ja valokuvien napsimisesta, enkä ollut tajunnut kirjoittaa ylös, mitä kaikkea olin ajatellut ostaa. Koska tuotteissa ei ollut hintoja nähtävillä, rajoitti sekin ostoinnokkuutta ja totesin monen tuotteen kohdalla, että tilaan kuitenkin sitten netistä. Suosittelen siis kirjaamaan kotona ylös, mitä aiot mennä hakemaan, jos mielessä on jotain tiettyä. Siinä runsaudenpulassa ei muista kyllä enää yhtään mitään...hmph. Jotain minä kuitenkin sain matkaani, mutta näytän ne vasta seuraavassa postauksessa.

Tulipas stoori. Yhtään en tiedä, oliko tästä kenellekään apua tai iloa, mutta mulla oli ainakin metkaa suunnistaessa ja kuvatessa. Kannatti kyllä käydä ja meen uudelleenkin!Postaus on kirjoitettu omasta innostuksestani ja valokuvien ottamiseen on pyydetty Cesars Finland Oy:ltä lupa. En ole saanut tästä postauksesta itselleni palkkiota. CesarsShop lahjoitti pari pientä yllätystä teitä varten. Stay tuned.


8 kommenttia:

 1. Haa, minäkin taitaisin osata tuonne. Ja asun sentään suht lähellä XD Mutta jotenkin ei kyllä.. no.. tai siis, aika karulta paikalta vaikuttaa. Siis että kävellään jotain kellarikäytäviä jne. - ei vaikuta kauhean käytännöllisiltä liiketiloilta, vaan eipä niitä kai myymäläksi ole sinänsä ajateltukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa niin. Verkkokaupan varastotilaksi ne on tarkoitettu ja siihen ajaa kyllä asiansa hyvin. Ei kannata maksaa paraatipaikan tilasta, jossa käy asiakkaita kerran kuussa :). Kurssisysteemeistä en tiedäkään, ilmeisesti nekin järjestetään tuossa tilassa. Ja käy ihmeessä joskus kurkkaamassa, jos nurkilla liikut. Ihana vaikka pelkästään hypistellä. Jos tykkää ;).

   Poista
 2. Oli kyllä valinnan vaikeus! Itsellä unohtui kans nimittäin ostoslista onnekkaasti kotiin....

  VastaaPoista
 3. Voi vähän hauska matkakertomus! Mulla on joskus aikeena ottaa ex tempore -junareissu Turusta Helsinkiin ja oikeasti mennä Cesarssille avoimien ovien aikaan. Vielä sitä hetkeä ei ole tullut. Tämä oli kyllä tosi kiva "kuvatutoriaali" (How to get to Cesars ;D), koska mä aina uuteen paikkaan mennessäni käytän Googlen street view'ta, että tiedän, mitä maisemaa odottaa ja että oon oikeessa paikassa :D :D

  VastaaPoista
 4. "Talo näkyy kuvassa oikealla puolella katua, toiseksi viimeisenä (keltainen talo)." <- Pakko varmistaa kun itsekin olen tuonne suunnistamassa, mutta eikös tuo ole vasemmalla puolella katua? Ainakin kuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kyllä! :D. Kiitos, hyvä kun huomasit. Vasemmallahan se tosiaan on *vakuuttelee hyvää suuntavaistoaan* :).
   Korjaan tekstiin.

   Poista
  2. http://thulianinwonderland.blogspot.fi/2013/04/rakennekynsikoulutus-cesarsshopilla-osa.html Selvisin itsekin perille ja linkkasin sutkin postaukseen. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...