Sivut

perjantai 8. maaliskuuta 2013

3D Polka Dots

Mietin monta päivää näiden kynsien julkaisua, koska nää oli viralliset harjoituskappaleet. Tarpeeksi kun tuijotin, niin ne saivat hyväksynnän ja nyt on jo vähän ikävä niitä :). 


Sannu, vanha copycat iski jälleen. Vesilaikutuskynsien mallina oli Spektors Nails -blogin Judithin tekemät kynnet ja niistä ihanuuksista innostuin selaamaan blogia enemmänkin. Siis voi WAU, miten upeaa jälkeä.

Näitä 3D polka dot -kynsiä oli ihan ihan pakko kokeilla jo pelkästään senkin takia, etten ole dotting toolin käytössä kovin haka. Vielä ;). Harkkakynnet näistä tekee se, että pallojen sijoittelussa hyvä suunnittelu olisi ollut puolimatka täydelliseen lopputulokseen, mutta minätyttöhän tietysti jätin sen väliin. Siksi nimettömässä on pienemmät pilkut ja keskisormen pilkut on hassusti.Käytetyt tuotteet:
 • Värilakka: OPI Gargantuan Green Grape x3
 • Pilkut: Color Club French Tip (saatu CesarsShopistaja Essie Liqourice
 • dotting toolEnsimmäisen kerroksen jälkeen ajattelin, että onpa kehno lakka. Kummallinen liru, eikä peitä kunnolla: ei ollenkaan "opimaista". Kolme kerrosta tätä sai kasata, mutta lopputulos oli aivan ihanan raikas ja teki kyllä paikkansa sydämeeni. Ja lakkalaatikkooni :). 


Pilkkujen tekeminen olikin ihan kivaa, vaikka samankokoisia pilkkuja on todella vaikea tehdä. Dottarin tekemään pilkun kokoon vaikuttaa niin monta tekijää! Työkalun pään pitää olla jokaiselle -tai ainakin lähes- pilkulle puhdas kynsilakasta, lakan pitää olla alustalla jokaiselle yhtä tuoretta ja sitä on oltava samanverran. Isompi lakkapisara tekee isomman pilkun, koska dotting tool uppoaa syvemmälle. Lähes salatiedettä siis, murh >:/. Mutta harjoitushyväkymmenen hei!


Dotting tool on ehdottomasti hauska ja yksinkertainen väline kynsien koristeluun. Pienellä vaivalla saa aikaan vaikka kukkia ja pallojonoja ja voihan dotting toolia käyttää siveltimen korvikkeena pienten yksityiskohtien maalaamiseenkin. Jokaisen kynsienlakkaajan  must-hankinta :).

Tykkäätkö sinä käyttää dotting toolia? :) 


19 kommenttia:

 1. Tosi kivat! Mulla taitaa olla nyt erityisen hidas sytytys, kun mä katsoin, että ihan hirvee homma värittää mustalla noita pilkkujen reunoja! Mut kyllä mä lopulta hokasin:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tai sit mulla hidas sytytys, kun en edes tajunnut, että jätin kertomatta, miten ne on tehty :D.

   Muille pohdiskelijoille tiedoksi, että alle on ensin tehty mustat pilkut, ja valkoiset, samankokoiset sitten niiden päälle siten, että mustaa jää reunasta pilkottamaan :)).

   Poista
 2. Aivan mainiot! OPI on tosi nätti vihreä, hankkinen tämän myös jossakin vaiheessa. Pallot on kivasti toteutettu, oli nyt sitten oma idea tai ei:D Raikkaat ja kivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Sissi :). Minä en olisi tätä lakkaa varmaan edes hoksannut, ellei Vanquish olisi tarjonnut vaihtarina. Laatu vähän tosiaan tökki, mutta ei se nyt mahdotonkaan ollut :). Ja väri korvaa ;).

   Poista
  2. Mun piti oikein uudelleen tulla katsomaan näitä kun tykkään niin kovin:D

   Poista
 3. Tosi kivat kynnet! Tuo OPI on aivan ihanan värinen :) olen pitkään miettinyt sen ostamista ja pakkohan se on näiden kuvien jälkeen kotiuttaa :D

  VastaaPoista
 4. Todella IHANAT! Ihan paras väriyhdistelmä ja muutenkin huippu tapa käyttää dottaria. Oon itse kyllä oikein dotting toolin fani, käytän sitä yhtenään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Lunalii :). Itsekin pitäis käyttää enemmän. On se vaan näppärä :).

   Poista
 5. Ihanat! Mun täytyy varmaan pilkkujen ystävänä kokeilla myös tällaisia ;) Liian vähän tulee käytettyä enää dotting toolia, ehkä sain jonkun yliannostuksen siitä yhdessä välissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kokeile ja hihkaise mulle sitten, ettei vaan mene ohi. Tahtoo nähdä :).

   Poista
 6. Siulle on haaste blogissani :) http://emmminn.blogspot.fi/2013/03/viiden-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
 7. Mielettömän ihanat! Vaikka en osaisi kuvitella omille kynsille just ton väristä lakkaa, nää sopii tosi hyvin sun kynsille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätyin vähän itekin, miten kivalta tuo lakka mulla näytti :).

   Poista
 8. Onpas ihanat! Itsekin hetken mietin että miten noi pilkut on tehty, mutta keksin sen kyllä :) Ja dotting toolia tulee käytettyä todella vähän, pitäisi varmaan useamminkin jaksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tulikin melkein sellainen älykkyystesti. Vahingossa :D.

   Poista
 9. Tosi hyvän näköiset! Tykkään kovasti dotting toolista, vaikka harjoiteltavaa kyllä riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Ei se oo niin helppoa, miltä vaikuttaa. Tai toisinaan on ;P.

   Poista
 10. Mielettömän upeat kynnet :) hyvä että itsellä pysyy lakkapullo käsissä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...