Sivut

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pikakynnet

Lisää vaihtareita testiuunista ulos pikalakkauksen muodossa. Kynsillä OPI Barre My Soul, josta harmikseni unohdin ottaa valokuvat ennen glitterpäällysteitä. Geelikynsiä huoltaessani mietin tätä lakkaa ja valkkailin ranskisgeelinkin ihan sitä varten, että saan näyttää teille, miten ihania nämä puolipeittävät lakat on. Tämä neropatti sitten veteli glitterit päälle ennen kuvia. Great.


No, kaipa tuosta vähän ajatusta saa, mistä on kyse... 

Lakka on OPIn viime kevään Balettikokoelmasta, samoin kuin Pirouette My Whistle -glitterlakka, jonka näittekin jo edellisessä postauksessa. Se ansaitsi päästä kokoelmakamun päälle tietysti :P. Nimettömässä L'Oréal Confettis-glitterlakka.


Käytetyt tuotteet:
 • Värilakka: OPI Barre My Soul x3
 • Glitterlakat: OPI Pirouette My Whistle x1, L'Oréal Confettis nimettömässä x1
 • Päällyslakka: Seche Vite Dry Fast Top Coat

Tuo Piruettiglitteri on ehdottomasti kaunein glitterlakka, joka mulla on. Olen pähkäillyt tämän kanssa jo kuukausitolkulla, kun jotenkin kummasti ajattelin, että tämä on liian samanlainen Crown Me Already! -lakan kanssa ja näin ollen en tarvitse sitä. What was I thinking?!? Katsokaa nyt!


Ihan erilaisia! Toinen on hopeinen ja toinen on erilainen! ;)Ja näistä pullonpohjista tulikin mieleeni, että revittekö te lakkapullojen pohjasta nuo päällimmäiset laput irti? Siis nuo "Peel here" -tarrat?

Ja tykkäättekö noista Barre My Soulin kaltaisista melkein-kuin-ei-lakkaa-olisikaan -lakoista?


4 kommenttia:

 1. Kivoja lakkoja! Nudet on kauniita, taisin vaan takavuosina käyttää kiintiön täyteen kun nyt ei ole pitkään aikaan tehnyt mieli. Odotan myös kieli pitkällä omaa Lorkun Confettiani:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se Confettis aika jees, vaikkakin useimmiten tekee mieli koristella muulla tavoin, kuin glitterlakalla. Taisi iskeä sellainen pakkosaadahulluus tuon(kin) lakan kohdalla :D.

   Poista
 2. Jee, tulihan sitä glitteriä :D Tykkään kovasti noista puolipeittävistä, mutta se on vähän ristiriitaista kun en toisaalta voi sietää näkyvää kynsirajaa... :D Essien Allureen olen jostain syystä ihastunut ;D. Pirouette on yksi munkin lempiglitterlakoistani, sellainen vähän mitäänsanomaton mutta silti just hyvä :D

  VastaaPoista
 3. Pirouette on ehdottomasti yks kauneimpia glitterlakkoja koskaan. Pehmeämpi kuin hopeiset glitterit ja jotenkin niin sivistynyt ja herkkä ja ihana! Tykkään puolipeittävistä lakoista tosi paljon juuri Pirouetteen yhdistettynä, mutta mä en osaa lakata niillä siististi. Aina jää raitoja tai muita epätasaisuuksia >:(

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...