Sivut

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Uusi tunniste: Erikoiset räpellykset...

Jonkinmoista ranskisräpellystä vaiheeksi. Reissasin Helsinkiin tapaamaan ystävääni keskiviikkona ja näillä kynsillä lähdin liikenteeseen.

Luonnonvalossa ulkona.


Lakkasin kärkiin liioitellun suurelle osalle Orlyn Cotton Candya pari kerrosta. Minähän kuulun niihin, jotka liputtavat kovasti täydellisen ranskiksen puolesta, jossa valkoinen kärki on siis korkeintaan 1/3 koko kynnen pituudesta. Vaikka hyväksyn ranskalaisiin myös värilliset kärjet ja muun kikkailun, silti tällaiset puolikynttä-versiot eivät siihen kategoriaan sovi. Siispä nää ei oo ranskalaista manikyyriä nähneetkään, vaan joutuvat Erikoiset räpellykset -tunnisteen alle. Mut kivat nää on hei silti :)!

Luonnonvalolampun valossa.
Orlyn lakat on kummallinen juttu. Oon muutamaa päässyt kokeilemaan ja jokainen on ollut jollain tapaa kipu arsessa. Mulle liian liruja tai liian paksuja. Cotton Candy menee paksujen joukkoon. Kohtalona ohennin tai matka uuteen kotiin.

Rajalle vedin viivat kullansävyisellä China Glaze Passion-lakalla. Vapaalla kätösellä sudin ja töpöttelin vielä a-anglandin ainutlaatuista She Walks in Beauty -glitterlakkaa ja päälle pari kerrosta Secheä.

Käytetyt tuotteet:

  • Värilakka: Orly Cotton Candy, China Glaze Passion rajalla
  • Glitterlakka: a-england She Walks in Beauty
  • Päällyslakka: Seche Vite Dry Fast Top Coat

Ulkona auringonpaisteessa.

Geelit alkaa taas kolmen viikon jälkeen kaivata huoltoa. Aika menee ihan tavattoman nopeasti! Joskohan ensi viikolle ottaisi taas projektin.
Ja hei, mallikuva näihin kynsiin on täällä :).


Ps. Löysin itseni taas pohtimassa valokuvien kokoja, et onko ne nyt oikeesti liian pieniä vai ei... Klikkaamallahan nuo saa suuremmiksi ainakin. Help?

25 kommenttia:

  1. Nam, herkulliset lakat & lakkaukset!!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit kynnet! Ihana väri tuo cotton candy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se nätti, mut harmillisen kelju lakattava. Täytyy ehkä kokeilla vielä.
      Kiitos :).

      Poista
  3. Tosi nätit! Mun mielestä kuvien koko on hyvä :) Ei ainakaan ensimmäisenä tullut mieleen, että onpas pienet! Itsellä kans Orlysta huonot kokemukset, kun taas kavereilla ei moitittavaa. Mistä lie sit johtuu... :)

    http://kynsisirkus.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kaisa. Kiva, kun kommentoit kuvista. Aina aika-ajoin pähkäilen kuvien koon kanssa ja aina päädyn pitäytymään tuossa koossa :D.

      Itse en oo kokeillut kuin ihan muutamia Orlyja, mutta kummasti tosiaan sattunut ne kehnot kohdalle.

      Poista
  4. Tykkään! Keväiset, ehdottomasti:)

    VastaaPoista
  5. Cotton Candya oon monesti kuvissa ihaillut, harmi jos sen koostumus on huono. Orly on kyllä hintaansa nähden yllättävän epätasalaatuinen, koskaan ei tiedä mitä saa. Osa lakoista on ihan täydellisiä, kuten Miss Conduct, osa taas aivan uskomattoman huonolaatuisia. Harmi, koska tuo silikonikorkki on ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo montaa Orlyä edes ollut ja enää kaksi on tällä hetkellä. Yhden glitterin heitin jopa roskiin, kun se kuivui pulloon. Siis ihan todella kuivui, ei ois ohentimet pelastaneet :(. Mun kohdalle on sen puoleen sattunut tasalaatuiset, kun kaikki on olleet tasaisesti laaduttomia :D.

      Poista
  6. Mulla on kans Orly-ongelma. Yhtä vaille kaikissa kokeilemissani Orlyissa on ollut jotain vikaa. Yleensä ne on tosi liruja :-/

    Mutta nuo kynnet ovat aivan ihanat, juuri sellaiset joita itselläni tuijottaisin tyytyväisenä viikonkin verran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäs se yksi sitten on? Miss Conduct? Pitäis päästä kokeilemaan, niin Orly saisi armahduksen :P.
      Ja kiitos <3.

      Poista
    2. Se on Rock It :) Peittää nätisti kahdella kerroksella ja on tosi kaunis. Unohdin kokonaan, että Fowl Play on kans upea mutta koska se on jelly, se on aika huonosti peittävä, ja sitä paitsi muistaakseni et tykännyt siitä. Ja noi kaksi on ainoat Orlyt, jotka on saaneet jäädä mun hyllyyni :D

      Poista
    3. Hyvin muistettu, annoin Fowl Playn systerille. Pitääpäs heti googlettaa swatchit Rock It:sta. :)

      Poista
  7. Kauniit!! Mua sitten taas ei näissä häiritse yhtään, että "ranskisraja" on puolessa välissä kynttä, koska raja on v-mallinen. Jos olisi tavallisen mallinen ranskis kyseessä, niin olisi eri juttu. :) Taisinpa saada näistä idean ensi lauantain juhlakynsiin. :) Pitäisi vaan jostain keksiä sopivan sävyinen punainen lakka näiden kenkien kaveriksi: http://i1.ztat.net/large/VA/11/1A/04/T3/03/VA111A04T-303@1.1.jpg Tai sitten teen suosiolla musta-kultaiset. :D Kiitos inspiraatiosta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Niin minäkin ajattelin, et kun ei oo pyöreä hymy, niin tulee ihan hyvä lopputulos.
      Kiva, jos sait inspistä näistä. Vinkkaa, kun teet postauksen kynsistä, ettei mulla mee vahingossa ohi. En osaa kyllä heittää tuon sävyistä lakkaa tähän hätään, itseltäni ei ainakaan löydy. Musta-kultainen toimii kyllä taatusti :).
      <3

      Poista
  8. Ihana sävy! Pidän kovasti tuosta lakkauksesta. :)

    VastaaPoista
  9. Tosi kauniit, ei räpellykset ollenkaan! Vaikka en mä tiedä onko nää ihan ranskiksetkaan, hmmm... vaikeaa tää kaiken määrittely :D

    VastaaPoista
  10. onpa ihanat!♥ värit just mun suosikkeihin kuuluvia ;-)

    VastaaPoista
  11. Nämä on upeat kynnet! Tätä tyyliä täytyy varmasti kokeilla itsekin. :) Tykkäsin myös tuosta Cesarsshop postauksesta, sillä ite oon ihan ekaa kertaa suuntaamassa Helsinkiin geelikynsikoulutukseen ja pelottaa niin vietävästi miten mä siellä selviän kun en paikkaa lainkaan tunne. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).
      Aivan taatusti selviät :). Kartta käteen ja järkkäri kaulaan ja menoksi :D. Niin kuin sanoin, turistina saa näyttää turistilta, ymmärtävät sitten törttöilynkin paremmin siellä :P hihih. Itse oon ollut aika arka liikkuja isoissa kaupungeissa ja vasta pari vuotta sitten tutustuin (samaisella geelikurssilla) paremmin esim Helsingin julkiseen liikenteeseen ja sehän olikin ihan helppoa. Netistä löytyy reittiopas.fi, joka opastaa perille minuutilleen :). Ja kysyvä ei tieltä eksy! Mukavaa kurssia, Tike!

      Poista
  12. Siis miks mää oon aina kahtonu, että näihin kynsiin ois leimattu kultaiset perhoset? Oon useamman kerran kyseisiä kynsiä ihastellut ja nyt vasta tajusin, että eihän siellä mitään perhosia ole. Siis mitä ihmettä? :D Jotenkin tuossa ensimmäisessä kuvassa kultainen alue vaan näyttää perhosen muotoiselta. Tässä oli kyllä tämän viikon mindblow. :D En näemmä pysty enää luottamaan omiin silmiinikään. Pakko nauraa itelle.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...