Sivut

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Teippiristikkotesti

*Lääääääh!!*

Ihanaihanaihanaihana! Tule, tule kesä ja pieni päivetys iholle. Jestas, Electro Candy sinkaisi ehkä pinkkilistani ykköseksi. Katsokaa nyt!




Liian monta kuvaa yhdestä lakasta, mutta se on vaan niin hot :D. Lakka levittyi vaivattomasti, peitti kahdella kerroksella ja kuivui nopeasti. Pinta jää puolimattaiseksi ja jätinkin päällyslakan laittamatta, kun pinta oli kivaa vaihtelua, vaikka yleensä pidänkin kiiltävästä enemmän. Tykkään Color Clubin siveltimestäkin, vaikka se on melko kapea. Sen saa helposti litistettyä pullonreunaa vasten ja jälki on tarkkaa. Ei siis putsatavaa :).

Auringonpaisteessa.

Nimettömiin kokeilin koristeluteipin teipin käyttämistä Suryan innoittamana. Koristeluteippi oli tähän ristikkokuvioon vähän turhan ohutta minun makuuni. Osaisiko joku vinkata jonkun vähän leveämmän teipin? Siis joka olisi kuitenkin valmiiksi kapeaa, ettei tarvitse itse leikellä mistään Scotchista.


Laitoin siis teipinpätkät ristikon muotoon ja lakkasin päälle reilun kerroksen Color Club Total Mystery -lakkaa, joka on hieno sähkönsininen lakka, jossa on pinkkiä shimmeriä. Poistin teipit ennen kuin lakka ehti kuivua ja perään vielä kerros pikakuivattavaa päällyslakkaa :). Teippien kanssa on syytä olla tarkkana, missä järjestyksessä on laittanut ne ja poistaa sitten vastakkaisessa järjestyksessä. Muuten menee ketuiksi.

Aika hauskat tuli! Ja ehdottomasti kasariväriset :D. Kuvio toimisi upeasti kaikissakin kynsissä, mutta oli kiva aksenttinakin. Testaan kyllä joskus uudelleen, kunhan keksin sen leveämmän teipin.




Ja hei! Muista osallistua arvontaan
Ihana on ollut lukea palautteita, lisää kiitos :). <3

18 kommenttia:

  1. Ainiin, ja jos pidit tästä lakasta, niin pidät varmasti Color Clubin Pure Energystäkin! Mulla ei siniset yleensä lähde ollenkaan, mutta se on ihan rakkautta. Se olis ollut ihan huikeen ihana tuohon ristikkokuvioon yhdistettynä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Swatchin perusteella ei oo ehkä minun sininen, hmmm. Niinku ei moni muukaan. Toivottavasti nään joskus tuon livenä :).

      Poista
  2. Oot onnistunu hienosti.Itellä nimittäin ne teipit värjäs alulakan, kun pistin toista lakkaa päälle :/ Varmaan teipin laadusta kii, mutten oo jaksanut kokeilla uudestaan.

    VastaaPoista
  3. Hih, olipas kiva ylläri tällainen linkitys :) tosi nätti pinkki kyllä! Tuota teippiähän voi laittaa pari pätkää rinnakkainkin, sillä saa ainakin leveämmän "raidan" aikaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti mennä lukemaan uudelleen tuo linkityslause ja sehän ihan siansaksaa :D. Yhtään en toista toista toista itseäni :P. Ja hyvä idea tuo pari pätkää, kas kun ei plonti tajunnut X).

      Poista
  4. Ai vitsi, tulis äkkiä kesä! Haluisin muuten kans jotain vähän leveämpää teippiä kuin koristeluteippi. Jos sitä laittaa kaksi rinnakkain niin saisin varmasti jotenkin sinne väliin lakkaa kuitenkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos laittaa ihan vähän päällekäin? Hirveetä tusaamista varmaan... :/.

      Poista
  5. Oi että, ihanat!! Mä niin haluun ton pinkin lakan :D

    VastaaPoista
  6. Ihania lakkoja molemmat, tuo Electro Candy menee varmaan hankinta listalle :P~ Ja oikein onnistunut ristikko! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuo on kyllä ihana lakka tosiaan, kantsii hommata, et pety :).

      Poista
  7. Mullakin on tätä kynsilakkaa.Ihana väri.<3

    myuniqueworldoffashion.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Electro Candy on ehdottomasti lempipinkkini, ja käytetyin lakkani. :) Tosin muistaakseni peittää vasta 3 kerroksella, mutta lakkaisin vaikka 4, on se niin ihana pinkki. :P

    VastaaPoista
  9. Tällaista yhdistelmää pitää kyllä kokeilla itsekin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...