Sivut

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Parit uudet lakat ja huolletut geelit...

Ei mitään kummempaa siis, aika yhdentekevä postaus, jos ihan suoraan sanotaan :P.

Posti toi OPI Pirouette My Whistlen, jota oon miettinyt tooosi pitkään ja nyt päätin tilata, sekä Dim Sum Plumin, joka oli jäänyt mieleen jostain swatchkuvista. Heräteostoksia yön pikkutunneilla.


Lähikempparista hain L'Oréalin Confettis-lakan, jonka bongasin Suryan blogista. Tää oli pakko saada jo ihan siksi, että se muistuttaa riittävästi Papun kadehdittavaa, ihanaa Pianoa. Upea on tämäkin, vaikken mikään glitterhamsteri olekaan.


Lisäksi hain vihdoin Kicksistä bonussetelin ja alekupongin turvin Essien musta Liqourice-lakan leimaamista varten. Hyvä minä.

Ja tässä ehkä omituisimman väriset geelikynnet, mitä olen väsännyt. Testasin Sinan Pastel Peach -värigeeliä ranskikseen, kun tavallinen valkoinen on hankalampi saada lakalla peittoon. Kuvassa kynnet näyttää  kummallisen kellastuneen näköisiltä, mutta livenä nää on oikeestaan ihan kivat. Aika luonnollisen näköiset kuitenkin :).

Keskisormen kynnen kärki jäi turhan leveäksi, huomaan sen vasta nyt kuvasta. Pitää näyttää vähän viilaa. Muuten tuli omasta mielestäni ihan mukavan tasalaatuiset kynnet. Ja lyhyet!


 Että semmoista.

Ihanaa lauantaita teille! Minäpä pääsen parhaan mieheni kanssa kaksin leffaan opettelemaan 21 tapaa pilata avioliitto ;D.


15 kommenttia:

  1. Tuo Opin hilelakka on musta ihana. Pitää itekki hommata se jossain välissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin itekin, kuinka ihana se oikeesti on! Kannattaa ostaa :).

      Poista
  2. Sitten vaan äkkiä glitteriä kynsille ;) Tota dim sum plumia oon itsekkin katsellut, toistaiseksi oon vielä jättänyt hyllyyn, nyt kun tuota kuvaa katson en yhtään muista että miksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testattu jo :)!
      Dim Sum Plum pääsi myös jo kynsille ja jäin miettimään, et onkohan tää melko samanvärinen, kun Zoyan Kieko, jonka juuri vaihdoin pois. Pitää googlettaa... :P. Ehkä tää on pinkimpi kuitenkin, hmm.

      Poista
  3. Ihani lakkoja oot kyllä ostannu! :) Se 21 tapaa pilata avioliitto oli ainakin mun mielestä ihan tosi hyvä, sai nauraa kunnolla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä loistava elokuva :D. Nauratti, kun joutui löytämään itsestään piirteitä, joilla tosiaan voi pilata avioliiton X). Nyt pitää petrata ;).

      Poista
  4. Tosi sievät kynnet! Ja RE: Piano, mun valkeasta glitterpussista sekottais kyllä vielä yhden Pianon, jos vielä tuon Confettisin kanssa jäät sitä Pianoa kaipaamaan. Tarttee vaan metsästää se Black Polka Dot jostain sitten, en ole varma saako sitä Beauty Baysta enää nyt kun Royal Mail teki temppunsa :)

    Dim Sum Plum on ihana, mutta omani myin pois, koska tuon sävyisiä lakkoja oli kertynyt hyllyyn niin monta. Piroette My Whistle puolestaan on mun mielestäni ihan ehdoton must have kynsilakkahullulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oishan se upea juttu, ihan jo pelkästään siksi, että Pianoja on vain muutama ja näitä lorkkuja miljuunapäin :P. Pitää katsella eBaysta, josko sieltä löytyisi?

      Pirouette jäi alunperin mieleen sun glittervoikkarista ja siitä saakka oon sitä pohdiskellut. Hupsuna luulin, etten muka tarttee sitä, kun mulla on Crown Me Already! Virhe. Todellakin tartteen! :D

      Poista
    2. No sen Black Polka Dotin sais eBaysta tosi edullisestikin, mutta se samperin Enchanted Beauty Spot ei myy mulle. Gnngghhhhh. Osaat kyllä sekoittaa sen lakan itsekin jos tilaat, voin lähettää sulle ne valkeat glitterit :)

      Poista
  5. Ihanan luonnolliset geelit :) Täältäkin ääni Pianolle, tosin halusin myös tuon Lorkun, ettei mun Pianoni kulu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, melkoinen hamsteri :D. Tosin saattaisin kyllä toimia Pianon kanssa samoin ;).

      Poista
  6. Oon metästäny tuota glitterlakkaa Ruotsia myöten, aina on telineissä sen mentävä aukko. argh! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai kumpaa, Lorkkua vai OPIa? :) OPIn tilasin eBaysta ja Lorkkua kuuluis olevan saatavilla aika paljonkin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...