Sivut

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

No Way José ja kynsinauhaöljykynä

Kerroinkin jo aiemmassa postauksessa, että sorruin tilaamaan China Glaze No Way José -lakan eBaysta. Hintaa tuli postareineen noin 12 €, eli ei kovin paha siihen nähden, että tätä lakkaa on jo vähän hankalampi löytää. Nyt se sitten pääsi kynsille ja on kyllä jokaisen lukemani hehkutuksen arvoinen.



Lakkaa on kynsillä kolme kerrosta. Koristelin kynnet pitkästä aikaa water decaleilla ja päällä on kerros Seche Viteä.



Oivoi, niin kauniit kynnet :) hih. Aina sanotaan, että bloggaajat on niin kriittisiä omista tekeleistään ja haukkuvat omia kynsiä epäonnistuneiksi, joten sanonpa nyt sitten tässä kohtaa, että onnistuin hyvin ;).


Sitten vielä pieni kehaisu tuotteesta, jolle olen vihdoin löytänyt oivan käyttötarpeen :). Tuote on Cesars Secrets Nail Renewal mit Calcium. Olen ostanut tämän kesällä 2011, kun olin geelikynsikurssilla. Ostin silloin siis CesarsShopin valmiiksi tekemän geelikynsitarvikepaketin, kun koin sen helpommaksi, kun en oikein tiennyt, mitä kaikkea olisin tarvinnut (ei ollut mitään hajua geelikynsien tekemisestä!). Tämä tuote oli paketissa mukana, mutta jäi käyttämättä, kun ostin lisäksi Poshen kynsinauhaöljyn.

Kynsinauhaöljykynässä on samanlainen pää, kuin niissä kynsilakankorjauskynissä. Tämä on siis erittäin pätevä vehje kuvatessa kynsiä, kun pitää saada nopeasti kosteutusta kuiville kynsinauhoille. Nail Renewal imeytyy hetkessä ja levittäminen on kuin tussilla piirtäisi sormiin :D. En ole yllä olevissa kuvissa korjaillut kynsinauhoja ollenkaan kuvankäsittelyllä, vaan ihan luonnollisessa tilassa ovat. Ei paha, eihän.


Ainesosaluettelo ilmoittaa tuotteen sisältävän yhtä ainetta: calcium pantothenate. Kyseessä on ymmärrykseni mukaan B5-vitamiini eli pantoteenihappo, jolla väitetään olevan vaikutusta ihon kosteutukseen sekä pienten haavojen paranemiseen.  



Mitäs tykkäät kynsistä ja onko kynsinauhaöljykynä tuttu tuote? :)



19 kommenttia:

  1. Toi on niin nätti lakka!<3 noi water decalsit sopii just hyvin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Kati :). Tuo lakka on kyllä omaa luokkaansa.

      Poista
  2. Hei vitsi, tollanen kynä on saatava :D

    VastaaPoista
  3. Saa ollakin tyytyväinen, nämä on erittäin kauniit!

    VastaaPoista
  4. Ostin vasta tuon saman, enkä tykkää. Ehkä tässä kappaleessa on jotain vikaa, sieltä ei tunnu tulevan öljyä. Mavalan (jota en periaatteessa osta) vastaava kynä on hyvä - ja liian kallis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla sitä öljyä (ei sitä taida voida edes öljyksi kutsua..?) tulee silleen, et se jättää iholle vain kostean jäljen. Ei tää riittäis missään tapauksessa korvaamaan kunnon kynsinauhaöljyä ja siksi meinasi jäädä kokonaan käyttämättä. Kuvaamisen aikaan tää on musta hyvä, koska se antaa sellaisen nopean pika-avun kuvia varten :).

      Edelleen parhaat kokeilemani kynsinauhaöljyt on OPI Cuticle Oil to go sekä Poshe Anti microbial Cuticle Oil.

      Poista
  5. IHANAT kynnet!! Lakka on tietysti upea ja tosi kauniit nuo water decalsitkin! Sopivat hyvin yhteen. Kyllä noita sopii itsekin kehua :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet! Itteenikin himottais ostaa tuo lakka, se näyttää niin hyvältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kipinkapin eBayn maailmaan, näitä ei varmasti kauaa tuohon hintaan saa :).

      http://www.ebay.com/itm/china-glaze-nail-polish-NO-WAY-JOSE-w-glass-flecks-this-is-the-purple-one-/221111705160?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item337b48de48

      Poista
  7. On kyllä tosi kauniit kynnet! Toi lakka on kieltämättä melkoisen herkullinen!
    Kynsinauhaöljykynä ei ole tuttu, mutta nyt alkoi kyllä kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanottu, oiva pika-apu kuvatessa :). Ainoaksi kynsinauhaöljyksi ei ole riittävä, ainakaan mulle :).

      Poista
  8. Mulla on tuo kynä, mutta tuntuu ettei sieltä tule yhtään mitään ulos vaikka kuinka hinkutan! Enkö mä vaan osaa käyttää sitä? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos se on kuivunut? Ootkä säilyttänyt pystyssä kärki alaspäin? Mun kynästä tulee tosiaan sellainen kostea jälki iholle, niin kuin sellasella märällä tussilla piirtäisi :).

      Poista
    2. Samanlainen se on ollut alusta saakka...pitää koittaa pitää sitä kärki alaspäin jonkun aikaa ja yrittää pitkästä aikaa uudestaan :)

      Poista
  9. Oi miten kauniit kynnet taas! Tuo NWJ on jotenkin sellainen lakka, että siihen sopii kauhean hyvin water decalit kaveriksi. Olen nähnyt monet NWJ-kynnet joissa on water decalit koristeena ja ne on kaikki olleet tosi kauniita. Tykkään hirmuisesti tuosta lakasta, pitäiskin taas kohta lakkailla sillä uudestaan :)

    Mulla ei ole tuosta kynästä kokemusta, mutta yleensä öljyän ihan reippaasti kynsinauhoja about tuntia ennen kuin aion kuvata kynnet ja sitten juuri ennen kuvaamista hieron ylimääräiset öljyt (jos on jäänyt imeytymättä) pois :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...