Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kalansuomupitsiranskis

Ihan en oo varma, puhutaanko nyt rokkaavasta, pitsisestä, ranskalaisesta manikyyristä vai verkkokynsistä, joissa näkyy kalansuomuja. Ainakin nimetön kiilui luonnossa, kuin särkikalan kylki konsanaan :D.


Käytin sujuvasti hyväkseni geelikynsissäni olevan helmiäisvalkoisen ranskiksen ja leimasin suoraan geelin päälle. Oon aika huono vielä kohdistamaan leimoja, joten tämä oli erityisen näppärä konsti. Laitoin kynsille tippitarrat ja leimasin Konad laatasta m57 nuo ruudukot. Maalasin ArtClub-koristelulakalla mustan rajan tippitarran reunaa mukaillen ja poistin sitten tarrat. Ylimääräiset pitsit leimoista jäivät siis tarran päälle, joten säästyin putsaamiselta.

Nimettömiin lisäsin tarrat tuomaan vähän lisänäköä :).

Seche Vite ei soveltunut näiden leimojen pinnalle ollenkaan, vaan jouduin tekemään kaksi kynttä sen takia uusiksi. Uskoisin, että se johtui siitä, ettei mulla ollut ollenkaan kynsilakkaa alla. Pikakuivattavat päällyslakathan vaativat kynsilakan alleen. Konad Top Coat sen sijaan teki tehtävänsä ihan kiitettävästi, ainakin leimojen osalta. Ärsyttävän kuplivaksi se on vaan muuttunut muuten.


Kärkikulumaa on kolmessa vuorokaudessa ehtinyt aikalailla tulla (en ehtinyt reissun takia kuvata aiemmin), mutta aika kivat ranut nää on silti :).

Vai mitä oot mieltä?

8 kommenttia:

 1. Todella upeat! :) Itse oon kans miettinyt leimattuja ranskiksia, että varmaan on pakko käyttää tippitarroja. Oon yrittänyt ilman niitä, muttei ole tullut vielä hyvää tulosta :D Mua vaan ärsyttää, kun pohjalakan pitää olla ihan kuiva ensin, ei jaksa ikinä odotella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Varmaan helpoin tippitarrojen kanssa, tai sit pitää jättää laittamatta lakka alle, et voi muotoilla rajan siveltimellä ja lakanpoistoaineella... Sepä se onkin, kun alla oleva lakka pitäisi malttaa kuivatella vaikka koko päivänkin, ennen kuin länttää tippitarroja päälle. Geelit olikin oiva oikotie tässä kohtaa ;).

   Poista
 2. Sinulle on haaste blogissani :)
  http://neversaynever-nupetti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Yritän ehtiä tehdä jossain kohtaa :)).

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...