Sivut

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja uudet vauvelit

Ihanaa, antoisaa ja onnen täyttämää alkanutta vuotta teille kaikille <3. Omani alkoi ihan normimerkeissä: lapsenlikkahommia, kuten vuoden lähes jokaisena päivänä. Omatpahan on mukulani :). Postipoika toi välipäivinä myös muutaman vauvelin lisää tähän taloon:a-england Holy Grail (Limited Edition), Guinevere sekä She Walks in Beauty.

Mulla on joku käsittämätön rakkaus a-england-merkkiin. Haluaisin ihan vain omistamisen ilosta omistaa kaikki - tai ainakin mahdollisimman monta - a-englandia ja se on muuten ihan pöhköä. Viime kuussa sähköpostiini ilmestyi viesti, jossa mainostettiin She Walks in Beauty -glitterlakkaa ja se näytti niin jännältä, etten malttanut olla tilaamatta. Nuo kaksi lähti sitten kaveriksi ihan vaan joululahjaksi ja kun ei niitä postareitakaan peritä ;).

Mikä noissa sitten viehättää? No, pullot ovat kauniita ja yksinkertaisia, lakat ja sudit ovat laadukkaan tuntuisia sekä saatavuus on helppo, vaikkakaan näitä ei Suomesta käsittäkseni voi ostaa. Ehkä sekin viehättää, että a-england on vähän eksottisempi merkki suomalaiselle :). Omat lakkani olen tilannut Englannista, suoraan a-englandilta. Kurkatkaapas nettisivuille ja lukekaa sieltä a englandin manifesti. Aika kiva teksti. Samalta sivulta löytyy myös historiikki.

a-englandilla on neljä kokoelmaa: The Legend, The Mythicals, Heavenly Quotes ja Gothic Beauties. Itselläni on lakkoja yhteensä seitsemän kappaletta kolmesta ensimmäisestä ja voitte uskoa, että halu saada lisää on suuri. Saint George on seuraava, jonka haluan :). Harmillista, että lakat ovat melko kalliita, noin 11 € kappale. Postimaksuja a-enland ei tosiaan peri, eli siihen nähden voi tilata vaikka lakan kerrallaan. Joskus noita myydään onneksi myös kampanjahinnoilla. Neljä muuta lakkaa, jotka laatikostani löytyy, on esitelty täällä.


Vas. She Walks in beauty x1 (vaalea pohja),
keskellä x3,
oik. Iseult x2 She Walks in Beauty x1
Vas. Holy Grail x2,
oik. Holy Grail x2 ja She Walks in Beauty x1

Holy Grail -lakasta on tehty jo uusi versio, joten tämä vanhempi, jota saa siis enää rajoitetusti, oli vain 5 punnan hintainen. Olin aikonut ostaa OPIn kultaisen Golden Eye -lakan, mutta Stockmann Beautyssa sitä tutkaillessani totesin, että lakka on ihan liian keltaisensävyinen makuuni. Nappasin tämän huomattavasti huokeamman hintaisen kuitenkin tilaukseeni (eivät ole kylläkään samanlaiset lakat OPIn kanssa!), koska ajattelin sen sopivan myös leimaamiseen. Täytyypi vielä testata :).

She Walks in Beauty glitterlakassa on jännä, kultainen, "shimmerinen" pohjaväri, joka vaihtaa väriä valon osuessa eri kulmasta. Välillä se näyttää vihreältä, välillä kultaiselta ja välillä vaaleanpunaiselta. Lakan joukossa on myös kahta eri kokoa vaaleanpunaisia hexagonglittereitä. Itse en ole tällaista lakkaa aiemmin nähnyt.

Tässä on päällyslakkana Seche Vite x1 ja pinta on tasainen,
vaikka kuvassa näyttää epätasaiselta :).Jos sitten vielä kaiken tämän lätinän jälkeen ne kynnet. Näillä mentiin vuodenvaihde. Nimettömässä Holy Grail x2 ja She Walks in Beauty x1, muissa Iseult x3 ja She Walks in Beauty x1. Päällä Seche Vite x1.
Onko a-england sinulle tuttu ja löytyykö muita a-england -höyrypäitä kuin minä? :)

a-englandin verkkokauppaan pääset tästä linkistä: http://www.a-england.co.uk/


Ps. Tämä ei sitten ollut mikään maksettu mainospostaus, vaan ihan ikiomaa hypetystä :).


11 kommenttia:

 1. a-england on kyllä kans mun ehdoton lemppari! Ja toi She Walks in Beauty täytyy ehdottomasti saada, aivan ihana ja uniikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mahdoton valokuvata :P. On kauniimpi livenä :).

   Poista
 2. Toi She walks in beauty- lakka on aivan ihana!

  VastaaPoista
 3. Mulla on Iseult, joka onkin mun ensikosketus ko.merkkiin. Blogeissa olen lakoista kuvia nähnyt ja tosi moniin ihastunut, mutta en oo edes tiennyt että nettikauppa toimittaa Suomeen ja vielä ilman postareita! Tää tulee kalliiksi....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, blogien lukemisen haittoja: tyhjä kukkaro :/.
   Siellä on ihan huippu asiakaspalvelukin, ainakin kertakokemuksella. Viime kesänä jouduin ottamaan yhteyttä, kun mun paketti ei tullut vielä kuukauden kuluttuakaan. Ilmeisesti oli kadonnut matkalla, olihan siellä ne olympialaiset menossa ja varmaan ruuhkainen posti.

   Poista
 4. Itseltäni löytyy Saint George ja Perceval. Aivan loistavia lakkoja. :)

  VastaaPoista
 5. Vielä ei ole, vasta olen sivuihin tutustunut. Siellä on wishlist ihan turhaan, mä haluan ne kaikki! *odottelee lottovoittoa*

  VastaaPoista
 6. Ihania lakkoja, tosi laadukkaan oloisia :) Mulla ei vielä ole yhtään a-englandia koska oon jostain syystä kuvitellut että ne on tosi kalliita varsinkin suomeen, mutta kun postareita ei tuukkaan niin ainakin The Legendin lakoista voisin joitakin ostaa :D

  VastaaPoista
 7. She walks in beauty on kyllä tosi kaunis ja ihana nimi. Huomasin muutenkin että nuo kaikki nimet ovat kuningas Arthurin legendasta, aivan upea idea. Pistää heti mielikuvituksen liikkeelle! :)

  VastaaPoista
 8. http://gelnailsheaven.blogspot.fi/2013/01/kilpailu.html

  Kilpailua. Tykkään kynsistäsi, ne on hienoja!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...