Sivut

tiistai 8. tammikuuta 2013

Hyvät glitterklöntit

Ohhoh, onpas kuvaaminen hankalaa, kun kamera viedään pois kotoa :O. Nämä epämääräiset otokset on näpsitty iPhonella sekä Panasonic-pokkarilla, jota en muuten koskaan ole tykännyt käyttää. Ei ossoo... Eka on punanahkakuva, tokassa lakka on aivan vääränvärinen, mutta kolmas onneksi antaa jotain totuudenmukaista nähtäväksi!


Polishaholic postasi viime viikolla kuvia ihanasta _tummasta!_ kynsilakasta OPI Her Majesty's Secret Service. Kaupungilla pistäytyminen köyhdytti minua siis 17,20€, koska en voinut poistua kaupasta ilman tuota lakkapulloa. Auts, riistohinta todellakin, vaan itsepä pulitin. Harmi, ettei mulla ollut tähän lakkaukseen sitä järkkäriä, koska tästä olisi voinut saada hienotkin kuvat. Käykää kurkkaamassa Polishaholicin blogista, siellä on upeat makrokuvat.


Lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Laitoin kynsien tyveen liukuvärjäys mielessä OPI Crown Me Already! -(jankki>:/)lakkaa. Haluttu efekti ei ihan toteutunut, vaan aikaansaannos oli glitterklöntit. Hyvät klöntit olikin, koska nämä tummat lakat oli kynsillä neljä päivää!

Jos edes kynnet -blogin Papu on tehnyt tällä mallilla kynnet ja häneltä on siis idea pihistetty :).


Huh, olipa nuo kynnet kasvaneetkin jo pitkiksi. Nyt on huolto tehty ja pituutta poistettu reilusti. Palataanpa siihen lähipäivinä :).

Ja ainiin. Vanha logofontti sai kovasti kannatusta teiltä sekä ystäviltäni. Ehkäpä vaihdan sen piakkoin takaisin :)


Ps. Onko muuten nuo valokuvat liian pieniä? Ärsyttääkö, jos pitää klikata suuremmaksi..?11 kommenttia:

 1. Nätit kynnet!

  Musta kun blogin kuvat eivät ole liian pieniä - huomioon ottaen sen kuinka paljon kuvapinta-alasta on suhteellisesti nimenomaan kynsiä (ei siis sormia tai taustaa). Tietty aavistuksen isompikin kuvakoko ei ole pahasta, jos itsesi tekee mieli isontaa sitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kommentista :).

   Olen samaa mieltä kanssasi kuvakoosta. Jotenkin miellän itse (itselleni) helpompilukuiseksi blogit, joissa näen ruudulla kerralla vähän enemmän, kuin yhden kuvan. Voihan kuvan tosiaan klikata suuremmaksi, jos haluaa nähdä vielä tarkemmin :). Monissa blogeissa kuvia on suurennettu, niin laskeskelin, että liekö se lukijoiden toive vai bloggaajan oma mieltymys...

   Poista
 2. Upea lakkaus :o Tuo lakka on kyllä kaunis..

  VastaaPoista
 3. Todella upeat! :) Tykkään itsekin kovasti glitteristä kynsien tyvessä! Mä en lämmennyt tälle lakalle, vaikka näin koristeltuna voisin tykätäkin. Täytynee antaa sille uusi mahdollisuus ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tuo on kiva idea laittaa glitterit tyveen. Kun lakkasin kynnet tuolla tummalla, niin kauhistelin taas, että enhän mä näissä voi olla, kun ei tunnu omalta. Sitten glitterin lisäämisen jälkeen tuntuikin jo ihan erilaiselta :D. Hopeinen sopivasti vaalensi yleisilmettä. Vielä minä pääsen näistä värifobioista >:).

   Poista
 4. Tämä oli kyllä ihan ehdottomasti yksi viime vuoden upeimpia lakkoja, siitä ei ole kysymystäkään! Ja tosi kauniit kynnet olet tehnyt, tykkään kovasti ♥ Kuvakoko on musta ihan ok, sillä kynnet näkyy ihan tarpeeksi selvästi. En tykkää yleensä sellaisista toooosi isoista lähikuvista, joissa huomio kiinnittyy tuskallisen selvästi jokaiseen roskaan ja kuivaan kohtaan ihossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naulan kantaan. Ja kiitos kehuista :).

   Poista
 5. Wild&Mildilla on kuulemma dupe (tai ainakin lähes) tälle OPIn lakalle, jos joku haluaa edullisemmin päästä. Ja ihanat kynnet, pitääkin kokeilla joskus laittaa glitteriä kynsien alaosaan eikä aina kärkeen. :)

  VastaaPoista
 6. Kauniisti sopii tuo glitter noin. Sulla on just hyvän malliset kynnet tuollaiseen koristeluun, pitkä ja kapea kynsipeti niin mahtuu tekemään :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...