Sivut

tiistai 29. tammikuuta 2013

Tähtösiä

Miehen työpöydän laatikoiden tonkiminen (luvalla!) voi joskus osoittautua hyvinkin antoisaksi omaa kynsiharrastusta ajatellen. Sieltä löytyi tällainen erikoinen härveli, jonka kelpoisuus pääsi heti testattavaksi.


Belegwenin ja Sissin hyvien vinkkien avulla lakkailin leivinpaperin päälle pitkulaisia raitoja a england Saint George - ja Lady of the Lake -lakoilla ja annoin kuivua muutaman tunnin. Irrotin suikaleet pinsettien avulla ja rei'itin ne tuolla omituisella vekottimella.Säiliöön kertyi vihreitä ja violetteja tähtiä :). Kovin tarkkaa jälkeä tämä leikkuri ei valitettavasti tehnyt, koska lakkasuikaleet taisivat olla hitusen liian ohuita tälle järkäleelle. Lieköhän tuo tarkoitettu paksujen pääsylippujen rei'ittämiseen vai mihin...?


Lakkasin kynsien kärkiin vinosti China Glaze White on Whitea. Asettelin vähän kostean lakan päälle tähdet ja kärkiin sipaisin China Glaze Snow Globea (mikä oli kamala virhe, koska lakan glitterit näyttivät suorastaan uppoavan aavistuksen jankkiintuneeseen White on Whiteen...yyyäk). Seche Viteä pari kerrosta niskaan ja se oli siinä. 


Myöhemmin kynsiäni ihmetellessäni totesin, että olisi pitänyt valita vaaleammat, pastelliset lakat noita tähtiä varten, mutta kun tuo uusi Saint George huusi pöydän päällä nimeäni... Tai valita jonkun muun värinen lakka kärkeen... Tai edes jättää glitterit väliin. Tai oikeastaan jättää koko kynnet tekemättä.

Tähtipuuhistanu kiinnostunut mieheni totesi lohduttavasti: "Sillee niitä ammattilaisia syntyy, kun välillä menee kokeilut pieleen ja ottaa opiksi". Niinhän se taitaa olla. Jos ei ammattilaisia, niin taitavia ainakin :). Kyllä näissä pari päivää meni, mutta se siitä sitten. Parempia on todellakin nähty :P.
8 kommenttia:

 1. Oi, säkin kokeilit! Kiva tuollainen oikeen kunnon rei'itin :D Ja paljon pienemmät tähdet näkyy tulevan kuin mun omasta, tai sit meidän kynnet on tosi erikokoiset :D Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tolla tuli tosiaan pienemmät tähdet :). On mulla kynsissä ihan reippaasti tuota lääniä, mut ei ehkä ihan niiiiin paljon ;D heheh

   Poista
 2. Niin joo, pohdittiin sitä lakan koostumustakin Sissin kanssa kun mä olin tehnyt mustalla cremellä tähdet ja Sissi teki pikkuisen sen jälkeen shimmerisellä lakalla. Mulla oli tosi herkkiä leviämään ja Sissillä ei. Sullakaan ei näytä leviävän yhtään. Pakko oli tääkin vielä jakaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, jännä ominaisuus. Mulla nuo oli siis hololakkoja. Pitääkin laittaa merkille myös leimatessa ja koristelulakkojen kanssa, et onks cremet vaan herkempiä leviämään päällyslakkaa laittaessa.

   Poista
 3. Vähänkö kiva tekniikka! Ihanat kynnet muuten :)

  VastaaPoista
 4. hahah, onpa hauska tekniikka!:-D ihanat kynnet♥

  VastaaPoista
 5. ihanat kynnet ja kiva idea ,jota jo muutamissa blogeissa on ollutkin

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...