Sivut

torstai 10. tammikuuta 2013

Helmiäistä ja mylar-paloja


Nyt kävi niin, etten ole järin tyytyväinen näihin geelikynsiin :/. Baehrin helmiäisvalkoinen geeli on kerrassaan kumma juttu, enkä oikein tiedä, miten tuota pitäisi käyttää. Oon kokeillut dotting toolilla levittämällä, jolloin pinnasta tulee hauskan eloisa sekä siveltimellä, jolloin geeliä täytyy sutia kolme kerrosta. Jälkimmäinen konsti oli käytössä näissä kynsissä ja ranskisraja näyttää "pullealta" ja suttuiselta (...eikä asiaa auta puolihämärässä geelaminenkaan... ) :(. Kynnen pinta on toki tasainen, koska valkoisen päällä on tietysti rakennegeelit vielä, mutta helmiäinen saa sen näyttämään ihan hassulta. Onneksi tuo ei luonnossa näyttäydy ihan noin. Pitäisiköhän tuon helmiäisen alle laittaa valkoinen ranskisgeeli?


Laitoin helmiäisen päälle viuhkasiveltimellä vähän valkoista hologlitteriä ja nimettömiin mylar-paloja. Nimettömästä tulikin tosi veikeän näköinen :). Mylar-palat on vaan hankala laittaa, jos haluaa käyttää vähän isompia, eikä ihan pientä silppua. Isommat palat kun on vaikeampi saada asettumaan kynnelle sileäksi.


Nämä kynnet on taas tarkoitukseensa oikein passelit: peittyy helposti ohuillakin lakoilla, mutta voivat näkyä paljaanakin :). Siihen nähden siis tehtävä suoritettu.

Mutta palataanpas vielä tovi taaksepäin ja hetkeen ennen kynsihuollon aloitusta. Katsokaas alla olevaa ""ihastuttavaa"" kuvaa kasvaneista kynsistä. Kynnen muodot on arvatenkin vähän vaihtaneet paikkaa neljässä viikossa, mutta tyvikasvua on suhteessa aika vähän minusta. Koskaan ennen en oo neljää viikkoa malttanut pitää, vaan huoltotarve on tullut kolmen viikon jälkeen. 


Pointti asiassa on kuitenkin se, että kynnet eivät olleet ilmaantuneet tyvestä mistään! Erinomaista, sanoisin :). Ainoat ilmaantumiset, jotka löysin, olivat etu- ja keskisormen kynsissä keskellä kynsipetiä (kuvassa näkyvät vaaleampina laikkuina)! Mistähän ihmeestä nuo on tulleet? Kolauttamisesta? Kertokaahan, ois viisaat geelikynsigurut :).
6 kommenttia:

 1. Kauniin pehmeän sävyinen tuo helmiäisgeeli, mutta toimisi kyllä varmaan paremmin valkoisen päällä, niin ei tarvitisi laittaa niin paksusti. Tosi kiva tuli kyllä tuosta nimettömän kynnestä :)

  En osaa sanoa mistä tuo ilmaantuminen johtuu. Joskus asiakkaillekin kävi noin. Jotenkin tuntui, että se edellisessä huollossa viilaamatta jäänyt geeli ei jaksanut enää pysyä kynnen pinnassa kiinni. Heillä auttoi se, että viilasi aina lähes kaiken geelin irti ja laittoi uusiksi. Tuo nyt on silti ihan puhdas arvaus. Voi olla, että kolauttelivat kynsiään jatkuvasti tai sormet jäivät johonkin väliin. Eivät vaan kertoneet mulle siitä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä muista kolauttaneeni, eli tuo vanhan geelin irtoaminen voisi olla ihan käypä selitys, ainakin etusormen kohdalla. :)

   Poista
 2. Noita keskelle tulleita ilmaantumisia on kettumainen viilata. :S Ennemmin sit reunat ottais ilmaa. :D

  Tosi kauniin malliset kynnet, pinssaatko kynsiä vai ootko joku luonnonoikku kaunine kynsinesi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköviilalla nuo saa onneksi aika helposti viilattua auki. Onks sulla käytössä?

   Ja kiitos, ihan luonnonoikku olen <3. En siis pinssaile (enkä kyllä osaisikaan !). Ja ajatteles, inhosin nuorempana kynsieni muotoa, kun tuota kynsipetiä on tosiaan ihan senttitolkulla. Vasta geelikurssilla ymmärsin todella, että mulla onkin aika ihannekynnet :). Jos nyt noin voi vähemmän vaatimattomasti leuhkia :P. :)

   Poista
 3. Nuo mylar palat, miten *piiiiiip* niitä käytetään? Yritin toissapäivänä laittaa kynsille ja ne ei pysyny ei sitten millään..semmoset ihan pikkuset sain hyvin,mutta ne vähänkään isommat niin ei millään meinannut pysyä/jäi törröttämään. Sitte ku laitto päälle geeliä ja viilaili tasaiseksi, niin suurin osa paloista lähti samalla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin aika *piiiip* hommaa... Itse oon saksinut niitä pienemmiksi ja taittuneet ja oikein kippuraiset jätän suosiolla purkkiin. Joutuu siis valkkailee ja just niitä pieniä...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...