Sivut

torstai 24. tammikuuta 2013

(Laiha) reissusaalis + alevinkki

Käväisin Helsingissä viettämässä ostospäivää viime lauantaina. Tyttöporukalla kauppojen kiertelyä, hyvää ruokaa, skumppaa ja paljon naurua :). Ihana päivä!

Ainoa kynsiin liittyvä juttu, mitä olin ajatellut hakea testiin, oli Lushin Lemony Flutter, joka on siis blogeissa kovasti kehuskeltu kynsinauhavoide. Sain kuin sainkin ostettua tuotteen matkaani ja nyt se on ollut testikäytössä vajaan viikon. Vaikuttaisi ihan ok tuotteelta, joskin lempparini OPI Avoplex Cuticle Oil to go pitää kärkeä edelleen kirkkaasti.



Lemony flutter on raikkaan sitruunan tuoksuinen purkissa, mutta minun ihollani tuoksu muuttuu jotenkin kitkeräksi. Tehtävänsä Lemony Flutter tuntuu tekevän kohtalaisen hyvin, mutta imeytyminen on minun makuuni turhan verkkaista. Tämän purkin käytän pois, mutten usko tätä toista kertaa ostavani.



Yksi kynsilakka lähti reissussa matkaan ihan extemporee. Helsinkiläinen ystävämme kuljetti meitä pitkin ydinkeskustan sivukatuja ja päädyimme Urban A -nimiseen liikkeeseen, josta bongasin Butter London -lakkatelineen. Olin jo kävelemässä ulos, kun huomasin sen, ajatelkaas. Ja kyllä lykästi: lakat olivat -30 % alennuksessa :). Äkkiä helsinkiläiset kurkkaamaan, vieläkö sama ale on voimassa :).

Butter London -lakat on mulle aika vieras juttu. Ainoastaan jossain blogeissa olen ko. merkkiä nähnyt, enkä edes tiennyt, että näitä myydään Suomessa (ja näitähän saa vaikka mistä!)... Valitsin matkaani vain tämän yhden. Sävy on Aston ja se on punaruskeansävyinen lakka, jossa on hopeista shimmeriä. Hintaa lakalle jäi reilut 12 € (olikohan suositushinta n. 18€?).


Pullossa on jännä valekorkki päällä ja alta löytyy käteensopivampi :).

Kun kynsilakkabrändiä mainostetaan korkealaatuisena ja myrkyttömänä, niin sehän kiinnostaa jokaista kynsifriikkiä, eikö. Uskoisinpa tekeväni tuttavuutta tähän merkkiin enemmänkin :). 

Ao. kuvassa  on verrokkina OPI-sivellin (oik.). Butter Londonin sivellin on aika kapea ja harjakset on paksummat ja muovisemman tuntuiset, kuin laadukkaassa OPIssa. Suti on siis ehdottomasti halvemman oloinen, mutta toimi kuitenkin ihan kivasti.


Aston vähän liian punaisena, mutta shimmer erottuu hyvin.



Tästä voit kurkata Urban A:n nettisivuja ja lakkavalikoimaa. Liike sijaitsee osoitteessa Erottajankatu 1-3.  Kipinkapin sinne, jos Butterit kiinnostaa.



13 kommenttia:

  1. Muakin kiinnostaisi joskus tuota Lushia kokeilla :) Hassu muuten toi valekorkki! Miksi olla korkki koristeena, voisihan se olla oikeakin korkki :D Ihmettelin ihan samaa yhden Lorealin lakan kanssa, kun en ollut kuullutkaan koristekorkeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo ennen edes ollut tällaisia koristekorkillisia lakkoja, kun en yhtään Chaneliakaan omista (eikö niissä ole kans?). Ehkä se on vaan siksi, että pyöreä korkki on parempi pitää kädessä? Ja toisaalta tuo neliskulmainen sitten tyylikkäämpi ulkonäöllisesti? Hmm. :)

      Poista
    2. Varmaan totta toi, että on helpompi käsitellä. Mulla tosin ihan hyvin onnistuu myös esim. H&Mn lakkojen kanssa, joissa on tuollainen litteä ja leveä korkki. Ei taida olla ihan suoraa neliskanttinen, mutta saman tyylinen kyllä.

      Poista
    3. Joutavaa hifistelyä siis ;). hih

      Poista
  2. Mulla on Butter Londonin aluslakka, jota en ole tosin käyttänyt kuin kerran vai kaksi (ja nyt tarttee kohta siirtyä siihen, koska OPI-aluslakka alkaa olla vähissä), ja toi valekorkki oli kyllä hämmentävä kokemus :D

    Tuo Lemony Flutter oli mulle ihan liian vahvan hajuista, mua kiusasi se kauhea sitruunanlöyhkä - ja se, että toi ei tuntunut imeytyvän millään. Siispä pysyn Avoplex-käyttäjänä minäkin... tosin aion ottaa harha-askeleen ja testata China Glazen Orange Cuticle Oilia, jonka ehdin tilata kun Avoplexini pienten kätösten ansiosta oli hukassa pari päivää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun vaan Flutter haisisi käsissä samalle, kuin purkissa, niin se vielä menisi... Mut kun se muuttuu niin pistäväksi iholla, yyök. Jatkan testaamista kuitenkin vielä, josko kehuttu teho ajaa löyhkän yli :).

      Poista
  3. miten sattuikaan että minulla on tänään työhaastattelu yritykessä, jonka toimipiste on samassa rakennuksessa kuin Urban a! :D Jos pääsen tohon yritykseen töihin, voi lompakko köyhtyä kevään aikana jos aina ennen/jälkeen töiden käy vaan "katsomassa" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti meni haastattelu hyvin, en ehtinyt tsempata etukäteen :). Siinä onkin kohtalokas paikka työmaalle :D.

      Poista
  4. Mä oon käyttänyt Lemony Flutteria nyt joulusta saakka, ja se on kyllä ihan älyttömän tehokas. Toki se haju on tyrmäävä, musta se haisee ihan sitruunaiselle bensalle. YÖK. Käytän sitä vaan öisin ja laitan puuvillahanskat kätösiin, sitten ei häiritse haju eikä hidas imeytyminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kokeilla hanskojen kanssa. Oon välillä rasvannut kädet(kin) L'Occitanen jalkarasvalla ja sitä hajua tyrmäävämpää ei voi olla, joten eiköhän mun herkkä nenä yhden Flutterin kärsi ;).

      Poista
  5. Heips, minä siis olen se A-E kenen luona oltiin tänää, se toinen punapää :D elikkäs miun blogi on tässä http://emmminn.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ihan mahtavaa :). Olihan tarkoitus julkaista sun kommentti? :)

      Poista
    2. Juu eipä sillä väliä julkaisetko vai et :) kiva että liityit minullekin lukijaksi :))

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...