Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Kynsilakkahullujen tapaaminen

Perjantai-iltana yhdeksänpäinen naisjoukko kokoontui lappeenrantalaiseen kotiin - mitäs muuta kuin - juttelemaan kynsilakoista <3.

Kylläpä saattoi aikuista ihmistä hauskasti jännittää, mutta reippaana tyttönä lähdin matkaan tapaamaan joukkoa täysin tuntemattomia, mutta saman kiinnostuksen kohteen jakavia tyttöjä :).

Illan ohjelmassa oli kynsilakkojen ja -tarvikkeiden ostamista, myymistä ja vaihtamista sekä tutustumista ja tietysti napostelemista. Aloitimme levittämällä lakat ja tarvikkeet sängylle ja häärimme innokkaina tutkimassa valikoimaa. Itselläni ei ollut mukana kuin muutamia lakkoja, koska olin juuri myynyt loppuvuodesta läjän pois. Kotiin jäi vielä kymmenkunta "ehkä-lakkaa", joita en vielä raaskinut laittaa kiertoon, kun en ole osannut päättää, tykkäänkö vai en. 

Vietimme iltaa Emmin luona, ja tunnustan, että kynsilakkojen vajumista ja loppumista toivova minä seisoi aika hyvän tovin Emmin kynsilakkahyllyn luona ihastelemassa noin 300 pullon kokoelmaa. Huomasin jo miettiväni, pitäisikö hommata joku kiva hylly kotiinkin (muistattehan, että olen vannottanut, etteivät kynsilakat saa minkäänlaista näkyvää aitiopaikkaa kodissani, vaan joutuvat majailemaan kynsityöpöytäni laatikossa. Tässä joutuu vielä kääntämään takkinsa, piru vie!) :D.

Pari tytöistä yllätti loppujoukon iloisesti, kun he kantoivat meille jokaiselle nimikoidun pussin täynnä kynsiharrastukseemme liittyviä aarteita. Tytöt olivat  ottaneet yhteyttä mm. verkkokauppoihin ja maahantuojiin, jotka ystävällisesti sponsoroivat harrastustamme ilmaisnäytteiden muodossa. Tältä näytti minun pussini sisältö:




Valtava kasa ihania tuotteita! :)


Konad-leimaussetti, 12 purkkia isoja (3mm?) hexagonglittereitä,
töpöttelysienisetti ja koko kynnen tarroja.

OPI-lakka maahantuojalta.

Kolme Essie-lakkaa, Ruby Wing sekä Maybelline Colorama.

Tähtikoristeita, microhelmiä, fimoja ja glitterdustia
sekä neljä erilaista geelitesteriä.

Saippuaa Lushilta.

Eniten innoissani olin Ruby Wing -lakasta, joka vaihtaa väriä auringon paisteessa. Muistatteko, kun viime kesänä kerroin saamastani DelSol-lakasta, jossa on tuo sama ominaisuus? Tästä voit kurkata postauksen aiheesta. Tykkäsin kovasti tuosta DelSolista ja siksi oon innokas kokeilemaan Ruby Wingiäkin, varsinkin, kun oon lukeut joitain heikkojakin arvosteluja näistä lakoista.

Ruby Wing Zen Garden
Maybelline Colorama 172A

OPI Unfor-Greta-Bly Blue

Essie Camera
Essie Go Overboard
Essie Action

Hienoja lakkoja kaikki ja mulle uusia sävyjä. Pari sinistäkin siedättämään minua ;).

Lahjusten lisäksi tein vielä parit vaihtarit, joista minulle jäi China Glaze Passion, a england Ascalon sekä Color Club Ultra Violet. Viimeisin on näistä mulle ihmetys, koska swatchien perusteella tämän lakan pitäisi olla violetti, eikä tuollainen tumma pinkki. No mutta, ihana se on silti, pinkkinä mulle mieluisampi ;).



Tuotekassien jälkeen siirryimme keittiöön evästämään ja juomaan iltakahvit. 


Mukava puheensorina, nauru ja iloiset silmät, uteliaat katseet ja erityisesti porukkamme kirjo ja ikähaarukka tekivät illasta ikimuistoisen ja ihanan. Kaikki niin erilaisia, mutta niin kynsihulluja <3. Terveisiä teille tytöt.


Kiitokset myös tuotekassien sisältöä kartuttaneille: OPIn ja Essien maahantuojat, CesarsShop, Mimax, Kynsikauppa.com, Inkki Pinkki,  Lush ja Mereneid. Meniköhän oikein..?



Ps. Toivon, ettei kukaan loukkaannu tytöttelystä ;).


13 kommenttia:

  1. Emmin kynsilakkahylly kynsilakkoinen oli kahdetimisen arvoinen :D Ja tuo viimeinen kuva sai veden herahtamaa kielelle, nam !

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloinen tapaaminen teillä ja tosi kivoja tuotteita :))

    Mun Color Club Ultra Violetille kävi juurikin noin. Muuttui siis ajan myötä lilasta pinkiksi. Ei mikään ruma väri ja edelleen käyttökelpoinen, mutta aika outoa kyllä että noin suuri värinmuutos tapahtui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä nähdä, mitä on käynyt kuivumisajalle, ei oo meinaan mikään kovin tuore yksilö tämä lakka... Ootko huomannut mitään? Ihan tyhmä juttu muutenkin, kun en tuntenut lakkaa nimeltä :(. Ois jäänyt vaihtamatta.

      Poista
  3. Oli ihana miitti perjantaina <3 ja en minä ainakaan loukkaannu ;)

    VastaaPoista
  4. Ääh, tää ei helpota omaa jännitystä, meidän miittiin on vielä reilu kuukausi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kivaa :)! Mielenkiinnolla odotan postausta siitä.

      Poista
  5. Oi, näyttää hirmu kivalta teidänkin miitti! :) Ja kaikkia ihanuuksia ootte saanu, raportoi ihmeessä äkkiä tuosta Ruby Wing lakasta, kun niistä on kuulunu aika ristiriitasia arvioita ja laatua ei aina oo ainakaan kehuttu..

    VastaaPoista
  6. Voi voi, kyllä mun vaan nyt tekee kanssa mieli johonkin miittiin! Kuka järjestäis Tampereella :D

    VastaaPoista
  7. Olis kyllä pitänyt saada kuva kaikkien paikalla olleiden kynsistä :P kaikki kuitenkin pistäneet parasta tätä varten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakin olisi ollut syytä kuvata Emmin lakkahylly! :D Lieköhän kaikilla oli kuitenkin "varmanpäälle-kynnet"? Paitsi omani olivat epämääräinen kokeilu, jota en ehtinyt poistaa ennen miittiä :/.

      Poista
  8. voi vitsi tommonen juttu ois tosi hauska! miten tollasen päädyitte järjestämään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olikin tosi kivaa :). Facebookin alueellisen kynsiharrastajaryhmän kautta kasattiin porukka :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...