Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Full Spectrum ja LeaLac B-laatta

Ostin ekaa kertaa elämässäni blogikirppikseltä lakkoja ja oikein kolme kappaletta kerralla. Tässä niistä yksi, aivan ihana China Glaze Full Spectrum, joka on viime kevään Prismatic-kokoelmasta. 

En oo oikein ehtinyt perehtyä uusiin lakkakokoelmiin, ehkä senkin takia, että kaikki "ylimääräinen" raha on uponnut pikkuherran kerrassaan ihaniin vaatteisiin. Niitä on tietenkin todella perusteltua shoppailla, koska eihän pientä miestä _voi_ pukea siskojensa vanhoihin pinkkeihin, eihän ;D. Niin, siis siksi tämäkin kokoelma meni multa vähän ohi ja nyt kun tämä lilasävyinen Full Spectrum osui kohdalle, en voinut muuta, kuin sormet ristissä naputtaa Annielle meiliä, että Sannu tahtooooo :).


Lakassa on lila pohjaväri ja siinä on monenväristä ja -muotoista glitteriä joukossa: ainakin kultaista, hopeista, sinistä, pinkkiä ja vihreää. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta ja se riitti täyteen peittävyyteen. Tykkään tästä lakasta tosi paljon! Se on hempeä, mutta kimaltava :). Oon tosi tyytyväinen, et Annie halusi tästä eroon, hih.

Tilasin taannoin myös Papun löydöksen, LeaLac B -laatan täältä
Tässä laatasta vähän kehnoa kuvaa...



Siinä on kivoja ja ennen kaikkea suuria kuvia. Riittää pitkille ja leveillekin kynsille hyvin. 

Leimasin sydänkuviolla kuuteen kynteen. Aattelin, että jos laitan leimat kaikkiin, mulla on silmät sikkuralla omia kynsiä katsellessa. Höpsis. Hyvin ois voinut leimata kaikki, mutta jäipähän etusormiin ja pikkurilleihin enemmän näkyviin tuo kaunis lakka.

Laatta toimi moitteetta, samoin kuin Magnon XL-leimasin. Aina ja joka kerta <3. Leimauslakkana taas Konadin musta.



Ja tässä vielä lakka yksinään, päällä kerros Seche Viteä.


 Mitäs tykkäät? :) Kantsiiko tiirata muitakin Prismatic-lakkoja?




7 kommenttia:

  1. Ihanat! Noi Prismatic-lakat on kyllä tosi nättejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! On kyllä ihania, eikä ollut edes kovin pahat poistaa :).

      Poista
  2. Mulla on toi sama lakka. Se on kyllä tosi nätti. Tilasin aikanaan kokoelmasta vain yhden, koska minusta kaikki lakat olivat melko saman oloisia. Tai siis niiden väliset sävyerot eivät olleet kovin suuret, kun kaikki ovat melko vaaleita ja monisävyisiä. Tämä on tietenkin makuasia.

    Mustat leimaukset näyttää tosi hyvältä kimallelakan kanssa. Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat! Mulla on tuo sama lakka hankintalistalla :) Tuo kuvio sopis niihin sun ihanuus Raquel kenkiin, mä kuolaan niitä aina vaan, en vain itse malta sijoittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Itse en tajunnut ollenkaan, että tuo kuviohan ois just passeli Raquel-kenkiin. Kiitos vinkistä :D! Suosittelen lämpimästi Parikoita, ne on oikeesti tosi hyvät jalassa. Mulla on kahdet ja jemmailen rahaa kolmansiin :D.

      Poista
  4. Tosi hieno lakka! Ja onpas hyvä peittävyys. En ollut jotenkin osannut ajatella leimausta glitterin päälle, mutta hyvin näyttää toimivan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harva glitterlakka peittää tosiaan noin hyvin. Ja hyvin pelasi leimauskin. Full Spectrumissa ei oo kovin suuria glitterpaloja, joten se kuivuu aika tasaiseksi. En laittanut ennen leimoja edes päällyslakkaa väliin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...