Sivut

lauantai 29. lokakuuta 2016

Hempeä rokkitukka

Vapaapäivän iloksi vääntelin itselleni hempeää rokkitukkaa illan menoilleni. Luvassa oli naurujoogaa ja vähän illanistujaista ystäväporukalla. Iloitsin tästä kampauksesta tosi paljon, koska siitä tuli mielestäni ihanin kampaus, mitä olen itselleni koskaan tehnyt :)

Kreppailin päälliosan hiukset jakauksenteon jälkeen tyvikohotusraudalla ja letitin päälliosaan sitten ihan tavallisen, ranskalaisen letin. Kreppitukkaan tulee ihan mahtava volyymi ilman mitään valkkeja tai sukkamyttyjä tukan sisällä. Tässäkään mulla ei siis ole mitään ylimääräistä pullistusta kampauksessa. Toki tukkaa on ihan riitävästi.


 Letitin molemmille sivuille hollantilaiset letit ja lätytin (engl. pancaked braid) niitä hiukan. Lätyttäminen tarkoittaa siis letin "levittämistä" ikään kuin pulleammaksi. Jäljelle jääneet niskahiukset vedin kumilenksulla tiukalle ponnarille, käänsin palloksi ja kiinnitin pinneillä. Lopuksi asetin sivuletit ponnaripallon päälle ristikkäin ja kiinnitin nekin ponnaripallukan sisälle jemmaan.Aivän älyttömän kiva kampaus, eikö?! Tunnustan, etten raaskinut edes purkaa tätä saman ailtana, vaan kuljin samalla tukalla vielä seuraavankin päivän :). Ja tämän kampauksen aion muuten taatusti tehdä joskus toistekin :). Tykkäätkö?


4 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno! Kaikki sopii tosi hyvin yhteen ja tykkään erityisesti siitä, miten makeesti sun hiusten sävyt tulee esiin. Nerokas toi sivusta tulevien lettien yhdistäminen tuohon nutturaan. Tosi rock, mutta samalla tyylikäs.

  Ja voi helkutti nainen miten paljon sulla on tuota tukkaa!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tän kampauksen kans olin ihan ihmeissäni aina peilin edessä, kun näytin edestäpäin ihan vaan brunetilta. Asia täytyy korjata seuraavalla kampaajareissulla :D. Eikä sitä tukkaa nyt oikeesti ihan akamalan paljon ole, sellainen semipaksu kuontalo. Kreppi tekee oikeesti ihmeitä! :)

   Poista
 2. Ihana kampaus, olet todella taitava <3 Minusta on tosi vaikea tehdä itselleni lettikampauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati :). Harjoittelemaan vain, jos kiinnostusta on. Toki onhan se niinkin, että olis aika tylsää, jos meillä kaikilla olis samanlaisia vahvuuksia.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...