Sivut

maanantai 7. marraskuuta 2016

Se on siinä: varrellinen Tangle Teezer Ultimate

Meidän taloudesta löytyy Tangle teezereita enemmän, kuin on päitä. Neljä niistä on omassa käytössäni ja yhden olen joutunut jo heittämään roskiin, kun se tuli elinkaarensa päähän.

Ensimmäisen postaukseni kirjoitin Tangle Teezereista huhtikuussa 2012 (se löytyy täältä) ja siitä saakka en olekaan muita hiusharjoja käyttänyt. Teezerit vaan on olleet rakkautta, just täydellisiä minun hiuskuontalolleni, lukuunottamatta yhtä äärimmäisen ärsyttävää ominaisuutta: harja ei kestä kunnolla kädessä. Mulla on pitkät sormet ja iso nyrkki, joten ei pitäisi olla siitä kiinni, etteikö sormet riittäisi harjan ympärille. Aamuisin meidän vessasta kuuluu usein kolina, kun harja lentelee pitkin seiniä ja lattiaa, kun ote vaan kertakaikkiaan irtoaa.

Ensimmäisenä ostin itselleni matkakokoisen compact-harjan, joka palvelee edelleen reissukäytössä, ja pinkin Original-version, jonka tilalle tuli sittemmin violetti-pinkki Salon Elite. Edelleen sadattelin, miksei harjassa ole joko vartta tai lenkkiä kämmenselkään, kuten hevosen suassa on.


Huhtikuussa 2015 nappasin kaupasta matkaani Blow Styling -muotoiluharjan (kurkkaa postaus täältä) ja pidin siitäkin kovasti. Se ei ole kuitenkaan kovin aktiivisessa käytössä, koska föönaan hiuksiani melko harvoin. Näiden vasta aluillaan olevien, hurjien ruuhkavuosien aikana oon joutunut toteamaan, että aamusuihkut ja tukankuivatus (eli herääminen ihan liian aikaisin) ei sovi yhteen epäaamuihmisen kanssa. Ei-pysty-heräämään-piste. Ja takkujen selvittelyyn muotoiluharja ei ole soveltuva kovien piikkien takia.Sittemmin Tangle Teezer perheeni karttui nimensä mukaan paksulle ja kiharalle tukalle tarkoitetulla Thick&Curly-harjalla, jonka ero Original- ja Salon Elite-malleihin on pidemmissä ja vahvemmissa piikeissä. Loistava uudistus ja ehdoton parannus minun hiusharjalleni, mutta edelleen kuuluu kolina vessassa. Tämän saatuani luovuin kuitenkin Salon Eliten käytöstä omassa tukassani ja harjaan sillä nykyään tyttöjeni hiuksia.

Uusin Tangle Teezer Ultimate löytyi yllättäen postilaatikostani muutama viikko sitten ja (rumpujen pärinäää!) - SIINÄ ON VARSI! Vihdoinkin, vihdoinkin!  *aaltoja ja kaikkea!*Ultimate on tarkoitettu käytettäväksi kuiviin hiuksiin: harjaamiseen ja viimeistelyyn. Sillä on helppo kasata poninhännät ja muut ylösnostetut kampaukset ja se silottaa kivasti hiuksen pinnan sekä sopii myös pidennysten harjaamiseen. 

Harjakset ovat tässä harjassa pidemmät ja niissä on pehmeämmät kärjet. Harjalla saa selvitettyä kuivan tukan takut hellävaraisesti.


Oon itse kokeillut tätä nyt useasti myös märän tukan selvittämiseen ja harja toimii minusta siihenkin ihan hyvin. Varovaisempi saa kyllä olla, ettei revi hiuksia rikki, varresta kun saa lisää vipuvoimaa harjaamiseen. Siinä lienee syy sille, miksei takkuharjoissa ole varsia (mutta ei sille, miksei niissä ole kämmenselän lenkkiä). Mutta se, mikä on todellakin parasta, aamuinen vessakolina on tässä perheessä historiaa. Tykkään :). Tämä harja sopii muuten myös vasenkätisille!

Oletko sinä jo ehtinyt tutustua Tangle Teezer Ultimate -harjaan?

Olen saanut Thick&Curly sekä Ultimate-harjat Tangle Teezerin maahatuojalta, NBI Nordic Beauty Import Oy:ltä käyttööni.

8 kommenttia:

 1. No tämä on tuote jonka minäkin voisin ostaa! Mä olen karttanut noita varrettomia versioita juurikin sen vuoksi, että ne ei pysy hyppysissä yhtään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Word. Mie oon urhoollisesti heitellyt pitkin kaakeleita :P

   Poista
 2. Oioi, tuohan voisi olla näppärä, tuota kolinaa on tullut niin monesti itsekin manattua. Ihmettelen kyllä, miten oma harja voi olla vielä ehjä, on se niin monet lennot ottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa oon miettinyt. Ainoa, joka kärsi viskomisesta, oli Original-versio. Siitä katkesi sisältä jotain pieniä paloja ja se alkoi toimia myös helistimenä :D.

   Poista
 3. VIHDOINKIN!!! Loppuu se vessakolina täältäkin pian! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PAPUUUU!!! <3 Ihanaa, kun tulit huutelee :)

   Poista
 4. Koiralla on Tangle Teezerin mallinen harja, itsellä ei ole käyttöä kun on niin lyhyt tukka :)

  VastaaPoista
 5. Täh? Varrellinen Tangle Teezer?! Tarvin ehdottomasti kyllä! :D
  Oon käyttänyt noita varrettomia Tangle Teezereitä nyt jo vaikka kuinka kauan ja ovat kyllä ärsyttäviä ja haastavia käyttää ilman sitä vartta!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...