Sivut

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

BFF-letti

Postiluukusta kolahti viime viikolla Isin ja tyttöjen Lettikirja Bileet! Selasin sen innokkaana läpi samantien malttamatta edes istahtaa. Tyttäreni kurkkivat vierellä ja kun kohdalle osui kuva bff-letistä (best friends forever), he sanoivat oitis, että tällaiset letit on saatava papan syntymäpäiville. Tytöt tykkää muutenkin samistella keskenään ja se oli heidän suunnitelma isoisän juhlapäivällekin :).

Letti itsessään on melko simppeli askarrella, jos taitaa hollantilaisen letin. Aloitetaan korvan takaa puolihollantilaisella (lisäykset vain toiselta puolelta) ja edetään takaraivon yli kohti toista korvaa. Käännöksen kohdalta aletaan letittää hollantilaista letin loppuun saakka. Kuvitetut ohjeet tähän lettiin löytyy Isin ja tyttöjen Lettikirjasta Bileet! ja netistä esim. hakusanoilla bff braid. Letin latvat voisi letittää yhteenkin kuvausta varten :)Tässä vielä kuva Lettikirjan kakkososasta, joka on siis juuri ilmestynyt kauppoihin. Siinä on selkeitä juhla- ja teemalettiohjeita eri tasoisille letittäjille, ihan vasta-alkajista lähtien.Mites on, luonnistuuko sinulta hollantilainen letti? :)


6 kommenttia:

 1. Ompa hauska idea :) Ei onnistu hollantilainen, ku hädintuskin ranskalainenkaan letti :D Vaatis ehkä vähän harjottelua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Treenaa ranskis eka, niin sit tulee hollantilainenkin helposti :). Mie yritän harjoitella omaan päähän pieniä cornrow-lettejä. Ihan hirveetä hommaa :/

   Poista
 2. Itselle en oikein hyvin kyllä osaa mitään lettiä, mutta onneksi siskon nuorimmainen on jo siinä iässä, että malttaa pysyä paikoillaan jos letitän päätä. Ja usein tulee kaikkien juhlien alla letitettyäkin sitten neidin pää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taipuu itsellekin ihan ok, paitsi just nuo pienet, päänmyötäiset tai tosi monisäikeiset. Harjoittelua kyllä vaatii, et saa siistejä. :)

   Poista
 3. Voi söpöys! :) <3

  Hollantilainen on mun lemppariletti; mun mielestä enemmän asennetta kuin tavallisessa ranskiksessa ja musta tuntuu, että pysyy paremmin kasassakin. Pari kaveria, joilla suht liukas tukka, vaikka mitä tekis; heille helpompi letittää hollantilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie tykkään kans hollantilaisesta enemmän. Sen saa lätytettyä niin isoksi :). Jos tukka on kovin liukas, niin kokeile hiuspuuteria tai jotain suolasuihketta, niin tulee vähän karheemmaksi. Lasten hiukset varsinkin on aina niin liukkaita, et ne on välillä hankala saada pysymään kasassa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...