Sivut

lauantai 1. lokakuuta 2016

Cage Braid - Häkkiletti

Tässä olisi tarjolla suht helppo letti, jossa on aina mukana wau-efekti! Jos osaat ranskanletin, ei tämä ole sen kummallisempi tehdä, ainakaan toisen päähän :). Omaani en ole vielä kokeillut.

Näin sattumalta Facebookissa linkin videoon, jossa opetettiin tekemään cage braid eli häkkiletti. Nyt en löytänyt enää sitä samaa videota, enkä osaa sanoa alkuperää, kuka tämän letin on kehittänyt, mutta hieno keksintö joka tapauksessa. Tämän postauksen lopussa on linkki yhteen youtube-videoon, jossa mielestäni on selkeästi neuvottu letin tekeminen. Kokeilin häkkilettiä heti tyttäreni tukkaan ja hän tykkäsi siitä niin paljon, että halusi syntymäpäivilleen samanlaisen :).
Aika hauskannäköinen eikö? Näyttää juuri siltä, että letin tekemiseen olisi käytetty paljon aikaa ja vaivaa, vaikka tosiasiassa tämä letti on nopea tehdä. Tarvitset näppärien sormien lisäksi pari kumilenkkiä, syömäpuikon tai kynän (tai muun tikun), muutaman pinnin :).


Katso tästä SweetHearts Hair Designin ohjevideo.Hiuksiin ja kampauksiin liittyviä postauksia olen julkaissut aikaisemminkin ja ne löydät sivupalkin Hiukset-tunnisteen alta.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen letti. Oon katsellut YouTubesta aikaisemminkin vastaavia videoita ja ois kiva päästä tätä jollekin kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kivannäköinen minustakin :). Ja niin helppo tehdä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...