Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

Ohi aiheen: Pitsiletti

Tukka on ihana asia. Varsinkin, kun sitä on päässä paljon ja se on ihanan värinen. Ja pitkä. Ja ainakin silloin, kun ei oo pahatukkapäivä.

Näissä kuvissa tukanvärini ei oo sinnepäinkään niin kirkas ja oranssi, kuin se todellisuudessa on, mutta annettakoon anteeksi vessan valaistukselle ja peilin kautta näpsityille kuville. Letti on se 'asia' tässä postauksessa.

Ja siihen 'asiaan'. Bongasin Kauneudenkaupan Facebook-sivulta kivoja videoklippejä, jotka on kuvannut Viola Riste. Silmääni osui tämä YouTubesta löytyvä video, jossa Viola näyttää mallia ranskaisen letin tekoon pitsinauhan kanssa. Lapsena joskus lisäiltiin nauhoja letteihin ja olin ihan kokonaan unohtanut, että noinkin voi tehdä!. Päätin siis testata itsekin, pitsifanaatikko kun olen :).


Varioin vähän tuota Violan tekemää lettiä, kun halusin, että omani laskeutuu otsan päälle. Mukana siis musta pitsinauha.



En letittänyt tukkaani latvaan saakka, vaan jätin sen kiharretulle ponnarille tuohon sivulle. Sidoin yli jääneen pitsinauhan rusetiksi ja jemmailin tukan alle osan. Päälliosa ei ole ihan niin siisti, kuin kuuluisi, mutta ihan kelvollinen ensiviritelmä. Kyllä tämä koko päivän vältti ^_^.

Vielä enemmän lettiliekeissä oli tosin 5-vuotias tyttäreni, joka sai tukan joukkoon pinkkiä satiininauhaa <3.



Tässä vielä Violan video, jos haluatte kurkata:



Onkos siellä ruudun takana muita letittäjiä? :)



21 kommenttia:

  1. Jee, tukkajuttuja :) Tää sun punainen väri on kyllä niiiin upea että taas kerran täällä kateellisena huokailen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee :)! Äläs nyt, sun tukka oli niin ihana viimenäkemälläkin! Ei syytä huokailla, ainakaan kateellisena <3.

      Poista
  2. Ihan järisyttävä tukkakateus iskee kun näitä kuvia katsoo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti. Mulla on sulle päin luomukynsikateus ;).

      Poista
  3. Niin ihana lettikampaus, superkaunis! :)

    VastaaPoista
  4. Nuo sun hiukset on aina yhtä upeat! <3 Mä tykkäisin letittää hiuksia ja nyt näissä pituuskin jo riittäisi, mutta oon tosi surkee letittään itselle muuta kuin peruslettiä. Muille kyllä onnistuu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta on helpompi letittää itselle, kun oma tukka pysyy jotenkin käsissä paremmin. Tytön tukka, niin kuin lapsilla nyt yleensä, on tosi liukas ja lipsuu sormista koko ajan :P.

      Poista
  5. Voi että noi sun hiukset on niin upean väriset!
    Tosi kiva kyllä toi kampaus, pitääkin testailla varsinkin sit kun menee töihin ja hiusten pitää olla kiinni. :) Tois vähän piristystä siihen tavalliseen ponnariin.
    Psst, jään odotteleen lisää kivoja tuccapostauksia! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään itsekin paljon, vaikka onhan se jo käyny selväksi. Vasta tässä tukkavärissä mulla on aina sellainen olo, että tukka on hyvänvärinen, kun tuo ei edes haalistu rumaksi. Ajatella, 29 vuotta elämästäni (tai no kymmenisen vuotta, jos lasketaan vain aikuisikä) tukassa oli aina jotain vikaa ja kampaajasiskon kanssa kokeiltiin vaikka mitä juttuja ja värejä. Nyt mulla on "oma" väri, enkä ihan äkkiä luovu :).

      Yritän keksiä lisää tukkajuttuja ;).

      Poista
  6. Ou jee! Kiitos kivasta vinkistä! Tykkään kans letityksistä, vaikka en niissä superhyvä olekaan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään mikään superhyvä ole, mut treenammalla oppii aika äkkiä :).

      Poista
  7. Sanon saman, kuin jokaisessa sun tukkapostauksessa, ihan mieletön hius! <3 Tuo kampaus on tosi kaunis, eikä mun mielestä tarviskaan olla liian siloteltu. Tykkään itse omasta hiuksestani, mutta en vain osaa tehdä mitään sille :D En tosin ole letti-ihmisiä, mutta joku sotkunuttura olis kiva osata tehdä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiuslenkki, donitsinmallinen valkki ja pinnejä. Sillä saat toooosi helposti aikaan sotkunutturan :). Ja kiitos, sano vaan :).

      Poista
    2. Kaikkea muuta multa kyllä löytyy, paitsi kärsivällisyyttä :D Jospa sitä joulunpyhinä taas kokeilis, kun on muuten saanut rentoutua ;)

      Poista
  8. IHANA! Tukkakateus. Ihan.. hirveä.. tukkakateus. Toisaalta, en kyllä ikinä osaisi tehdä mitään tuollaista, koska en osannut silloinkaan, kun mulla oli pitkät hiukset. Ja mun hiukset on vielä niin hirvittävän paksut ja painavat, että niille ei ihan mitä tahansa kampausta ees tehtäis, jos ne ois pitkät.

    Mun on ehkä pakko alkaa kohta opetella letittämistä, koska olen kolmevuotiaan tyttölapsen äiti. Hui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onks tää nyt saman sarjan juttuja, kuin Jos edes kynnet olisivat kunnossa…? Kun kaksi kotiäitiä päätti opetella jotain ;)? Kynsien kohdalla susta on tullut mestari, joten äläs nyt vielä sano mitään, ettet ikinä muka osaisi. Tyttö piirrettyjen ääreen (pysyy hetken _ehkä_ paikallaan) ja reenaamaan :). Sitä paitsi, jos sattuu niin paska mäihä, että päiväkotiin hyökkää joku täiepidemia, on osattava tiukat letit ja nutturat :D.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...