Sivut

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Täydellinen, kerrassaan täydellinen kynsiöljy (+alekoodi)

Kun löytää itselle sopivan, täydellisen tuotteen, on fiilis huojentunut, innokas ja onnellinen yhtä aikaa. Mikäli tuote tupsahtaa käsiisi ojennettuna ja tuntemattomana, ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia tai -asenteita, on tilanne vielä kutkuttavampi. Minun täydellinen kynsinauhaöljyni on tässä. Kuin kukka kämmenelläni <3. 

Kalahari Ancient Desert Secrets, kosteuttava kynsiöljy.


Kalahari Ancient Desert Secrets -tuotesarja on kehitetty kunniottamaan luonnon monimuotoisuutta. Valmistusaineet ovat peräisi Kalaharin autiomaasta (mm. mineraalisuolakristalli, Jerikon ruusu, punainen autiomaan hiekka, hemaattikiviuute sekä Kalaharin meloninsiemenöljy) ja tuotesarjan aktiiviset ainesosat ovat luonnollisesti uutettuja.

KalahariSpaShopin sivuilla kerrotaan näin:
 • Käytämme vain luonnon omia kasveista uutettuja öljyjä ja kasveja, jotka ovat kestävän kehityksen vaatimusten mukaisia
 • Kalahari Spa -tuotteet eivät sisällä: parabeenaja, sulfaatteja, MIT-yhdistettä (methylisothiazolinone), keinotekoisia väriaineita, lanoliinijohdannaisia, isopropyleeniglykolia, formaldehydiä, mineeraaliöljyjä tai eläinperäisiä aineita
 • Tuotteissamme tai niiden ainesosien valmistuksessa EI ole käytetty eläinkokeitaTunnustettakoon, että tuon pienen pallukkaisen ulkomuoto -tai ehkä pikemminkin väri- ei vedonnut minuun aluksi lainkaan. Vasta kun olin valittanut monta päivää kynsinauhojeni talvikuolemaa, pieni poikalapseni pihisti pullon työpöydältäni ja päätti kokeilla sen kestävyyttä laattalattiaa vastaan. Kohtalon johdattelema tuo pieni pallukka päätyi suojeleviin käsiini ja kuin ihmeenkaupalla vieläpä ehjänä. Siltä seisomalta korkkasin pullon ja kynsinauhojeni olisi voinut kuulla laulavan ylistyslaulua, jos oikein olisi Hortonina kuunnellut.

Jos joku ei ollut vielä perillä asiasta, niin mulla on aina ja ikuisesti ihan rutikuivat kädet. Tänä talvena tilanne tuntuu olevan edellisiäkin kamalampi, joka tietysti vähän hidastaa tätä bloggausintoakin. Ei taatusti teitä nappaa katsella rikkoitunutta nahkaparkaani. Tuntuu siltä, että mitä enemmän rasvaan, sitä enemmän kädet kuivuu!
Kalaharin kosteuttava kynsiöljy lupaa hoitaa käsiä lempeästi ja jättää kynnet ja kynsinauhat erittäin hyvin kosteutetuksi. Sen se kuulkaas tekeekin ja tuoksuukin vielä taivaalliselle. Purkissa on "kynsilakkasivellin", jolla öljyä on kätevä levittää. Vielä parempi ja hygieenisempi tosin olisi pipetti, mutta menköön nyt näin. Valmistusaineista Kalaharin sivulla mainitaan näin:

VALMISTUSAINEET

Kalaharin vesimeloniöljy: Tämä kirkas kellertävä tsammasiemenöljy sisältää runsaasti tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä välttämättömiä rasvahappoja ja on siten omiaan kosteuttamaan ja uudistamaan ihoasi ja varjelemaan sitä auringon vahingoittavilta säteiltä. Ihosi pysyy tällöin virheettömän kirkkaana, kuulaana ja hehkuvana. Tätä öljyä on perinteisesti käytetty aurinkosuojana, koska se auttaa ehkäisemään ihon palamista auringossa.

Manteliöljy: Kosteuttaa ja pehmentää ihoa.

Soijapapuöljy: Voimakkaasti ihoa kosteuttava. Ravitsee kuivaa ärtynyttä ihoa ja toimii luonnollisena liukasteena hierottaessa.

Suosittelen todella lämpimästi tätä tuotetta :). Löydät sen KalahariSpaShopista täältä.

Toinen tuote, jonka kauneus- ja kynsitreffien sponssina sain, oli näytepussukka Kalaharin pehmeyttävästä käsivoiteesta. Siihen en ole kahta käyttökertaa enemmän ehtinyt paneutua, mutta omalle, "hajunirsolle" nenälleni se ei ehkä ole paras tuote. Kosteutus sen sijaan vaikuttaa erittäin lupaavalta ja koska juuri tämän voiteen sanotaan sopivan erityisesti kuivien kausien ja talviaikojen käsien hoidoksi, on laitettava nirsolle pyykkipoika nipistimeksi ja jatkettava rasvausta. Hei, oonhan minä jo tottunut Lushin Lemony Flutterin hajuunkin sekä samoin L'Occitanen ihanan jalkavoiteen! 

Tässä vielä linkki tuohon käsivoiteeseen.

Kuva lainattu KalahariSpaShopin sivulta.


Mukavana uutisena teille vielä se, että KalahariSpaShop tarjoaa lukijoilleni -20% alennuksen tuotteistaan (ei koske tuoksutikkuja).

Syötä alekoodi DUQ0Y sille varattuun kenttään ja alennus lasketaan kassalla. Alennus on voimassa jouluun saakka.

Nyt on siis hyvä sauma testata vähän huokeammalla hinnalla.Olen saanut tuotteet kokeiltavakseni blogini kautta. Linkit on teitä varten.

8 kommenttia:

 1. Tuo pullo näyttää niin söpöltä, että melkein tekis jo sen puolesta mieli laittaa tämä tulemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se aika söpö, ei voi muuta sanoa :). VIelä jos väri olisi toinen… Tosin tuo väri kyllä on paras sitä Kalaharin autiomaata ajatellen :P.

   Poista
 2. On kyllä sen hintasta tököttiä toi käsirasva että terve:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olet kyllä aivan oikeassa :D. Vielä tuon alenkin jälkeen hintaa jää 30€ :/.
   Kynsiöljy on onneksi huokeampi, mutta pullokin on aika pieni. Nää asiat ois pitänyt olla tekstissä mukana...

   Poista
  2. Öljyä olen kyllä kuullut kehuttavan, että kai se on hintansa väärti :)

   Poista
  3. No tällä käyttökokemuksella voisin sanoa, että on (krhm, tietenkään en itse tästä pullosta ole maksanut mitään, mutta noin jatkoa ajatellen :D). Ihan rehellisesti tosi hyvän tuntuinen tuote. Pitää vielä kiinnittää huomiota, onko tää kuinka nopsaan hupenevaa käytössä. Tää kiilasi OPIn Avoplex-tuubinkin ohi ja se on ikisuosikkini :). Tai en nyt tiedä ohi, mut rinnalle ainakin. OPI pysyy käsilaukkuöljynä edelleen :).

   Poista
 3. Mulla on ongelma öljyjen kanssa, en oikein yhtään osaa käyttää niitä. Sotkevat joka paikan ja enhän minä voi istua puolta tuntia koskematta mihinkään, hullu ajatus kun oon aina sormet eellä joka paikassa. Pysyn siis rasvoissa, jotka tosin ei riitä. Nahka halkeilee täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öljyjen pitääkin olla tosi nopeesti imeytyviä, jotta ne on käytännöllisiä. Mulla on esim yksi Cesarsin öljy, joka on ihanan tuoksuinen, mutta se killuu vielä puolen tunnin päästä kynsinauhoissa kiiltävänä. Just sellanen *otanpas kuvat blogiin just heti nyt' - öljy :P. Ei hjuva.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...