Sivut

lauantai 21. joulukuuta 2013

Se Sannun vihreä lakka

Kuten tiedättekin, oon pitänyt hirveetä paatosta sinisten ja vihreiden lakkojen sopimattomuudesta ja mukavuudesta omilla kynsilläni. Kelkka on kääntynyt hyvää vauhtia viime aikoina ja mintunvihreät on jo myyneet itsensä mulle. Nyt kolahti myös tumma vihreä:Sain tämän Zoya Frida-lakan kynsihöpöjen treffeiltä ja se on lahjoittanut Zoyan maahantuoja, Nail City. Leimasin (ja taas pilasin) köpösen kukkakuvion kokeeksi nimettömään ja sehän olisi tietty pitänyt jättää tekemättä.

Olin onneksi googlettanut Fridan ominaisuuksista etukäteen, joten tiesin sen olevan läpikuultava jelly-lakka ja tuskallisen hidas kuivuja. Niinpä ymmärsin aloittaessani lakkausurakkaa, että tästä tulee monen kerroksen tuskainen taival. Neljähän se otti ja edelleen kuulsi läpi, joskaan ei livenä noin häiritsevästi kuin kuvassa.

Joku tuossa lakassa kuitenkin sävähdytti ja oli kokeiltava uudelleen. Tällä kertaa laitoin alle Essien Naughty Nauticalia yhden reilun kerroksen ja Fridaa kaksi kerrosta. Ihan mielettömän kaunis! Jelly-koostumus antaa upeaa syvyyttä lakalle ja tuo on mulle rakkautta. Kaikki ikävät ominaisuudet unohtui tähän paikkaan :D. Muissa kynsissä niin ikään ihastuttanut Zoya Jem, joka on dupe kauan haaveilemalleni Orly Roco-co a Go-Golle.Ja katsokaas vielä tuota yllä olevaa valokuvaa. Sanokaa nyt joku, että mullakin tapahtuu edes jotain kehitystä valokuvaushommissa ^_^.

Molemmat Zoyan lakat on tarjonnut NailCity.Ps. Viime aikoina, ja vielä jatkossakin, blogissani on nähty paljon ilmaiseksi saamiani tuotteita, joita on aika auliilla kädellä kehuttu. Haluan tässä kohtaa pönkittää uskottavuuttani sekä luotettavuuttani ja muistuttaa teitä alla olevalla kuvalla suorastaan silmiä kirvelevästä määrästä näytetuotteita, joita saimme treffeillä. Olen postannut tuotteista vain pienestä osasta ja valikoinut testaamistani juuri ne aarteet ja kivat löydöt, joten kehut ovat tuotteiden ansaitsemia (ja lisää on tulossa). Mukaan mahtuu scheisseakin, mutta paljonpa viitsin niistä haukkuja kirjoitella.

Pps. Pauliina / Operaatio kauniit kynnet! Sulle ois täällä se lupaamani Essie ja pari muuta jutskaa! Laitan sulle meiliä viimeistään joulun jälkeen ja postitan ylläripyllärin sulle, kunhan saan osoitteesi :).
Kiitos kaikille nasevista kommenteista semi-ErNu-postaukseen. Jouduin arpomaan voittajan, kun en osannut valita :D.
3 kommenttia:

 1. Jem ei liene kaukana Valeriesta? Mulla odottelee se purkissa, on odotellut jo jostain kesältä.... Mutta hyvä isä tota tavaramäärää:D Hattua nostan kyllä jos jaksat postailla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullossa erit (ja Jem nätimpi ;) ), mut kynsillä samat. Jem ei siis ole kynsillä ollenkaan niin upea, kuin pullossa. Tuo duochrome(ko se on?) puuttuu kokonaan.

   Juu kiitti. En tosiaan kaikkea jaksa käydä läpi, mut ne kiinnostavat ja sit eniten aiheeseen liittyvät tässä pikkuhiljaa. :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...