Sivut

perjantai 27. joulukuuta 2013

Mitä ihmeen raejuustoa muka?!!??

Väitän, että Sinä, joka olet ikinä parjannut China Glazen There's Snow One Like You -tekstuurilakkaa raejuuston näköiseksi, lumiukon oksennukseksi tai muuksi yhtä nokkelaksi, et ole ikinä kyseistä lakkaa kynsillesi laittanut. Tai edes nähnyt sitä livenä.

Itse kuuluin tuohon raejuustojengiin, joskaan en ole mielipidettäni suureen ääneen tuonut julki. Olin ihan vähän melkein kauhuissani, kun poimin kyseisen, Mimaxin lahjoittaman lakan kauneustreffien sponssipussukasta. Samalla nosti päätään maailmanparantaja ja heikompien suojelija minussa (hei pakko kai jonkun on kynsilakkaakin puolustaa?!) ja ajattelin, että tästä lakasta on pakko saada jotain tosi hienoa irti, koska sehän on nyt vaan ihan susiruma. 

Vaan kappas, kauneus on katsojan silmissä ja tässä näette valkoisen tekstuurilakan, joka mun kynsillä pesee Solitairet ihan 6-0.

Kokeilin ensin tehdä teippimanikyyriä, mutta siihen tuon lakan koostumus oli ihan liian rakeinen. Yksinhän tämä ei peitä yhdellä kerroksella millään ja kaksi kerrosta pilasi särmät rajat täysin. En saanut kertakokeilulla onnistumaan myöskään valkoisen pohjalakan kanssa, joten herne meni nenään.

Lopputuloksena tämä: 
  • Nimettömässä Color Club French Tip (valkoinen lakka) ja sen päällä China Glaze There's Snow One Like You (yksi kerros).
  • Muissa kynsissä OPI Diva of Geneva (kaksi kerrosta) sekä lumihiutaleleimat Konad-laatasta. Leimauslakkoija Konadin valkoinen sekä China Glaze Millennium

Diva of Geneva on muuten ensimmäinen ihan ikioma OPI-lakkani. Se on syksyn 2010 Sveitsi-kokoelman helmi. Käsittämättömän upea lakka, joka on jäänyt ihan liian vähälle, muutamalle hassulle käytölle. Lakka on ollut avattuna kolme vuotta, eikä ole muuttunut miksikään. Toivotaan, että se sinnittelee vielä muutaman vuoden :).


Tässä vielä lähempää kuvaa tekstuurilakasta.



Okei, ei näin läheltä kukaan katso. Kuvotus :P. Näyttää vähän mädiltä, jota muuten maistoin ekaa kertaa elämässäni jouluna. Hyvä minä (koska kolmenkympinkriisi toi aikanaan pakkotarpeen opetella syömään uusia juttuja).


Hannele Künsii-blogista oli muuten keksinyt tälle lakalle myös hauskan käyttötavan tonttulakkikynsinä sekä joulupukin partana! Sain tämän joulukortin kirjekuoressa, jossa Hannele lähetti mulle kasan jouluisia siirtokuvia, jotka Mimax oli sponssannut kilpailua varten (jonka minä koskaan-ikinä-en-voita-mitään siis voitin, jos ei joku vielä hoksannut ;D hihi).



Ihana ylläri. Nyt pitää vielä ehtiä äkkiä näin joulujen välissä kokeilla jotain noista, etteivät joudu odottamaan ensi joulua kaikki :P.


Mitäs oot mieltä raejuustosta? Heltyykö mieli muuttumaan?


42 kommenttia:

  1. Okei, myönnän. Ei näytä pahalta tässä mutta kuulostaa liian hankalalta ja kikkailulta saada lakattua tuolla siististi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo yhdellä kerroksella valkoisen lakan päällä on on pelattava. Kaksi kerrosta tekee sen raejuustohomman. :P

      Poista
  2. Vain yksi sana: mielenkiintoinen :D Ja joo, raejuusto.

    VastaaPoista
  3. Jollain kieroutuneella tavalla jopa.. hieno. Ehkä :D

    VastaaPoista
  4. Mä meinasin tilata tuon raejuuston kun Cesarsilta sai tuon kokoelman lakkoja halvalla, mutta sitten päädyin neljään muuhun.. Jos viidennen oisin ottanut, niin sit kyl oisin ostanut ton. Lopulta kuitenkin aattelin, ettei tälle oo ehkä tarpeeks käyttöä. Vaikka uskonkin, että on oikeasti livenä kivempi kun niissä kaikissa ällötyskuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että ei tälle monia käyttötapoja varmaan ole. Ainakin nuo teippiviritelmät osoittautui ihan flopiksi ainakin ensiyrittämällä. Pitää yrittää keksiä lisää :).

      Poista
  5. Ite olen alusta ollut kyseisen lakan puolella ja yrittänyt vähän sitä puolustellakin - onhan se sentäs todellakin teemalakkana todella onnistunut, vai voiko joku väittää ettei tule lumi mieleen? Tässä tunnistan kyllä sen heikomman suojelija -ominaisuuden koska mitä enemmän porukka lakkaa haukkuu suurin joukoin niin tekee mieli keksiä siitä enemmän hyvää! (Ja kyseistä lakkaa en ole ikinä nähnyt livenä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä oot ihan oikeassa, lunta se on :). Ihanaa, että on joku muukin väkisinpuolustaja :D ;).

      Poista
  6. Alkuun kauhistelin, että miten on edes kehdattu tuoda markkinoille tuollasta lakkaa. :D Mutta parempien swatch-kuvien myötä oon alkanu lämpenemään tuolle ja kenties se vielä päätyy minunkin lakkalaatikkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekat swatchit, jotka itsekin näin, oli ihan kamalia. Olikohan The Polishaholic vai Scrangie, kuka haukkui tämän maailman ällöttävimmäksi tai jotain vastaavaa. Siltä se niissä kuvissa näyttikin. Vasta kun näin ekat kuvat, joissa tämä oli laitettu valkoisen päälle, huomasin, että voihan tässä ollakin potentiaalia. Ainakin China Glaze on saanut huomiota tämän kanssa, jos ei muuta ;).

      Poista
  7. Täällä yksi raejuustosta tykkäilevä! :D

    VastaaPoista
  8. Mä oon tikulle kokeillut juurikin tuolla menetelmällä, että 1 kerros valkoisen lakan päälle ja tykkään! Kynsille aattelin kokeilla tässä joku päivä. Ja joulupukin parran ja tonttulakin lisäksi se sopii lumeksi, tai siis en oo vielä kokeillut, mutta näin olettaisin, että yhtä hyvin toimii kynsien kärjissä lumena :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niin vois toimiakin lumena. Tai jääpuikkoja watefallmanin tyyliin? :)

      Poista
  9. Näin aksenttikyntenä puurolakka menettelee, mutta jos sillä kaikki lakkaisi niin eiei! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katsoppas tätä. Ei niin paha? Minusta aika hieno! Tuossa siis valkoinen lakka alla ja yksi kerros lunta :)

      http://www.emilydenisephotography.com/photos/IMG_6045.png

      Poista
  10. Mä itse kans salaa tykästyin tähän lakkaan kun näin ekat kuvat. :D Mun piti tilata tää sekä pari muuta lakkaa kyseisestä kokoelmasta, mutta kaikki jäi sit tilaamatta. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voih. Ihan hauskaa, et tää on omassa laatikossa. On ainakin erilainen, kuin kaverinsa ^_^.

      Poista
  11. Mua on niin oksettanut tuon lakan swatchit, kun niissä on ollut niitä isoja klönttejä, mutta näissä kuvissahan tuo näyttää hyvältä! Kiva aksenttikynsi noille söpiksille hiutaleille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne klimppiset kökkäreet on kyllä ollut kamalia. Kurkkaa sinäkin tämä (kerros valkoista ja kerros lunta):

      http://www.emilydenisephotography.com/photos/IMG_6045.png

      Poista
  12. Hmm.. Se ei kyllä oikeestikaan näytä mitenkään kauheelta :) Se ehkä näyttää jopa ihan kivalle :3

    VastaaPoista
  13. Mulla on tuo lakka, mutta en oikein tiedä mitä mieltä olen siitä..:) Kaikkiin kynsiin se ei kyllä iske, mutta noin aksenttikynnessä se näyttää kivalta.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilemalla selviää ja tuo valkoisen lakkaaminen alle on mun mielestä ihan ykkösasia. :)

      Poista
  14. Hmm.... Alunperin oon ollu ihan ehdottomasti tätä lakkaa vastaan, mutta oikeastaan sehän näyttää jopa melko kivalle noin aksenttikyntenä! Käyköhän tässä taas kerran niin, että jossain vaiheessa huomaan pyörtäneeni mielipiteeni? Oon aika vastarannan kiiski kaikelle uudelle (ja ennen kaikkea erikoiselle), harvemmin mistään tykkään heti. Monesti huomaan lämpeneväni niin hitaasti asialle, että se tapahtuu lähes huomaamattani :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää turhan erikoiset on just monesti niitä, joihin saattaa lämmetä hitaammin. Niin kävi mullekin :).

      Poista
  15. Snow One Like You kieltämättä näyttää ihan kivalta tässä manissa ja näissä kuvissa... En ehkä siltä uskaltaisi ostaa lakkaa itselleni, jatkan Solitaire-linjallani! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myin Solitairen Hannelelle ja nyt mulla on tää :P. Tosin en itse ostanut tätä lakkaa, vaan sain goodiebagissa. En ehkä ois uskaltanutkaan ostaa :P.

      Poista
  16. Kiitos linkkauksesta :)
    Lakka on kivempi, kun sitä on vain 1 kerros. Itse laitoin kaksi, kun ei peittänyt ja se pilasi manikyyrin. Mun mielestä toi on tosi toimiva lakka vanuna, lumen, partana ym. Ja koko kynnelläkin, jos yksi kerros laitetaan. Mun suhtautuminen oli alussa neutraali ja mustakin on tullut puolustaja, koska kaikki haukkuu mun mielestä turhaan :)
    Solitaire on myös ihana :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään :). Solitaire _on_ ihana. En malta oottaa, et näen sen sun kynsillä :).

      Poista
  17. Hyvältä lakka näyttää, tää on edelleen mun omalla ostoslistallani, vaikka tosiaan lukenut tästä lähestulkoon vain huonoa. :) Tälle olisi ollut jouluna käyttöä ja harmittaa kun en ehtinyt sitä ajoissa hankkia. :)

    VastaaPoista
  18. Kaikkien netissä selattujen kuvien perusteella, ei sykähdytä.. Siitä huolimatta haluaisin sitä päästä kokeilemaan!
    Mulle tulee mieleen riisipuuro :D

    Näin pienenä määränä käytettynä (yhdessä kynnessä) se näyttää jopa ihan hauskalta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama fiilis oli mullakin :D. Joo, riisipuuro on kans kuvaava!

      Poista
  19. En heltynyt. Yäk, yhä. Paremmalta se tosin sun kynsilläsi näyttää kuin monella muulla, mutta mua ällöttää tuo kokkareisuus enkä kyllä ymmärrä, miten kukaan voi tykätä tuosta enemmän kuin Solitairesta - vaan makunsa kullakin :D Leimaillut kynnet ovat ihanat, ja Diva of Geneva on kyllä tosiaan ihan mahtava lakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun mielipiteen arvasinkin, kun et tykkää strasseistakaan tai muusta ulknevasta koristuksesta ;).
      Solitaire ei ollut yhtään mun värinen lakka, vaikka kaunis onkin. Tuli mieleen äidin lakkakaapin valkoinen Lancome 80-luvulla :P. Pinta vaan eri.

      Poista
  20. Ihanat kynnet! :)
    Mie kyllä tykkään tästä raejuusto-lakasta vaikka en ole sitä itselleni (uskaltanut) vielä hommata :)

    VastaaPoista
  21. Eikä, mä oon ollut ihan varma että tuosta mä en voi tykätä!! Sannu mitä menit tekemään.. Onneksi nykyään onnistun hillitsemään lakkaostoksiani, muuten oisin kohta tuon kanssa pulassa:D

    VastaaPoista
  22. No okei, oot saanut tämän toimimaan hienosti! Ne The Polishaholicin kuvat oli kieltämättä aivan kaameita eikä tuo sun mätikuvaus auttanut asiaa :D:D mutta tässä lakkauksessa toimii hyvin. Siltikään tuo lakka tuskin koskaan mulle muuttaa, too much of an ordeal. Jännä muuten, että lakan pinta näyttää kuvissa aivan pehmeältä, tulee mielikuva että se tuntuisi vanulta jos siihen koskisi :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...