Sivut

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Rajuhempeä ranskis

Luin Punainen Gerbera -blogista Luettavaa-välilehdeltä ihania kehuja blogistani. Heli kirjoittaa näin: "Blogissa esitellään todellakin erilaisia lakkauksia ja koristeluja - ei vain pelkkiä erivärisiä kynsilakkoja." Tuo kommentti oli järisyttävän mahtavaa lukea, koska tuo on juuri se pointti, jonka olen yrittänyt pitää punaisena lankana tässä blogissa. Siitähän kaikki on lähtenytkin: innostuksesta kynsitaiteeseen/-koristeluun.

Välillä harmittaa, kun tällä kolmen lapsen kotiäipällä on harrastusrahat niin tiukalla, ettei pääse testailemaan uusia lakkoja siinä määrin missä monet muut harrastajat. Harmitushetkellä googletan kynsikuvia ja etsin kauniita lakkauksia ja koristelutyylejä, joita voisi testailla ja käyttää sitten monipuolisemmin hyväksi jo olemassaolevia lakkoja. Koska mulla on tarkoitus saada myös lakkapulloja vajumaan, tuntuu kivalta huomata käyttävänsä jotain lakkaa jo vaikka viidettä kertaa ^_^.

Tähän väliin haluan korostaa, että tämä tajunnanvirta ei ole mikään kannanotto siihen, millainen kynsiblogin pitäisi olla. Mielestäni on rikkautta, että blogeja on monenlaisia ja jokainen kirjoittajansa näköinen <3.

Ja asiaan sitten taas. Laatikosta kaivettuja vanhoja tuttuja kynsille. 
Ranuilla jatketaan.



Käytetyt tuotteet:
  • Essie Licorice (musta)
  • Color Club Peppermint Twist (kasaripinkki)
  • OPI Crown Me Already! (hopeinen glitterlakka)
  • China Glaze Fairy Dust (hologrammiglitterlakka)
  • Kynsitarrat
  • Päällyslakka: Konad Top Coat

Nää kynnet oli niin rajun kasarit, että pakko oli heittää jotain hempeää päälle. Kummasti  suurin "kasarius" kaikkosi ja nuo kukat sopi tähän lakkaukseen ihan älyttömän hyvin!


Jos joku sattuu ihmettelemään, miksi laitoin Konad päällyslakkaa (joka on muuten ihan ahterista) Sechen sijaan, niin sehän johtuu siitä, että ranskislakkauksia tehdessä Seche Viteä (tai mitään pikakuivattajaa) ei oo hyvä käyttää geelikynsien päällä.  Seche vaatii alleen toisen kynsilakan tai alkaa kuoriutua kynneltä ikään kuin suikaleina irti. En siis laita kynnelle yleensä muuta lakkaa, kuin vain kärkeen ja sit tietty päällyslakan koko kynnen päälle. Pikakuivattaja ei oo muuten myöskään kynsitarrojen päälle paras valinta.


Mallikynnet tähän lakkaukseen on googletettu yhdessä lakkakateusbluesissa ;) ja kuva (geelikynsistä) löytyy täältä :).

Kivat on kynnet ja näillä mennään. Nautin muiden upeista swatcheista ja ihanista ostospostauksista ja jatkan sitä erilaisten lakkauksien ja koristelujen tekemistä :). Jälleen on silmät auenneet vähän lisää. <3



33 kommenttia:

  1. Itken kateudesta. Nää on vaan ihan järjettömän hienot. Niisk.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Good point. Ymmärrän yskän, siskosein ;). Ja kiitos. Älä itke *taputapu olkapäälle*.

      Poista
  2. Tarrat on kyllä kirsikka kakussa, tosi kaunis kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Ei ees repsottanu kahden päivän jälkeen ;P.

      Poista
  3. Nätit rankikset!

    Multa heruu ihailupisteitä aina enemmän koristeluille kuin swatchaamiseen, johon itsekin taitojen suppeudessani ja tilailuhysteriassani sorrun. Koristelut on koristeluita, ja nämäkin koristelusi ovat erittäin kauniit. Ansaittuja kehuja olet kyllä saanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :).

      Ja kiitti pisteistä ;). Kivat oli kehut, vaikkei tämän postaukseni tarkoitus ollutkaan lisää ruinata. Tai no ehkä vähän ;D. haha

      Poista
  4. Niin kauniit, mä kyllä ihailen loputtomiin sun luovuuttasi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sissi. Luovuudesta en niin tiedä, useimmitenhan kopioin jonkun toisen koristeluja... Innokkuus kokeilemiseen ja tusaamiseen on ehkä se, mitä vois ihailla :D.

      Poista
  5. Vau. Ihan mun tyyliset :) Olen varmaan hiukan kasari :D

    Oma kynsilakka-arsenaalini mahtuu kenkälaatikkoon, en siis haali lakkoja ihan vain omistamisen ilosta, vaan käyttöön. Muutaman kerran olen joutunut nakkaamaan vanhan lakan mäkeen ja se on aina yhtä ärsyttävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei haittaa, kasari on hyvä ;).

      Käyttöön minäkin ostan, mutta välillä olisi silti kiva saada uutuuksia omaksi :P. Voisihan niitä toki laittaa sitten kiertoon, jos ei niin miellytä, mutta kun mulla on paha tapa mieltyä kaikkiin :D. Ja hittoako valitan, kyllä mulla uusiakin lakkoja täällä näkyy, hah.

      Poista
  6. Niin upeat!

    Ja alun tajunnanvirtaan kannanottona, että minusta tää blogi on hyvä juuri näin. Olen lueskellut blogiasi jonkin aikaa jo ja eräänä tylsänä päivänä lueskelinkin koko blogin postaus kerrallaan läpi. Ja silti ei ole käynyt mielessä että tää ois tylsää tai muutakaan, vaikka samoja lakkoja näkyykin. Ihailtavaa minusta on, että samoilla lakoilla saa ja riittää ideoita tehdä niin erilaisia kynsiä. Käyttöä vartenhan ne lakat on.

    Jatka ylpeästi samaan malliin vain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Dollie :).

      En oo oikeastaan ajatellutkaan, ettei blogi olisi hyvä näin, vaan itseäni vaan harmittaa, kun ei oo tällä hetkellä mahdollisuutta ostaa kaikkia niitä lakkoja (tai edes osaa), mitä haaveilen. Tosi pinnalliseltahan tuo nyt kuullostaa, koska on monta muutakin juttua, mihin haluan rahani käyttää, kuin kynsilakat (lastenvaatehullu ilmoittautuu *käsi ylhäällä*). Mieluusti siis esittelisin uuttakin, enkä tarkoita välttämättä uusia kokoelmia tai uusia hittituotteita, vaan itselleni uusia tuttavuuksia.

      Mahtavaa kuitenkin siis kuulla, että tykkäilet blogistani. Se on suola tässä hommassa <3. Kiitos!

      Poista
  7. Oih miten äärettömän kauniit kynnet!

    VastaaPoista
  8. Todella kauniit! :) rakastuin ihan täysin tohon lakkaukseen.

    VastaaPoista
  9. Todella kauniit! Hienot on kyllä alkuperäisetkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Niin onkin, geelillä tehtynä vielä niin paljon siistimmät <3.

      Poista
  10. Tälläisiä kuvia nähdessä haluttaisi, että itselläkin olisi rakennekynnet. Ranskikset niiden päälle tehtynä toimii vain niin paljon paremmin!!

    Ihailen kyllä sinun taitoa muutenkin saada aikaan aina tälläisiä naisellisia ja tyylikkäitä kynsiä, oli värit tai koristeet mitä tahansa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Onhan geelauksissa puolensa: ei tarttee niin varoa katkeamista ja kynnet pysyy pidempänäkin suht suorana. Mulla kun tuppaa omat kynnet (etenkin etusormet) käpristymään lähes rullalle :D.

      Poista
  11. Tosi ihanat ja niin sievat ja kauniit :)

    VastaaPoista
  12. Blogissani on arvonta käynnissä, olisi kiva jos osallistuisit. :)

    http://delicacynails.blogspot.fi/2013/08/delicacy-nails-1-vuotta.html

    VastaaPoista
  13. Heitin sua haasteella. :)
    http://kissankynnet.blogspot.fi/2013/08/miten-muokkaan-kuviani.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...