Sivut

torstai 23. toukokuuta 2013

Sementtipilkkuja

Ihana ystäväni Laura joutui pääsi lakkadiilerikseni lomareissullaan. Kikon Sugar Mat -lakat ovat kiinnostaneet siitä saakka, kun näin Wasting Lifestyle -blogissa Emman upeat swatchit Kikon shimmertekstuurilakoista. Minun tuliaispussukkani sisälsi kaksi cremetekstuurilakkaa, jotka kaikessa sementtisyydessään ovat ihan valloittavia.

Keksin käyttää tekstuurilakkoja näin:




Sugar Mat -lakat oli ihan helppo levittää, mutta ne kuivuivat jokseenkin hitaasti. Tai sitten olen vaan niin tottunut sutimaan pikakuivattajan melkein heti päälle ja kuivumisaika tuntui siksi pitkälle :D.

Aluksi lakan pinta näytti sille, kuin olisi töpötellyt liian kuivalla keittiösienellä nihkeäksi kuivunutta lakkaa! Köyhän naisen tekstuurilakka, haha. Tuohon vaaleanpunaiseen jäi mattaisempi lopputulos, kun taas pinkissä on jännästi vähän kiiltävän näköinen "pohja".


Vaaleansininen lakka pyrki kynsinauhoille ja sinne valuessaan myös jäi sinne :/. Poistaessa se kuitenkin käyttäytyi hyvin, eikä tarttunut kuiviin kynsinauhoihin ollenkaan. Hiekkalakatkin lähtivät tosi helposti pois :).


Näillä tarvikkeilla lakkailin nämä kynnet:

  • Värilakat:  Peukalo, keskisormi, pikkurilli: Kiko 340 Light Blue x2. Etusormi: Kiko Sugar Mat 634 Lilac x2 Nimetön:  Kiko Sugar Mat 633 Magenta x2
  • Koristelu:Pilkut em. Sugar Mat -lakoilla dotting toolin avulla.




Tässä vielä koko tuliaispussin sisältö. Tuota keskimmäistä Sun Pearl -lakkaa pitää kokeilla heti, kun aurinko taas suvaitsee ilmoittautua meilläpäin. Toinen diilerini on vielä ominut lakat itsellään, mutta ihan ne jo 25 km päässä ovat. Jännittää, kun en yhtään tiedä, mitä siellä odottaa. Ihanku joulu ^_^.



Mitäs tykkäät sementtipilkuista? :)


13 kommenttia:

  1. En vieläkään lämpene tekstuurilakoille, mutta nää sementtipilkut on aivan ihastuttavat! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet ja ihania lakkoja. Lakastan <3

    VastaaPoista
  3. Oih, nää on hienot !
    En ennen oo pitänyt tekstuurilakoista yhtään, se niiden pinta on näyttänyt jopa rumalta. Mutta aina hienoja kynsiä nähdessäni, alan lämmetä niille enemmän ja enemmän... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiljaa hyvä tulee. Itsekin oon vasta nyt hoksannut, et nuo laatikossa nököttäneet magneettilakat on aika jees :D.

      Poista
  4. Onpas veikeät =)

    Ja tuliaisetnäyttää oikein mukavilta, mulle tulossa kans tuliais-Kikoja kesällä!

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtavat nuo pilkut!! *kirjoittaa muistiin*

    VastaaPoista
  6. Ihanat .. Kikon lakkoja , ja nimenomaan näitä tekstuurilakkoja oon katellut jo kauan .. namskis! Todella suloiset lakkailut , tykkään <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. On ne kivoja! Pari shimmeriäkin on hyppysissäni maanantaina, jihuu!

      Poista
  7. Kikot <3
    Odotan innolla, että pääsen niitä syksyllä hamsteroimaan.
    Mutta hienot kynnet myös!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...