Sivut

maanantai 6. toukokuuta 2013

Ohi aiheen: Rusettitukka

**Tämä postaus ei liity kynsiin.**

Tukka-asiaa pitkästä aikaa. Tiedättekös muuten (no ettehän te nyt mistään voi tietää...), että vuoden 2012 kesäkuussa tekemäni Letti + Carrie-nuttura -postaus on yksi luetuimmista postauksistani koko blogihistoriassa? Aika hassua, koska tämähän on kynsiblogi :P.

Omalta lukulistaltani löytyy Millan kiva blogi: Polka Dot Cookie. Milla postasi pari päivää sitten kesähiuksista ja oli linkittänyt amerikkalaiseen The Small Things -blogiin, josta löytyi iso pino ihania ja helpohkoja kampaustutoriaaleja. Niistä innostuneena väsäsin tänä aamuna tällaisen Minni Hiiri -viritelmän :).


Ohjeen rusetin tekemiseen löydät täältä. Pari pinniä jäi mulla näkyviin, mutta eipä tuo vapaapäivän menoa haitannut. Ensi kerralla pitää myös tupeerata hiuksia takaraivolta vähän muhkeammaksi, niin kampaus ei näytä ihan niin pikkutyttömäiseltä :P.


Ihan hauska vaihtelu tukkapäiviin :). Vai mitä oot mieltä? 


25 kommenttia:

  1. Oih, onpas nätti rusetti =) Mä oon varma etten ite sais väsättyä moista ;)

    VastaaPoista
  2. Heh, itehän oon tässä viime aikoina harjoitellut sitä niskaranskista ja tuo rusettikampaus ois kans tekolistalla joskus tulevaisuudessa:) Ei siis vissiin ois välttämätöntä todeta, että tykkään kummastakin, sekä kampauksesta että postauksesta. Ja rrrakastan sun hiusten väriä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva, että postaus miellytti :). Jospa tukkajuttuja lisääkin ;).

      Poista
  3. Ihana! Sun rusetti on kyllä paljon hienompi kuin linkatussa blogissa oleva.

    VastaaPoista
  4. Tosi nätti, paljon hienompi kuin esikuvansa! Tuo Small things-blogissa on ihan kivoja juttuja ollu, tosi selkeitä videoita, joista jopa minä oon onnistunu jotain yksinkertaisia juttuja apinoimaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juu, monta kivaa tutoa oli ja kaikki aika simppeleitä tehdä. tai ainakin näyttää siltä :D.

      Poista
  5. Mä kans tykkään väkästellä tukkajuttuja ja tää ohi aiheen-postaus oli oikein mieluinen. Sun tukka on kivan värinen ja tää rusettihommeli kyl tosi söötti :)

    VastaaPoista
  6. Ihana! 8] T. rusettifanaatikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää olikin Sonne ihan just sulle omistettu, heh ;).

      Poista
  7. Ihana! Nyt se iski: hiuskateus :( Mun tarttee varmaan tuon kuopuksen hiuksiin ruveta tekemään tämmöisiä kuin omiin ei voi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3. Ne pienet päät (tai jalat ja suut) on vaan niin malttamattomia malleja. Vesiputouslettiä oon treenannut vanhimman tukkaan ja kyllä se on tuskaa hänelle olla 5min paikallaan :D.

      Poista
    2. Sitä varten on YouTube ja lastenohjelmat :D

      Poista
  8. Todella onnistunut rusetti ja niin kauniin väriset hiukset muutenkin :) Löytää taas itsensä miettimästä, että olisihan ne pitkätkin hiukset kivat taas vaihteeksi...vaikka en niihin koskaan mitään tuollaista osaa/ole osannut tehdäkään =D

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana rusetti! Mun mielestä kans jopa parempi, kuin siinä tutossa :) Mutta ihan mielettömän hienoja kampauksia se tekee, saa kaiken näyttämään niin helpolta :D

    VastaaPoista
  10. Jes! Tostahan tuli tosi hyvännäköinen!! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...