Sivut

perjantai 14. syyskuuta 2012

Vesivärikynnet

Ei näitä vesiväreillä oo maalailtu, mut siltä ne (vähän) näyttää :).


Lakkoina käytin:
  • China Glaze White on White x2 koko kynnellä
  • vesiväriefektissä Color Club Ms. Socialite, China Glaze Gothic Lolita sekä OPI Rumple's Wiggin'
  • päällä Seche Vite
Etusormen kynnestä lohkesi pala geeliä irti,
mutta päätin kuvata nämä silti. Tsorppa.

Ohje näihin kynsiin on täältä ja ensi kertaa näin tällä tyylillä tehdyt kynnet täällä :). Hauska idea, johon oma kekseliäisyys ei olisi todellakaan yltänyt. Toteutin itse vesiväriefektin siten, että laitoin pisaran lakkaa alustalle (en suoraan kynnelle), dippasin pensselin asetoniin ja sitten lakkapisaran kautta kynnelle. Yhdellä dippauksella sai töpöteltyä koko kynnen ja jopa useammankin, riippuen siitä, kuinka tummia jälkiä haluaa kynnelle jäävän. Pensselin kannattaa olla vesiväripensseli tai sen kaltainen, eli pyöreäpäinen, pehmeä ja runsas, jotta se imee riittävästi asetonia mukaansa. Testailin useaa eri pensseliä ja talouden ainoa vesiväripensseli oli lasten leikkihuoneen uumenissa varmassa tallessa, joten jäin itse vaille parasta mahdollista lopputulosta. Ihan ookoot näistä tuli silti ja itse asiassa livenä tosi paljon jäyhemmät näköiset kuin kuvissa :).



Näistä lakkauksista tuli siis aika hilpeän näköiset, mutta silti jollainlailla sopivan kesyt, koska jätin pilkut sen verran vaaleiksi. Vesivärikynnet on ehdottomasti hauska vaihtoehto roiskekynsille vai mitä olet mieltä? :) (kurkkaa minun roiskekynteni vuoden takaa *klik*)

8 kommenttia:

  1. Tosi kivat! Täytyy kokeilla itsekin joskus tota tekniikkaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan jännä tekniikka ja taas ah-niin-helppo-ja-nopea :)

      Poista
  2. Hyvin onnistuneet ja hienot :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kauniit! Tämä tekniikka on munkin to-do-listallani keikkunut siitä saakka kun siihen törmäsin ehkä vajaa kuukausi sitten, en vaan ole saanut aikaiseksi vielä testata :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...