Sivut

torstai 22. maaliskuuta 2012

Marsipaania

Jälleen kerran Sannu pois mukavuusalueelta, olen niin ylpeä ;). Joku kevätauringon ja pitkällisen sairaskodin ylläpitämisen aiheuttama viirausko lie, koska minulle tuli pakottava tarve saada kynsilleni vihreää kynsilakkaa. Kyllä, minulle. Kyllä, vihreää. 


Näitä pakottavia tarpeita ja hassuja tapoja mulla onkin jos jonkinmoisia... Ruisleipäviipaleen  on oltava voidellessa niin päin, että sen suupielet osoittavat alaspäin eli reunat kaartuvat minuun päin. Tämä pakkomielle syntyi opiskeluaikaan leipomokonsulenttina työskennellessäni, kun voitelin maistiaisleipiä enemmän ja vähemmän. Lisäksi mm. vessapaperirullan on tietysti kierrettävä telineessä poispäin seinästä (ja käännän sen aina, olinpa omassa vessassani tai en :P), rosterijääkaapin ovessa ei saa olla ainuttakaan sormenjälkeä, vaan pyhin sen vaikka 100 kertaa päivässä (ihanaa pienten lasten kanssa :D), paahtoleipää on haukattava ensimmäisenä neliskanttisesta päästä ja solmin edelleen kengännauhat niinkuin pienet lapset (kaksi lenkkiä solmuun). Ehkä omituisin tapa on kuitenkin se, etten kertakaikkiaan pysty käyttämään kaupparyhmittymiltä kerrytettyjä bonuseuroja perusruokaostoksiin, vaan niillä pitää ostaa aina jotain spesiaalia. Niin kuin vaikka meikkejä, tukkajuttuja, hotelliöitä tai ... kynsilakkaa :P.




Kukkarossa kuumotti pari viiden euron kuponkia, joten IsaDoran kevätuutuus Marzipan halusi tulla meille <3. Ihastelin tätä Pumpulipupun blogissa aiemmin, samoin kuin Diorin ihanaa uutuusvihreää, mutta siihen ei nuo setelit olisi riittäneet. Ehkä jonain päivänä raaskin palkita itseni ihan noin niin kuin testiluontoisessa mielessä Diorin kynsilakalla, kun en sellaista ole koskaan kokeillut :P.




Käytetyt tarvikkeet:
  • aluslakka OPI Start to Finish x1
  • vihreä värilakka IsaDora Marzipan x2
  • välissä pikakuivatus Seche Vite x1
  • leimaukset MagnoNailsin XL-laatasta E
  • leimauslakkana Konad Princess-lakka sävyssä Vivid Pink. Tämän sain CesarsShopista viimeisimmän tilaukseni mukana kokeiltavaksi. Vasemman nimettömään testasin ColorClubin Foil Me Oncea, mutta se ei ollut vihreän päälle yhtään nätti :/.
  • päällyslakka Seche Vite x1


Ihmettelin leimatessani, miksi nuo kuviot eivät olleet vierekkäin laatalla (siis kun ovat peilikuvat), vaan välissä oli yksi erillinen kuvio. Vasta leimauksen jälkeen tajusin, että eihän ne kuviot olleet edes samanlaiset :D! Huomasitkos sinä ;)?


Minkäslaisia hassuja tapoja teillä on ja viehättääkö marsipaanivihreä? :)



12 kommenttia:

  1. On kyllä ihanan vihreä sävy! Pitäisiköhän itellekkin käydä ostamassa...

    VastaaPoista
  2. Käy pois vaan. Se keltainenkin ois ihana... :P.

    VastaaPoista
  3. Mä olen ostanut ja blogannut varmaan kaikista IsaDoran kummallisen värisistä lakoista :D Tämä Marzipan tottakai löytyy valikoimista kuin myös Mellow Yellow, josta taidatte tuossa yläpuolella puhua. Jos kiinnostaa niin täältä löytyy: http://pinjeta.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Onpas jännät kynnet! Tulee tosiaan marsipaani mieleen :D Mutta käsitinkö nyt ihan oikein, että voitelet ruisleivät POIKITTAIN? O_o Lyhyillä vedoilla kohti itseäsi vai pitkillä vedoilla vaakasuuntaisesti? En hahmota nyt ollenkaan :DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, poikittain, mut pitkillä vedoilla vaakasuuntaisesti :D. Hyvin hahmotit :P

      Poista
  5. Ja NYT SANNU OIKEASTI! Ensin nuo Bloggerin kaameat sanavahvistukset ja sitten kuitenkin vielä "Your comment will be visible after approval." Ota hyvä ihminen edes ne sanavahvistukset pois, pliiis! Nytkin piti vaihtaa ne kolmesti ennen kuin niistä tuhruista sai selvää. :/ (Kävin Nunnulle vaikertamassa samasta asiasta, ei voi tulla niin paljon spämmiä että tarvitsette molemmat estokeinot :P )

    (Kaikella rakkaudella täällä huutelen ;) ♥ )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitoskiitoskiitos Papu ja Papun rakkaus!! <3 Mietin jossain kohtaa, että onkohan mulla ne ärsyttävät vahvistukset päällä ja mistä ne saa pois... Sit se unohtu :(. Nyt ne pitäis ehkä olla poistettu ja jos vielä tarttee vahvistella, niin hihkaiskaa ihmeessä. Se meinaa sitä, että en onnistunut asetusvalinnoissa :D.

      Poista
  6. Toi lakka on kyllä ihana, mun oli se pakko kans hommata =) Sopii tosi hienosti nuo leimaukset siihen!

    Hih, ihan huippuja nuo sinun tavat :D

    VastaaPoista
  7. Ihanat värit ja ihana kuvio! :) Mulla on sama pinttymä vessapaperiin (käännän sen myöskin vieraissa), ja etukortteihin :D

    VastaaPoista
  8. Onpas tuo Marzipan kyllä kaunis ja keväinen! Ihanasti olet yhdistänyt sen vielä tuohon metalliseen vaaleanpunaiseeen, niin nättiä! :)

    VastaaPoista
  9. Aws, toi vihreelakka on ihana♥!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...