Sivut

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Louboutin-kynnet

Nyt kun pääsin aiheeseen 'kengät', voisin pistää vaikka teemakuukauden pystyyn tästä aiheesta. Säästän teidät kuitenkin siltä, mutta saatte silti kurkistaa, millaiset kengät aion ostaa sitten joskus isona, kun olen 
a) voittanut lotossa
b) tienannut ihan hurjasti rahaa tai 
c) saanut summan kasaan euro kerrallaan (eli ei ihan äkkiä, koska viisampiakin säästökohteita löytyy...) :).


Kuva kengistä löytyy tästä linkistä.


Niin kaunista, niin ajatonta, niin helposti yhdistettävää ja niin sky high! <3 Nämä Christian Louboutinin suunnittelemat, maailmankuulut, punapohjaiset kengät varmasti jakavat mielipiteet. Minä satun kuulumaan niihin ihastelijoihin, vaikka kestäisi varmasti tovi opettella noin korkeisiin korkoihin (käytän paljon korkkareita, mutta en "ihan" noin korkeita) :). Noissa upeuksissa on korkoa 14 cm, jota tosin helpottaa 2 cm korokepohja :P. En edes tiedä, missä ikinä voisin käyttää moisia (epäilen, että eivät sovellu hiekkalaatikon reunalle? ;)), mutta ei sen niin väliä. Pitäähän tytöllä olla haaveita. Pääsisin ainakin hetkeksi unelmapituuteeni noilla koroilla!


Siihen saakka, kun kenkähyllyni tyytyvät huutamaan Louboutineja, voin onneksi piristää itseäni aiheeseen sopivilla kynsillä. Olin aiemmin törmännyt Emerald Sparkled -blogissa näihin kynsiin, jotka on myös aivan ihanat, mutta työpäiville piti saada taas jotain aavistuksen hillitympää. Niinpä päädyin Adelen kuvan nähtyäni tähän ideaan ja valitsin värin haave-Louboutineistani.






Ei ole kyllä mitään hajua, miten saan kynnenaluset puhtaaksi lakasta tämän jälkeen :D! Lupaan raportoida.



Kynsillä tällä kertaa:
- China Glaze White on White x2
- OPI Samoan Sand x2
- Seche Vite pikakuivattaja
- kynnen alapinnalla Kicks Make Up Cha Cha Red


Pikakuivattaja valitettavasti vetäisi taas kerran tuota beigeä lakkaa ja valkoinen tuli vähän reunoista näkyviin. Joutaa siis pian poistoon nämä lakat. Pelkästään tuota Samoan Sandia ei olisi voinut laittaa, koska se on niin ohutta. Ranskis mielessä tämän hommasinkin, eli täytyy kokeilla joskus siihen.



Nää on livenä tosi veikeät kynnet. Punainen pilkahtelee hauskasti kynnen alta ja vielä kun kynnen päällä on melko nude lakka, punainen korostuu vielä helpommin. Ihan en ole vielä kuitenkaan päättänyt, onko ajatus kynnen alapinnan lakkaamisesta miellyttävä vai jotenkin.. hmm... epähygieenisen tuntuinen.

Mieheni tuumasi, että sulla onkin tuollaiset C.S.I. -kynnet :D. Näyttää kuulemma verisiltä ja voisi käydä dna:t kaapimassa talteen :P.



Mitäs pidät? Onko sinun mielestäsi hauska idea? Vai ällöttääkö :D?

12 kommenttia:

  1. Hauskat, mutten ite ehkä laittaisi 1. liian lyhyet kynnet 2. tuntuis varmaan jotenkin epämukavalta... :D Kerro toki miten lakkojen poisto onnistuu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on omituinen olo, mutta onneksi joskus saa ollakin ;D. Kiitos kommentistasi, kerron toki :)).

      Poista
  2. Onpas hauska idea! :D Joskus oon jossain aiemminkin tuota kynnen alapinnan lakkaamista nähny ja aina miettiny, että "tuntuuko" se lakka siellä kynnen ja ihon yhdistymiskohdassa? Jotenki epämiellyttävä mielleyhtymä mulle tulee kynnenalusten lakkaamisesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aluksi tuntui oudolta, sillon heti, kun lakka kuivui, mut nopeesti se meni ohi. Ihon putsaaminen oli vaikeeta, kun en osannut annostella lakkaa niin sopivasti siveltimeen. Laitoin vielä lakkapullon omalla sudilla, mutta pienemmällä pensselillä voisi onnistua siistimmin...

      Ei mullekaan tästä kokeilusta mitään jokapäiväistä ihastusta tullut, mutta luulisin, et kokeilen joskus uudelleen :). Kesä ja neonpinkki!! :) Vielä kun olis muutaman millin pidemmät kynnet.

      Poista
  3. On muuten ihan sairaan hauska idea! :D Louboutinit olisi muuten ihana saada, mutta hintaa on kyllä ihan riittävästi.. :D

    VastaaPoista
  4. Nää on ihania ideoita nää lakkaukset, joissa kynnen alapuolelle laitetaan toista väriä. Mulla on jäänyt mieleen se Ruby Pumps + Lubu Heels lakoilla tehtävä tällainen manikyyri, joka on kyllä niin omistettu Louboutineille kun vaan voi olla! :D Vaikken ole kenkäfriikki, niin idea on ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aukko sivistyksessä, kääk!! Pakko oli googlettaa heti ja sieltähän se löytyi, lubu-lakka :). Kiitos sivitämisestä Sonne :).

      Tässä muillekin vaikkapa Scrangien versio:
      http://www.scrangie.com/2008/07/china-glaze-lubu-manicure-lubu-heels.html

      Poista
  5. ihan tosi luova idea! Tosi hienot :) Minäkin tahtoisin omistaa Loubotinin kengät... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, kiitti :). Ei ollut kyllä oma idea :P. Omistetaan vaan joskus, sovittu :).

      Poista
  6. Kauniit kynnet. Mäkin haaveilen loubotinin kengistä! :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...