Sivut

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Karvaiset kolmiot

Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun käytän Konad-laatan m73 karvakuviota :D. Jotain liekkejä noista tuli mulle mieleen laattaa katsellessani, mutta tää valkoinen toteutus nyt vähän ontui ja muutti liekit karvoiksi.




Lisäksi menee taas hermo tuon Seche Viten kanssa, kun se käärii lakat kynnen kärjistä varsinkin hitaammin kuivuvista lakoista, niin kuin tämä käyttämäni tummaharmaa tässä. Laitankohan minä sitä liian paksun kerroksen? Onko joku tehnyt tai lukenut jotain "tieteellistä" tutkimusta aiheesta? ;)




Leimat tehty Konadin valkoisella leimauslakalla tuossa edellä mainitusta laatasta m73. Jostain syystä meinasi olla tarttumisongelmia XL-leimasimen kanssa ja ajattelin jo, että onko valkoinen lakka mennyt liian kuivaksi. Muutaman syvän huokauksen ja ärrän jälkeen alkoi kuitenkin pelittää :).
Pohjalakkaus oli karvaleimoista huolimatta tässä setissä kuitenkin aika jees :). 



  • Ensin pohjalle OPI Start to Finish
  • Sitten kuusi kynttä harmaaksi: OPI Lucerne-tainly Look Marvelous
  • ja neljä violetiksi hologrammilakalla: MakeUpStore: Britta
  • sitten sinistä maalarinteippiä...


  • Teippasin kynsien reunat piiloon kahdella teipinpalalla, jotta tuo kolmio jäi paljaaksi ja lakkasin näkyvillä olevan alueen. Symmetrisyyden takia olisi ihan ehdottomasti kannattanut tehdä niin päin, että teippaa kynnen keskiosan kolmionmuotoisella teipinpalalla ja lakkaa reunat. Sillä tavalla kolmio olisi tullut taatummin kynnen keskelle. Ihan skarpit noista rajoista ei silti tullut ja ehkä jopa vapaalla kädellä olisi tullut paremmat...
  • Leimat päälle ja Seche Vite kuivattamaan 



MUS:n Britta on yksi suosikkilakoistani, todellakin. Vaikka se on harmaalla säällä aika vaatimattoman värinen, niin keinovalossa ja auringonpaisteessa se näyttää ihan käsittämättömän upealta. Siitä tämä kuvaoksennus ;).



OPIn tummanharmaan lakan sain kälyltäni, kun hän ei sitä enää tarvinnut. Lakkalaatikostani löytyi tälle melkein dupe China Galzen Jitterbug, mutta onneksi se ei sitten ollut sinne päinkään. Nappaan kuvat näistä tässä joku päivä, jos muistan. Kiitos kälysein kovasti tästä(kin) ihanasta lakasta :) <3.



Mitäs tykkäät karvaisista :D? Ja eikö tuo Britta olekin valloittava :)?



11 kommenttia:

  1. Joo tota, noi karvat on kyllä vähän erikoiset :D Mutta muuten kynnet on ihanat! Ja vitsit miten upea hologrammilakka ♥

    Mulla ei ikinä oikein suostunut Konadin valkea tarttumaan XL-stamperiin, joten myin koko lakan veks. En ole vielä toistaiseksi ikävöinyt :)

    Vedätkö värilakan aina kynnen kärjen yli? Mulla ei Seche kutista tuolla tavalla lakkauksia, kun vedän sekä värilakan että Sechen aina myös kärjen päälle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo vedän, värilakkaa useimmiten poikittaisen vedon alimmaiseksi. Ehkä pitää vielä olla tarkempi tuon päällyslakan levittämisessä. Laitan sen myös aika märän lakan päälle, mutta toisaalta, sitä vartenhan tuo Seche on käyttöohjeen mukaan tehty... hmm. Tosi rumalta näytti nuokin kärjet :(.

      Poista
  2. Ihana tuo Britta! Juuri luin sinikilpikonnan blogista (muun ohessa) tuosta vetäytymisestä, tässä linkki siihen, jos et ole hänen lukija :)
    http://sinikilpikonna.blogspot.com/2012/03/siisteys-on-kaiken-ja-o.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti linkistä, en ollutkaan tuota postausta nähnyt. Hyvää tekstiä!

      Poista
  3. Kerran sokoksella ihailin tota holokaunokaista, mut en sitte ostanu.. ihana on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse oon kans Kicksissä hiplannut muitakin holoja ja joskus ostan varmasti. Ne on niin ihania :).

      Poista
  4. Suosittelen edelleen Mavalan Quick Finish pikakuivattajaa. Ei kutista. Ja hinta on siedettävä. Toimii loistavasti. Mulla menossa jo neljäs pullollinen. Muuhun en enää suostu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mavalan lakat ei oikein innosta, en tykkää minipullosta, enkä korkin muodosta. Lisäksi niissä on aika kova litrahinta. kun noita kuivattajia kummiskin menee.. :/. Kiitos vinkistä kuitenkin, tiedä vaikka joskus kokeilisin :).

      Poista
    2. Hyvästä toimivuudesta saattaa joutua maksaan vähän enemmän. Minipullon etu on se, että lakka ei ehdi kuivuun eikä vanhentuun ennen pullon tyhjenemistä. Eikä se Mavala ole sen kalliimpaa kuin esim. Opi tai muut trendimerkit.

      Mä en vaan ymmärrä miksi Mavala on saanut niin huonon maineen. Ite oon ollu tyytyväinen kaikkiin kokeilemiini Mavalan lakkoihin ja hoitoaineisiin. Mavalan matta top coat on parempi kuin monet kokeilemani samoin kiiltävä top coat on kerännyt jopa kyselyjä ja ihmettelyjä miten olen saanut noin kiiltävän pinnan.

      Kannattaa olla ennakkoluuloton ja kokeilla :)

      Poista
    3. OPIhan on lähes puolet kalliimpaa Suomessa, kuin esim China Glaze ja Color Club. Itse tilaan lähes kaikki lakkani jenkeistä, joten Mavala todella on kalliimpaa siihen nähden.

      Ihan ilman kokemusta en Mavalaa parjaa, koska olen itse käyttänyt vuosia ko. merkin lakkoja (base coat ja Minute-quick-finish (tai jtn)). Olen vain todennut monta muuta merkkiä omasta mielestäni paremmiksi hinta-laatu suhteeltaan. Ja vieläpä, pullon sisuksiahan en vastauksessani kommentoinut mitenkään, vaan pientä pulloa ja huononmallista korkkia.

      Lupaan kuitenkin tässä ja nyt, että testaan ensitilassa tuon lakan. Niin hyvän myyntipuheen pidit :).

      Poista
  5. Moikka! Sinulle on tunnustus blogissani :) http://nail-wonderland.blogspot.com/2012/03/liebster-blog.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...