Sivut

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Kesäfiiliksissä

Nimittäin viime kesäisissä, kun ei tätä uutta näköjään vielä ainakaan tänne meille saada. Kas mutta neljä vuodenaikaa on mahtava asia (tulkoonkin sitten keväällä uusi, kolea marraskuu O_o) ja nautitaan nyt sitten siitä, niin.

Tämä lakkaus on totta tosiaan viime kesältä ja jäänyt jostain laiskuudesta roikkumaan julkaisemattomien kuvien joukkoon. Eikä muuten ole ainoa lakkaus, lisää on luvassa.


Lakkoina tässä on siniset Essiet Mezmerised sekä Avenue Maintain. Jälkimmäinen, tuo vaaleampi sininen, on mulle kovinkovin vaikea sävy, vaikka nätti onkin. Ranskiksilla onneksi saa käytettyä helposti sellaisiakin värejä, mitä vierastaa koko kynnellä :).

Kukkaset on tehty pilkkutikulla samoilla sinisillä lakoilla sekä valkoisella Color Clubin French Tip -lakalla. Kukkasten keskellä on pilkut hologrammilakkaa NfuOh #61. 

Helposti pientä, lapsekasta piristystä ranskalaiseen manikyyriin :).


18 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ranskalainen. Mä luulin noita kukkia ensin siirtokuviksi kun ne on niin kauniisti maalatut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Voishan ne olla siirtokuviakin, tosiaan :).

   Poista
 2. Onpas kauniit lakkaukset, osaisikohan sitä koittaa väsätä jotain samantyylistä itsekin..? Voisinkin näistä koittaa painaa mieleeni tämäntyylisen kahden värin käytön eri kynsillä - toimii!!

  Ja ihania aurinkoisia kuvia... Kesä - tule jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tällä kaksivärisellä konstilla saa tosiaan helposti näköä ja toisaalta just niitä itselle hankalampia värejä käyttöön :). Kesää odotellessä tosiaan, puski vielä kevätflunssan tähän keskelle marraskuuta :P.

   Poista
 3. Eikä, miten mahtavat pilkkukukat, luulin minäkin siirtokuviksi :) Plus värilliset ranskikset, ei voi mennä lakkaus pieleen näillä aineksilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei kiitti! Pakko oli katsoa itsekin taas uudelleen noita kuvia, että voishan ne olla siirtokuvia, tietysti juu :). Hassua sinänsä, että vielä julkaistessakin mietin, et ilkeekö näitä nyt laittaa, kun ovat tollaiset lapsenpiirtämän näköiset. Mut ei siis kai oo :).

   Poista
 4. Ranskis toimii aina, perinteisenä tai värillisenä! Aivan ihanat <3

  VastaaPoista
 5. Tosi suloiset:) Saivat kyllä kaipaamaan kesää PIAN!

  VastaaPoista
 6. Oikein upea piristys, kun itselläkin juuri on sinistä kynsillä niin kolahtaa kovasti! PS. MÄ SAIN SEN AUTOMATON *aaltoja*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyväääää! Sain itsekin tiedon, että niitä oli tullut lisää, mutta siinä vaiheessa oli jo verkkokauppa taas tyhjänä :D! Alle tunti siis tuossa välissä.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...