Sivut

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Faby Music spring/summer Collection 2015 (+alekoodi)

Fabylta ilmestyi kiva kevät/kesäkokoelma, joka kantaa nimeä Music spring/summer collection 2015. Kokoelma sisältää 12 lakkaa, jotka kuvastavat neljää eri musiikkityyliä: tummat ja vahvat sävyt fiilistelevät ROCK-musiikkia, vaaleat, herkät sävyt SOULia, pirteät ja kirkkaammat sävyt kuvastavat POP-musiikkia ja COUNTRYa. Lakat on tietysti myös nimetty kekseliäästi musiikkiin ja genreihin liittyen, esim. Are You AC or DC? ja Marry Me Robbie!

Sain Kauneutta.comista kokeiltavakseni kuusi Music-kokoelman lakkaa. Koska minusta ei kuitenkaan varsinaisesti ole lakkojen swatchaajaksi, linkitän tähän teille pari blogiosoitetta, mistä voitte kurkkia swatch-kuvia :).

Consigli Di Makeup (lakat kynsillä)
Parola Di Deirdre (lakat pulloissa ja swatchattuna malliläpysköille)

Myös Charming Nails on kirjoittanut Fabysta täällä ja täällä, Sonnelan Minttu täällä ja Funky & Fifty täällä. Viimeisimmässä linkissä pari Music-kokoelman lakkaa.

Mulle lähetettiin yllä olevasta kuvasta kuusi vasemmanpuoleista lakkaa, eli
Are You AC or DC?, Rockabilly, Moonwalk, That's Jazz, Keep on the Sunny Side sekä Marry Me Robbie! Ihana setti!


Ensimmäisenä testiin valikoitui Faby That's Jazz, joka on vaalea, hiekansävyinen lakka. Tykkään nuden-/hiekansävyistä kynsillä tosi paljon, koska ne on aina tyylikkäitä, hillittyjä ja sopivat jokaiseen tilanteeseen ja asuun. That's Jazz -lakka on lakkalaatikkooni mukava erikoisuus, sillä siinä on paljon pienenpientä, kullanväristä shimmeriä mukana. Shimmer ei erotu kynnellä niin voimakkaasti kuin pullossa, mutta kyllä se silti näkyy.

Lakkauksesta tuli aika pliisu ja herkkis. Balladilinjaa sanoisin, ei oikein satu mihinkään tämän kokoelman genreen :P.That's Jazz oli lakatessa oikein laadukkaan tuntuinen ja kuivui reipasta vauhtia. Levittyvyys oli mallikas, mutta peittokyky ei niinkään ensiluokkainen, koska tätä oli lakattava kolme kerrosta, että se peitti täysin. Pieni miinus, jota kompensoi onneksi tuo kuivumisvauhti. Siirtokuvat olen tilannut joskus muinoin jo edesmenneestä kynsitarvikekaupasta.


Pyysin vielä teille, ihanat lukijani, alennuskoodin Kauneutta.comiin :).

Koodilla FABY saat Kauneutta.comin ihan kaikista tuotteista -15% alennuksen! 
Oiva tilaisuus testata vaikka Fabya hiukan huokeammalla hinnalla :).

Syötä koodi sille varattuun kenttään (aktivoi kampanjakoodi). Yli 40€ tilauksissa toimitus on ilmainen, muuten 3,90 €. Koodi voimassa 30.6.2015 saakka.

Faby-kynsilakat löydät täältä.

Jos taas huvittaa hypistellä lakkoja ihan paikanpäällä, kurkkaa jälleenmyyjäluettelo täältä.8 kommenttia:

 1. Ihan parasta tollaset nimet lakoille! Se saa mielenkiinnon heräämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Versus vaikka #65, plääh :P.
   :) :)

   Poista
 2. Voitko lakata seuraavaksi Rockabillyllä koska se kiinnostaisi minua? Ihanan värinen tämäkin ja siirtokuvat viimeistelevät kaiken, nams <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinpa hyvinkin :). Se onkin mielenkiintoinen lakka, koska se ei oo mun värinen sitten yhtään. Liian vihreä. Mut pakko kokeilla kuitenkin. Ehkä postitan sen sitten sulle? :D
   Välissä saattaa muuten tulla pari muuta postausta, kun kerkesin jo kokeilla Moonwalkia ja Ac/dc-lakkaa.

   Poista
  2. Mulla on aina vaihtareita tarjolla joten jos et tykkää niin ota yhteyttä :)

   Poista
 3. Älyttömän kaunis ja sulonen lakkaus (:

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...